Şimdi Ara

Zeroyu Eleştirenlere! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

Orjinalden alıntı: MyMage

ben onu demiorum ark. lar ben buyum demiorum eğer kunt bunları yapıorsa nie videosunu göremediK?

sen kunt un 1tane videosunu veya resmini gördün mü geçenlerde bi topicde resmini koydular popiler oldu konu niye çünkü kimöse görmemişti 000000 da kaç np var diyelim 1,5m olsun hadi en fazla oda kuntda kaç np var 3,5 milyon adam bunları yapamdığı için 3,5 milyon np kasmış değil mi kabullenemiyorsan bunu o başka konu git beramus a kunt u gör cz de ve takip et neler yapabildiğini o zmn görürsün adam ben şunu kestim bunu kestim diye övünüyor bunlar gibi hitmechineyi de çok rahat alır kunt bunuda kanıtlayabilir ama uğraşmıyor video ile şuraya bi video çekip koysa görürüm ben seni kunt un videosu çıksın ve burada verilsin bu forumda o tpicden başkası konuşulmaz 1 hafta

np sine sözüm yok oynayış tarzına sözüm war hitmachine kesti F9 u kesti zero oynayış tarzına gelince 7 vs 1 yada 8 vs 1 ini bile gördüm

• quote:

quote:

quote:

ben onu demiorum ark. lar ben buyum demiorum eğer kunt bunları yapıorsa nie videosunu göremediK?

sen kunt un 1tane videosunu veya resmini gördün mü geçenlerde bi topicde resmini koydular popiler oldu konu niye çünkü kimöse görmemişti 000000 da kaç np var diyelim 1,5m olsun hadi en fazla oda kuntda kaç np var 3,5 milyon adam bunları yapamdığı için 3,5 milyon np kasmış değil mi kabullenemiyorsan bunu o başka konu git beramus a kunt u gör cz de ve takip et neler yapabildiğini o zmn görürsün adam ben şunu kestim bunu kestim diye övünüyor bunlar gibi hitmechineyi de çok rahat alır kunt bunuda kanıtlayabilir ama uğraşmıyor video ile şuraya bi video çekip koysa görürüm ben seni kunt un videosu çıksın ve burada verilsin bu forumda o tpicden başkası konuşulmaz 1 hafta

np sine sözüm yok oynayış tarzına sözüm war hitmachine kesti F9 u kesti zero oynayış tarzına gelince 7 vs 1 yada 8 vs 1 ini bile gördüm

0000000 ın ne programlar kullandığını hatta glitch yaptığını bile bilioruz rapide upload edem istersen nasıl glitch yapıyo hm 0000000 lol ün teki 66 lwl kakashi_kun a kesilio titanvid vidyosunda olay bitmiştir kunt zeroyu ezeredit:ettiğim sözlerden dolayı özürler citizen e uyarı için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 26 Ağustos 2006; 13:28:38 >

• quote:

quote:

quote:

gel beramus a gör kunt u ondan sonra böyle bi topic aç tamam mı sen kaç kere gördün kunt un pk sını videosu yok diye adam bişi diyemezsin zeroymuş zeronun 1. si defansı kunt dan düşük 2. si np si yarısının altında bu kuntun nasıl oynadığını çok rahat açıklıyor oynamasını bilmeyen combo yapmasını bilmeyen bi asas ın itemleri +10 shell set +10 shard +5 unuq ler olsa ancak o zmn np kasar kunt combo yu çok çok iyi biliyor buna ben oyunda şahit oldum 5 kişinin aasına girip 1 kişi bırakmadığına da şahit oldum bu videoda zero napıyor 8 vs 1 miş 2 kişi alıyor topuk kesmiş zaten orayı canıda çok az dı yattı demekki videoyu kesiyor anladın mı şimdi

• sen zeroya combo bilmior diosan sen bu oyunu bırak 2 bp yi indirior ardından warriorlar peşlior onları indirior solo dm kesior adam daha nabsın?
  • beyler kunt daha ıı sebepler
    - gosterıs meraklısı dıel
    - hava atmıor(zero gibi)
    - adam combo yapmasını bılıor (zero gıbı programla deıl zero hem mana hem de hp potu basıor nasıl program)

