Şimdi Ara

Zeroyu Eleştirenlere! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu oyunun en iyi ve hakkını veren asasları Murtaza ve NYchris tir!
  • HASTASIYIM HANGİ SERVERDENSİN ARESTEYSEN NİCKİN NE MURTAZAYI SALLA BU ARADA ONU BEN BİLE KESİYOM
  • kut gıbısi var mı adam cok iyi combo yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PiTBuLL2

HASTASIYIM HANGİ SERVERDENSİN ARESTEYSEN NİCKİN NE MURTAZAYI SALLA BU ARADA ONU BEN BİLE KESİYOM

Areste bir ara Xander le ve NYchris in clanındaydım yanyana pk yapma fırsatım cok oldu ben bole bir asas gormedim...Tabii isilona gittigimizde isilonun altına yatması bir JACKASS ti ....

Olay...

NYchris isilonun altına girer minorcombo calısır sonuc olarak ... xp e yatar :D...

http://img128.imageshack.us/my.php?image=siloonxh4.jpg

Bu arada ss te gorunen tek 65 lvl benim geri kakalnların hepsi 70 lvldir... Tabii ozamanlar.

Murtazaya gelince cok iyi ve hakkınla oynayan bir asas kimse murtazaya bok atmasın özellikle mütevazı yanını cok seviyorum adamın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hastasiyimm -- 28 Ağustos 2006; 22:20:47 >

• ya zero kendini kanıtlamış biri kavgaya gerek yoq
  • sn videosunu görmedik diosun ama önemli olan vid çıkarmadan tanınmak ün salmak zero da ii ama kunt la kağışsa bnce kunt alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

quote:

Orjinalden alıntı: MyMage

quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

quote:

ben onu demiorum ark. lar ben buyum demiorum eğer kunt bunları yapıorsa nie videosunu göremediK?

sen kunt un 1tane videosunu veya resmini gördün mü geçenlerde bi topicde resmini koydular popiler oldu konu niye çünkü kimöse görmemişti 000000 da kaç np var diyelim 1,5m olsun hadi en fazla oda kuntda kaç np var 3,5 milyon adam bunları yapamdığı için 3,5 milyon np kasmış değil mi kabullenemiyorsan bunu o başka konu git beramus a kunt u gör cz de ve takip et neler yapabildiğini o zmn görürsün adam ben şunu kestim bunu kestim diye övünüyor bunlar gibi hitmechineyi de çok rahat alır kunt bunuda kanıtlayabilir ama uğraşmıyor video ile şuraya bi video çekip koysa görürüm ben seni kunt un videosu çıksın ve burada verilsin bu forumda o tpicden başkası konuşulmaz 1 hafta

np sine sözüm yok oynayış tarzına sözüm war hitmachine kesti F9 u kesti zero oynayış tarzına gelince 7 vs 1 yada 8 vs 1 ini bile gördüm

0000000 ın ne programlar kullandığını hatta glitch yaptığını bile bilioruz rapide upload edem istersen nasıl glitch yapıyo hm 0000000 lol ün teki 66 lwl kakashi_kun a kesilio titanvid vidyosunda olay bitmiştir kunt zeroyu ezeredit:ettiğim sözlerden dolayı özürler citizen e uyarı için teşekkürler

Rapide değilde Youtubeye koyarmısın nasıl glitch yaptığını ?

• hay zero kadar başınıza taş düşsün sanki babanızın oğlu
  • quote:

yaa bana gösterecen adam sırayla yapıo bu işlemleri gösterebilir misin? gm görmedikce kanıtlanmaz
    65 lvl adama kesildi diosun kunt hiç kendinden düşüklere kesilmedimi

Arkadaş inada bindirdi illa savuncak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NeroN__

bu vıdeo cok verıldı genede saol ızlemeyen cıkarsa ızler Ve halen en buyuk kunt
  • arkadaşım bu video forumda 564567987456456484435416878943546494543 kere verildi ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.