Şimdi Ara

Zeroyu Eleştirenlere! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Citizen

Sayın xxplayerxx;

Kullandığınız sözcüklere biraz daha dikkat edecek misiniz.

bu ne kibarlık modum
  • videodaki müziğin ismini bilen varsa yazsın güzelmiş
  • HEY BÜTÜN SALAKLAR.EN İİSİ ZERO YADA KUNT FELAN DEİL.TABİKİ NYchris.AMA SİZ NERDEN BİLİCEKSİNİZ TABİ İLLA ADAMIN ARTİSLİK YAPMASI İÇİN VİDEO ÇEKMESİ LAZIM DİMİ.SİZ ONA GÖRE ADAMI DEĞERLENDİRİYOSUNUZ.O ADAM EN İİSİ BİLEN BİLİR.ZERO YADA KUNT 2 Sİ DALSA ZOR KESERLER ONU.CHARI EN SAĞLAM ADAM VE EN GÜZEL OYNAYAN ADAM O.BİYERİ YİYEN VARSA KARŞI ÇIKSIN...
  • Sen Knighta yeni Basladin Galiba o video Baslamak ıcın Bırebir Gaz

• uff yıenmı bu wıdeo
  • İnsanın her dakikası aynı olmaz ama koxp bu pek hata yapmaz. Ben edilebilecek en adi küfürleri koxp kullanarak koxp kullanmayana üstünlük sağlayana apaçık ediyorum.Sözü olan söylesin.Adamın skill barı açık ve minör olmayan sayfasında sürekli minör basıyor. Be hıyarağası o indirdiğin videoyu daha dikkatli izle.Adam gibi izle birkaç kere de hangi programı kullandığını sana da söylesin , sen de aynı adamları aynı şekillerde kesersin eminim.Ben keserim 61 lvl assasion .4 kere leg cut yiyen assas hp si yeşilken swifti olan birine yapışık gezemez! bu ne manyakça bir körlüktür anlamıyom.Herif sadece 1 tanesinde cure yapıyor utanmasa onu da yapmayacak.Bu videoda birilerinin koxp ayarı söylediği resimlere çok benziyor ve apaçık kanıt.Bu GM lerin a.q malı ki bunları izleyip en iyi onlar anlarlar da banlamıyor bu şerefsizleri.....
  • KUNT KİM LENN BEN ARESTE OYNUYOM 000000 ASASLARIN KRALIDIR ADAM OLAYI AŞMIŞ BIRAKIN ARTIK 00000000 ELEŞTİRMEYİİ ARESTE ADAMLAR BERABER PK YAPMAK BİLE GÜZELLL
  • EN İİ NYCRİSS DİE BİLİYODUM BENDE AMA 00000 ONU 1 VS 1 DE YENDİİ YAKLAŞIK 15 DK KAPIŞTILAR GÜLEN TARAF ZEROYDUU
    BU ARADA BOBERT OYUNA GERİ DÖNDÜÜ ARESTEKİLER BİLİR BOBERTTTE COMBO USTASIDIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: PiTBuLL2

KUNT KİM LENN BEN ARESTE OYNUYOM 000000 ASASLARIN KRALIDIR ADAM OLAYI AŞMIŞ BIRAKIN ARTIK 00000000 ELEŞTİRMEYİİ ARESTE ADAMLAR BERABER PK YAPMAK BİLE GÜZELLL

PİTBUL OYUNU FAZLA BİLMEDİĞİN YENİ BAŞLADIĞIN ANLAŞILIYOR.
  • 00000 ı destekleyenler ;

Şöyle düşünün , siz neden 000000 hayranlığı duyuyorsunuz oyunu güzel oynuyor vs . vs .. kuntu destekleyenler neden kuntu destekliyor türk oldugu icin efendi oldugu ve havalı olmadıgı icin vs. vs..

Şimdi İngiltere(0000000) - Türkiye(kunt) milli maç olsa kimi tutacaksınız tabii ki Türkiye ama büyük ihtimalle İngiltere kazanıcak ama Türkiye'den vazgecmeyeceksiniz.. İngiltere maclarını güzel oynuyor diye hic bir zaman da İngiltereyi tutmaycagız bunun gibi 00000000 oyun da ki herkesten NP si yüksek olsun ben yinede kuntu destekleyecegim

Edit:Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTheEnd -- 29 Ağustos 2006; 16:16:35 >
  • BEN Mİ YENİ BAŞLADIM OYUNA 00000 IN VİDEOSUNA DİKKAT ET ORDA PiT_BuL_2 DİE Bİ ASAS VAR O KİM BAKALIM BİLL ZUHAHAH BEN OIYUNA YENİ BAŞLAMIŞIMM ALLAH SENİİ NE ETSİN EMİİ SANA Bİ CARIMIN SS SİNİ YOLLİYEMMİ
  • 0000000'ın 1.ci videosunu 255 kez izledim artık izlemek istemiorummm
  • quote:

BEN Mİ YENİ BAŞLADIM OYUNA 00000 IN VİDEOSUNA DİKKAT ET ORDA PiT_BuL_2 DİE Bİ ASAS VAR O KİM BAKALIM BİLL ZUHAHAH BEN OIYUNA YENİ BAŞLAMIŞIMM ALLAH SENİİ NE ETSİN EMİİ SANA Bİ CARIMIN SS SİNİ YOLLİYEMMİ

SEN ORDAKİ ADAMDAN ÖZENEREK ÖZENTİ OLSUN DİYE YAZMIŞSINDIR ONU.

