Şimdi Ara

Zeroyu Eleştirenlere! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ikisi karsılasmadı etmedi karsılasırlar da biz de görürsek anlaşılır ama şuana kadar Kunt bzm gururumuz ölede kalcak
  • Zeroya Kunt tan daha iyi diyosun,8 vs 1 de hepsini alıo diyosun.000 8 vs 1 e giriyo 2 yada3 kişi alıyor öleceği zaman orasını kesiyor.o kadar wariorla kapısıo diyon videoda 2 tane wariorla 2 vs 1 yapıo talia spear defans tak 10 wariorla kapısırsın.Ben beramusta oynuyorum kuntu cz de cok gördüm izledim mükemel oynuyor 8 vs 1 de birini bırakmıor.Gösteriş için video cekmior o bile söylüyor bunu.NP SİNE BAKARSAN 3,7M NP Sİ VAR kunt'un zeroda ne kadar var ?Belkide usko da en fazla np si olan adam...

Her Zaman Kunt
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyMage

evet kunt en büyük diyenlere bu videom

http://video.google.com/videoplay?docid=8444634694078009130&q=knight+online

bunu izledikten sonra hala kuntmu diyeceksiniz?

afedersiniz "başkasının şeyi ile gerdeğe girmek" deyimi tam bu arkadaşa uygun.

• quote:

belki müslümanlara küfür etmedi belki öle bi char wardı müslüm die bunu bilio musunuz?

Konuyu uzattıkça uzattın be kardeşim. Tamam tamam sen haklısın. Başka kimse mesaj atmazsa konu altlara insin. Umarım bu atılan son mesaj olur ...
  • hitmachine bende eziğin biri adam beramusta çıplak adam kesmişte bilmemne. sies beramusun 4dk da aldı.gelsin diesde areste çıplak adam kessin bakalaım bowl a kadar gidebikirmi
  • uzatmak deil onu kötü göremeniz neyse türk büyük olsun pardon ben bişi bilmiorum
  • 1 video 80 kre verilmeski Hala da en buyuk kunt
  • Senin gibilerin hepsi ezik.1 adamı cok buyutuyorsunuz Takmıssınız 1 zero zero yu bu serverde kac tane alacak adama var bilion mu sen?en az 20 tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoBRaTheLast

Senin gibilerin hepsi ezik.1 adamı cok buyutuyorsunuz Takmıssınız 1 zero zero yu bu serverde kac tane alacak adama var bilion mu sen?en az 20 tane

sen bu kafayla dvm et emin ol öledir
  • bütün pc karşısında zaman tüketen amaçsız bir insan işte dedemde premium olsa bu kadar süre bu oyunu oynasa oda 70 küsur olur cz nin kralı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: maligs

bütün pc karşısında zaman tüketen amaçsız bir insan işte dedemde premium olsa bu kadar süre bu oyunu oynasa oda 70 küsur olur cz nin kralı olur

lan akıllı ol aklını alırım senin şirketim war sen bana amaçsız diemezsin senin gibilerin amacı yok asıl bütün gün int. karşısında
  • quote:

uzatmak deil onu kötü göremeniz neyse türk büyük olsun pardon ben bişi bilmiorum

adam bak ya türk büyük olsun muş sen türk ün küçük mü olmasını istiyorsun adamı deli etme konuştukca batıyorsun sus konuşma artık kendini rezil ediyorsun başka hiç bişi yapmıyosun 000000 mış o kim adamaki np çoğu kişide var kunt daki np kimde var onu söyle bana oyuncunun iyi olup olmadığını da %70 np sine bakarak anlayabilirsin kunt daki np uskoda kimsede yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

ben onu demiorum ark. lar ben buyum demiorum eğer kunt bunları yapıorsa nie videosunu göremediK?

sen kunt un 1tane videosunu veya resmini gördün mü geçenlerde bi topicde resmini koydular popiler oldu konu niye çünkü kimöse görmemişti 000000 da kaç np var diyelim 1,5m olsun hadi en fazla oda kuntda kaç np var 3,5 milyon adam bunları yapamdığı için 3,5 milyon np kasmış değil mi kabullenemiyorsan bunu o başka konu git beramus a kunt u gör cz de ve takip et neler yapabildiğini o zmn görürsün adam ben şunu kestim bunu kestim diye övünüyor bunlar gibi hitmechineyi de çok rahat alır kunt bunuda kanıtlayabilir ama uğraşmıyor video ile şuraya bi video çekip koysa görürüm ben seni kunt un videosu çıksın ve burada verilsin bu forumda o tpicden başkası konuşulmaz 1 hafta

np sine sözüm yok oynayış tarzına sözüm war hitmachine kesti F9 u kesti zero oynayış tarzına gelince 7 vs 1 yada 8 vs 1 ini bile gördüm

ammada lolsün be 0000000 ın ne programlar kullandığını hatta glitch yaptığını bile bilioruz rapide upload edem istersen nasıl glitch yapıyo sen körsen bn napayım hm 0000000 lol ün teki 66 lwl kakashi_kun a kesilio titanvid vidyosunda olay bitmiştir kunt zeroyu ezer

düşüncene katılıyorum ama lol sün ne demek orayı anlamadım.lol salak fln demek deil.lol gülmenin kısaltması

