ben buna bi taraflarımla gülerim demek senin videon ha puhahaha
sanki 0000000000000............................ sen gibi konuşuosun ayrıca bu video çok eski
1-bu çok eski video 2. i çıktı 2-herzaman zero adam bilior oynamayi kunt kimmiş hitmachine çıplak kesti videoda dandik biri demiom ama zero kadar deil
bu vıdeo cok verıldı genede saol ızlemeyen cıkarsa ızler Ve halen en buyuk kunt
ben onu demiorum ark. lar ben buyum demiorum eğer kunt bunları yapıorsa nie videosunu göremediK?
ya bence herseyden önemlisi kunt bir türk kendini begenmişlik yapmıo... slm werince de hemen hemen hiç karsılıksız bırakmıo...
quote:
Orjinalden alıntı: LordMorriS
1-bu çok eski video 2. i çıktı 2-herzaman zero adam bilior oynamayi kunt kimmiş hitmachine çıplak kesti videoda dandik biri demiom ama zero kadar deil
cıplak 1 kere kestı ama ılk once cıplak ken kunt kestı 2. sınde kunt un 2 spıke ı sekıo ve 100 canla feln kurtarıo
zero varken kunt yoktu burda f9 uda kesior ve 5 vs 1 de adamları alıor daha ne bekliorsunuz anlamadım yaw
himmmmm sen bana ne demek istiyon ben de kuntum
quote:
Orjinalden alıntı: HxmenZ
lafı nerenizden anlıonuz ben zeroyum demedim ben zerocu olduum için kuntçulara videom dedim
quote:
Orjinalden alıntı: MyMage
ben onu demiorum ark. lar ben buyum demiorum eğer kunt bunları yapıorsa nie videosunu göremediK?
sen kunt un 1tane videosunu veya resmini gördün mü geçenlerde bi topicde resmini koydular popiler oldu konu niye çünkü kimöse görmemişti 000000 da kaç np var diyelim 1,5m olsun hadi en fazla oda kuntda kaç np var 3,5 milyon adam bunları yapamdığı için 3,5 milyon np kasmış değil mi kabullenemiyorsan bunu o başka konu git beramus a kunt u gör cz de ve takip et neler yapabildiğini o zmn görürsün adam ben şunu kestim bunu kestim diye övünüyor bunlar gibi hitmechineyi de çok rahat alır kunt bunuda kanıtlayabilir ama uğraşmıyor video ile şuraya bi video çekip koysa görürüm ben seni kunt un videosu çıksın ve burada verilsin bu forumda o tpicden başkası konuşulmaz 1 hafta
quote:
Orjinalden alıntı: LordMorriS
hitmachine çıplak değildi üstündekiler talisman of destruction(yani daha fazla defans)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HxmenZ
lafı nerenizden anlıonuz ben zeroyum demedim ben zerocu olduum için kuntçulara videom dedim
sende anlatım bozukluğu var anlatamıyorsun buradaki herkes hxmenz in dediği gibi anladı
bu wideo çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook eski
kunt un böle bişiler yaptını hiç görmedim nasıl olcak ? sadece türk die savunuorsunuz dimi
HEM KUNTUN DAHA ÇOK NATİONAL POİNTİ VAR.SADECE KUNT BÖYLE VİDEO ÇEKMEKLE UĞRAŞMIYOR.HEM KUNT BU ŞEREF. GİBİ BİZE KÜFÜR ETMİYOR.BEN BİR YABANCIYA KARŞI TÜRKÜ TUTUYORUM ÇÜNKÜ TÜRKÜM SİZ TÜRKMÜSÜNÜZ ONU BİLEMEM.
quote:
Orjinalden alıntı: _retrayt_
sende anlatım bozukluğu var anlatamıyorsun buradaki herkes hxmenz in dediği gibi anladı
+1
quote:
Orjinalden alıntı: _retrayt_
quote:
sen kunt un 1tane videosunu veya resmini gördün mü geçenlerde bi topicde resmini koydular popiler oldu konu niye çünkü kimöse görmemişti 000000 da kaç np var diyelim 1,5m olsun hadi en fazla oda kuntda kaç np var 3,5 milyon adam bunları yapamdığı için 3,5 milyon np kasmış değil mi kabullenemiyorsan bunu o başka konu git beramus a kunt u gör cz de ve takip et neler yapabildiğini o zmn görürsün adam ben şunu kestim bunu kestim diye övünüyor bunlar gibi hitmechineyi de çok rahat alır kunt bunuda kanıtlayabilir ama uğraşmıyor video ile şuraya bi video çekip koysa görürüm ben seni kunt un videosu çıksın ve burada verilsin bu forumda o tpicden başkası konuşulmaz 1 hafta
Sonuna kadar katılıyorum
quote:
kunt un böle bişiler yaptını hiç görmedim nasıl olcak ? sadece türk die savunuorsunuz dimi
beramusta oynadığını sanmıyorum cz ye gitseydin görürdün neler yapabildiğini