Şimdi Ara

Zeytin Dalı harekatındaki gelişmeleri anlık olarak paylaşan Liveuamap’e erişim engeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nı ve dünya üzerinde olup biten savaş, iç savaş vb. askeri operasyonların anlık olarak takip edilmesini sağlayan Liveuamap.com’a ve mobil uygulamalarına erişim engellendi.

Liveuamap, harita üzerinde bölgedeki askeri operasyona ait haberleri, twitleri ve görselleri derliyor. Uygulamayı kullanarak Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili tüm gelişmeleri takip edebiliyoruz. Afrin bölgesindeki gelişmelere ek olarak sınırdaki mülteci krizi, orta doğu savaşları, Ukrayna’daki iç savaş, Astana görüşmeleri ve Fırat Kalkanı’nı yakından takip edebilmek mümkün.

BTK tarafından Liveuamap internet sitesine ve Android uygulamasına erişim engellendi. iOS uygulamasına erişim sağlanıyor ancak yakın zamanda iOS’e de engel gelecektir. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı
    Zeytin Dalı Harekatı

• Akpardili olmakdan kurur duyuyor um.

• biz gözümüzü kapatalım başkaları görsede önemli değil

• Bende herhangibir engel yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Bende herhangibir engel yok?

İssniz ile ilgili olabilir.

Superonline da engelli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bu sitenin engellenmesi gerçekten aptalca.

Vpn tavsiyelerine açığım.

• bugun farkettim evet.amaç ne ki? her gösterdiğine inanmıyoruz sitenin zaten. bu milleti salak yerine koymaktır. ayrıca oraya girip takip eden kitle vpn kullanacak kadar teknoloji bilen kimseler. kendileri salak haberleri yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar BTK'nın sitesinde sorgulayabiliyoruz da siteye girdiğimizde çıkan uyarıyla aynı şey yazıyor.

Gerekçeleri her neyse, 5651'in hangi kısmına dayandırıyorlar anlamadım.

İntihara Yönlendirme,
    Çocukların Cinsel İstismarı,
    Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırma,
    Sağlık için Tehlikeli Madde Temini,
    Müstehcenlik,
    Fuhuş,
    Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama,
    Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar

Hadi Wiki için bir şeyler söylediniz de bu nedir? Farklı kaynaklardan haberleri aynı yerde görebiliyorduk.

• zaten takip etmiyordum ama engellenmesi biraz tuhaf sanki. illede ilkel bir yönümüzle ön plana çıkmak zorunda mıyız?

• Epic faile bak arkadaş biz hariç herkes görüyor ee ne anlamı var ?

• VPN çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 25 Ocak 2018; 20:25:21 >
  • :D

• yabancı kaynaklar insanları manipüle etmeye çalışıyor bence güzel bir karar sputniknews bu gün bir haber yapmış ypg den en fazla 10 ölü varmış 7 türk askeri esir düşmüş kimse kendi kaynakları varken yabancılara güvenmesin.

• Site yasaklarını doğru bulmuyorum,. Her yasak insanoğlunun merakından mütevellit, aşılması gereken bir hedef oluyor insanların gözünde. Zaten Vpn var giriliyor.

Tabi siteyi ben bilmiyorum ilk defa burada duydum. Yanlış veya çarpıtıcı haber sunuyorsa orasını bilemem.

Zaten TSK'da gerekli açıklamaları yapıyor. Biz dua edelim mehmetçiğe destek olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 25 Ocak 2018; 21:3:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

yabancı kaynaklar insanları manipüle etmeye çalışıyor bence güzel bir karar sputniknews bu gün bir haber yapmış ypg den en fazla 10 ölü varmış 7 türk askeri esir düşmüş kimse kendi kaynakları varken yabancılara güvenmesin.

Kendi kaynaklarımız dediklerin objektif mi yoksa işine geldiği gibi filtreleyen mi? 90'lı yıllarda yaşamıyoruz herkes herşeyi öğreniyor yasakla birşey çözülmez.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 31 Mayıs 2021; 17:41:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

quote:

yabancı kaynaklar insanları manipüle etmeye çalışıyor bence güzel bir karar sputniknews bu gün bir haber yapmış ypg den en fazla 10 ölü varmış 7 türk askeri esir düşmüş kimse kendi kaynakları varken yabancılara güvenmesin.

Kendi kaynaklarımız dediklerin objektif mi yoksa işine geldiği gibi filtreleyen mi? 90'lı yıllarda yaşamıyoruz herkes herşeyi öğreniyor yasakla birşey çözülmez.

roj tv'ye de izin verelim bizim kaynaklarımızla eşleştirir ortalama bir sonuç çıkarırız hah. savaşın objectifi mi olur sanki parti seçiyoruz.en güvenilir kaynak trt dir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

quote:

roj tv'ye de izin verelim bizim kaynaklarımızla eşleştirir ortalama bir sonuç çıkarırız hah. savaşın objectifi mi olur sanki parti seçiyoruz.en güvenilir kaynak trt dir.

Roj tv neymiş? İşi sulandırmakta üstünüze yok. İstiyorsun ki kötü birşey olsa hemen sansürlense kimse öğrenmese. Sansür işleri korkak ve çekincesi olanların yapacağı işlerdir.
    O dediğin kanalları izlemek isteyen zaten izin falan almaz diker bir çanak anten izler. Hangi devirde yaşıyorsun? İnternet var artık, önce uydular çıktı sonra internet. 90'ların başındaki 2-3 kanallı devirde yaşamıyoruz ben gördüm o devirleri bitti gitti.

• Bilgisayar oyununu operasyon olarak gösteren kanallar ise faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Sıradan bir Türkiye haberi işte.
  • quote:

Yerli kaynaklardan Afrin Operasyonu diye Medal of Honor izlemeye devam et sen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.