YANI BASKA SOZE GEREK YOK TÜRKÜN GÜCÜ zero GİBİ ALLAHA DA KUFUR ETMIOR BUNU BILMENIZ YETER TAMMA MI ADAM MUSLUMAN ALEMINE KUFUR EDIOR SIZ HALA O ADAMI SECIYORSUNUZ WE O ADAM GİBİ OLMAK ISTIYORSUNUZ
  • bak adam niyi video koymuo 00 gibi hava atmak istemio
  • her video koyan havalı olsaydı ohooo
  • 1.si kunt zero gibi ....... ........... ........ ..... ......... .......... .......... ..... değil
    2.türk
    3.program vs. kullandığını kanıtlayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LivinLoud

beyler kunt daha ıı sebepler
    - gosterıs meraklısı dıel
    - hava atmıor(zero gibi)
    - adam combo yapmasını bılıor (zero gıbı programla deıl zero hem mana hem de hp potu basıor nasıl program)

YANI BASKA SOZE GEREK YOK TÜRKÜN GÜCÜ zero GİBİ ALLAHA DA KUFUR ETMIOR BUNU BILMENIZ YETER TAMMA MI ADAM MUSLUMAN ALEMINE KUFUR EDIOR SIZ HALA O ADAMI SECIYORSUNUZ WE O ADAM GİBİ OLMAK ISTIYORSUNUZ

+1 kardeş.
  • video ya bak prog. yok 2. tek takıntınız türk kunt kumdan kale yaparken zero pk yapıordu
  • Sayın xxplayerxx;

Kullandığınız sözcüklere biraz daha dikkat edecek misiniz.
  • quote:

video ya bak prog. yok 2. tek takıntınız türk kunt kumdan kale yaparken zero pk yapıordu

sana anlatam programı combp veya oto minro programınıoyuna girdiğinde alt+tab tuşuna basıyo ordan programı bulup çalıştırıyo aynen alt tab la ko ya geri dönüp oynuyo olay bitio bol bol glitch de yapıo ama banlanmıyo çünkü ko yu ünlü etti ve pre.li die ve adam sonra bize ve dinimize küfredio olayda bitio ve mymagede artık susuo 0000000 nin büyük bişey olmadığını kendisininde 70 lwlda programla bu işleri becerceğini düşünmeye başlıyo mu?edit:citizen tamam editliycem okey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 26 Ağustos 2006; 13:25:42 >
  • @MyMage

Bu işten kazancın ne ? Adamın propagandasını yapmak için kaç para aldın ? Sana sadece lol diyorum başka bir şey demiyorum ... Ayrıca 2. bir mesele ; kunt , zeroyu ezer geçer .

Edit : Zero suX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 26 Ağustos 2006; 13:26:46 >
  • yaa bana gösterecen adam sırayla yapıo bu işlemleri gösterebilir misin? gm görmedikce kanıtlanmaz
    65 lvl adama kesildi diosun kunt hiç kendinden düşüklere kesilmedimi
  • Kunt bence usko'nun gelmiş geçmiş en yetenekli rogue u

Ayrıca zero karaktersiz ... nin tekdir
  • ne kadar saçma gereksiz bi topic işiniz gücünüz video izlemek..izleye izleye beynin sulanmış zaten.. Kunt video çekmiyo çünkü adam gösteriş meraklısı bi gerzek deil.. Yukarda hitmachine kuntu çıplak kesti diye yalan atam adama da boş boş konuşursunuz anca ya... sinirlendim yine bak
  • quote:

yaa bana gösterecen adam sırayla yapıo bu işlemleri gösterebilir misin? gm görmedikce kanıtlanmaz
    65 lvl adama kesildi diosun kunt hiç kendinden düşüklere kesilmedimi

bu son mesajım olsun bu konulara böyle mesajlar post kasmak gibi görünür son sözüm gmler görmezden gelio glitch i bn bikere glitch i denedim ban yedim 0000000 o nu herzaman yapıyo 2.program kullanmasını önceki dediğim gibi yapıyor
  • belki müslümanlara küfür etmedi belki öle bi char wardı müslüm die bunu bilio musunuz?
  • yaf 00000000 kunttan ezik 800k np var kuntta 3m
  • zero kendini 10 uncu kattan atsa bu çocukta atacak heralde... kardeşim dedikya sana Kuntun np si zeronunkinden 2 kat daha fazla... sen anlaöıyomusun üstelik ares beramustan çok daha eski bi server... yeter yaa bi daha yazmıycam bu topic e valla sinir oluyom
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.