• ENİYİPRİEST ARESTE Bİ CARIN VARSA VEYA YOKSADA 1 SAAT SONRA AÇ Bİ CAR SEN BİLMESSSİN AMA ThebestofknighT CLANI VARDIR ARESTE GELLL SENİ ALEM CLANA AMA LVL 62 + NP 40 KDAN FAZLA OLMASI LAZIM
  • quote:

ENİYİPRİEST ARESTE Bİ CARIN VARSA VEYA YOKSADA 1 SAAT SONRA AÇ Bİ CAR SEN BİLMESSSİN AMA ThebestofknighT CLANI VARDIR ARESTE GELLL SENİ ALEM CLANA AMA LVL 62 + NP 40 KDAN FAZLA OLMASI LAZIM

TAMAM CHARIM YOK AMA AÇICAM.

• quote:

Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow

00000 ı destekleyenler ;

Şöyle düşünün , siz neden 000000 hayranlığı duyuyorsunuz oyunu güzel oynuyor vs . vs .. kuntu destekleyenler neden kuntu destekliyor türk oldugu icin efendi oldugu ve havalı olmadıgı icin vs. vs..

Şimdi İngiltere(0000000) - Türkiye(kunt) milli maç olsa kimi tutacaksınız tabii ki Türkiye ama büyük ihtimalle İngiltere kazanıcak ama Türkiye'den vazgecmeyeceksiniz.. İngiltere maclarını güzel oynuyor diye hic bir zaman da İngiltereyi tutmaycagız bunun gibi 00000000 oyun da ki herkesten NP si yüksek olsun ben yinede kuntu destekleyecegim

kuntun npsi daha çok

quote:

Orjinalden alıntı: MyMage

quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

himmmmm sen bana ne demek istiyon ben de kuntum

lafı nerenizden anlıonuz ben zeroyum demedim ben zerocu olduum için kuntçulara videom dedim

zerocusun haa
    aferin
    kuntun tek şuçu 4 mil np yi nası kasdığını gösteren video çekmemek
    knight online playerlerı arasında şu an en fazla np kimde?
    bunun cevabını ver bana
    aresin açılma tarihiyle beramusun açılma tarihi arasında ne kadar zaman var? 4 ay 5 ay?
    kuntta en son 2 hafta önce 3.8mil np vardı sor bakıym varmı zeroda bu kadar np?
    halada kunt sonuna kadarda kunt
    bu da kapak olsun
    hem ayrıca atalarına ve senin ejdadına söven bi adamı nası övebiliyosun onada şaşırmak elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 28 Ağustos 2006; 17:01:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow

00000 ı destekleyenler ;

kuntun npsi daha çok

quote:

Orjinalden alıntı: MyMage

quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

himmmmm sen bana ne demek istiyon ben de kuntum

lafı nerenizden anlıonuz ben zeroyum demedim ben zerocu olduum için kuntçulara videom dedim

zerocusun haa
    aferin
    kuntun tek şuçu 5 mil np yi nası kasdığını gösteren video çekmemek
    knight online playerlerı arasında şu an en fazla np kimde?
    bunun cevabını ver bana
    aresin açılma tarihiyle beramusun açılma tarihi arasında ne kadar zaman var? 4 ay 5 ay?
    kuntta en son 2 hafta önce 4.8mil np vardı sor bakıym varmı zeroda bu kadar np?
    halada kunt sonuna kadarda kunt
    bu da kapak olsun
    hem ayrıca atalarına ve senin ejdadına söven bi adamı nası övebiliyosun onada şaşırmak elde değil

ÇOK HAKLISIN.YABANCI HAYRANI BUNLARIN HEPSİ.

• ahanda kuntun 2 hafta önceki hali görün - ibret alın
  • ya kuntu da duyduk ama 000000 la kapışablen yok kardeşim bir tek rakibi var oda NYcriss onuda en son çektiği 1vs 1 videoda adam yendii demekki bu adm ii ha derseniz ki yabancı hayranlığı deil tabiki NYcriste yabancıı kuntu ben tanımam areste oynasaydıı 000000 la kapışırkardıı ozman anlardık kim dahA
    0000000 ........ TÜRKLERE BİŞİ OLMASIN
  • ADAMLAR 100 KERE 1VS1 YAPIYORLAR.100 KERE DE DE BİR KERE KARŞISINDAKİNİN SKİLLERİ FAİLED VERİYOR , LAG OLUŞUYOR , ŞANSIZ OLUR BİŞE OLUR.KAYBEDER.O SIRADADA GÖSTERİF MERAKLSI 000000 VİDEO ÇEKER BÖYLE ORTALIĞA DAĞITIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniyisipriest -- 28 Ağustos 2006; 17:16:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.