• quote:

quote:

uzatmak deil onu kötü göremeniz neyse türk büyük olsun pardon ben bişi bilmiorum

adam bak ya türk büyük olsun muş sen türk ün küçük mü olmasını istiyorsun adamı deli etme konuştukca batıyorsun sus konuşma artık kendini rezil ediyorsun başka hiç bişi yapmıyosun 000000 mış o kim adamaki np çoğu kişide var kunt daki np kimde var onu söyle bana oyuncunun iyi olup olmadığını da %70 np sine bakarak anlayabilirsin kunt daki np uskoda kimsede yok bildiğim kadarıyla

1. türk üm türkleri aşalamam nese tartışmıyalım zaten düz kafalısınız nese kapansın citizen silin konuyu

• hala 0000000 müslümanlara küfür etti 000000 macrocu 000000 yok şöle yok böle KANIT GÖSTERİN KANIT!!![/b]

ayrıca 000000 kuntu ezer geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuySmiley

hala 0000000 müslümanlara küfür etti 000000 macrocu 000000 yok şöle yok böle KANIT GÖSTERİN KANIT!!![/b]

ayrıca 000000 kuntu ezer geçer

aynen ya bıkmadınız şu adama leke atmaktan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maligs

bütün pc karşısında zaman tüketen amaçsız bir insan işte dedemde premium olsa bu kadar süre bu oyunu oynasa oda 70 küsur olur cz nin kralı olur

lan akıllı ol aklını alırım senin şirketim war sen bana amaçsız diemezsin senin gibilerin amacı yok asıl bütün gün int. karşısında

sana psikolog lazım o herife bişe diince sana noluyo??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligs -- 26 Ağustos 2006; 14:17:58 >
  • Bizim kimseyi eleştirdiğimiz yok. Türk olduğumuz için Kunt u destekliyoruz. İsterse 000000000 ondan 100 kat sağlam olsun. Ben dies deyim ama duyduğum kadarıyla Kunt u oynayan kişi cok mütevazi biriymiş. Başkaları gibi 70 oldum diye g.tü tavan yapmamış en azından. Oyundaki herkes kendi vatandaşını destekler. Ama başkalarını kötüleyebilir diye bişi demiyorum buna kimsenin hakkı yok. Bizim kadar birbirine sahip çıkan ve birbirini kötüleyen bir millet görmedim. Bazen tanımadığımız birine için canımızı verecek kadar sahip çıkıyoruz , bazende kardeşimizinden bile sanki düşmanımızmış gibi nefret ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

quote:

quote:

quote:

ben onu demiorum ark. lar ben buyum demiorum eğer kunt bunları yapıorsa nie videosunu göremediK?

sen kunt un 1tane videosunu veya resmini gördün mü geçenlerde bi topicde resmini koydular popiler oldu konu niye çünkü kimöse görmemişti 000000 da kaç np var diyelim 1,5m olsun hadi en fazla oda kuntda kaç np var 3,5 milyon adam bunları yapamdığı için 3,5 milyon np kasmış değil mi kabullenemiyorsan bunu o başka konu git beramus a kunt u gör cz de ve takip et neler yapabildiğini o zmn görürsün adam ben şunu kestim bunu kestim diye övünüyor bunlar gibi hitmechineyi de çok rahat alır kunt bunuda kanıtlayabilir ama uğraşmıyor video ile şuraya bi video çekip koysa görürüm ben seni kunt un videosu çıksın ve burada verilsin bu forumda o tpicden başkası konuşulmaz 1 hafta

np sine sözüm yok oynayış tarzına sözüm war hitmachine kesti F9 u kesti zero oynayış tarzına gelince 7 vs 1 yada 8 vs 1 ini bile gördüm

0000000 ın ne programlar kullandığını hatta glitch yaptığını bile bilioruz rapide upload edem istersen nasıl glitch yapıyo hm 0000000 lol ün teki 66 lwl kakashi_kun a kesilio titanvid vidyosunda olay bitmiştir kunt zeroyu ezeredit:ettiğim sözlerden dolayı özürler citizen e uyarı için teşekkürler

sen lol ne demek bilion mu bilmediğin kelimeleri kullanma o gülücük yane zuhaha oluo ezüq

• 0000000 ın hileleri, yaptığı şeref. likler ortada.adam ananıza bacınıza dininize küfür ediyor.hala adamı savunuyorsunuz.0000000 ı savunanlar genelde oyuna yeni başlayanlar oluyor galiba.ne zaman bırakcaksınız yabancı hayranlığını?kuntun bu kadar güzel özellikleri sayıldı yukarıda hala 0000000 daha iyi diyenler var.bir kere kunt gösterif meraklısı hava atma meraklısı değil.hem de farkla daha fazla np si var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.