Şimdi Ara

Zidoo X20 UHD & X20 PRO HiFi Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1296 Chipsetli ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
26.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zidoo X20'yi dün paketleyerek eraycelik80'e gönderdim ve kısmetse bugün eline geçecek.

Cihazı iyice bir incelesin ki ; HD ses aktarımları , yüksek çözünürlüklü ( 4K dahil ) video oynatma performansı ve de büyük ekranda alınan görüntü kalitesi anlamında önceki chipsete sahip Zidoo X9S'e kıyasla ; nedir , ne değildir bir fikrimiz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Zidoo X20'yi dün paketleyerek eraycelik80'e gönderdim ve kısmetse bugün eline geçecek.

Cihazı iyice bir incelesin ki ; HD ses aktarımları , yüksek çözünürlüklü ( 4K dahil ) video oynatma performansı ve de büyük ekranda alınan görüntü kalitesi anlamında önceki chipsete sahip Zidoo X9S'e kıyasla ; nedir , ne değildir bir fikrimiz olsun...
    Geldi abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı kardeşim ,

Top sende artık ve elinden geleni ardına koyma.

Artısıyla , eksisiyle ne görüyorsan yaz ki bilelim.

Selamlar...
  • Üstad Selamlar. Görüntü kalitesi bakımından X9s ile X20 arasında fark var mı? Ya da değiştirmeye değecek bir neden var mı?
  • vahdettinp V kullanıcısına yanıt
    Bana göre 4 kat fiyat farkı verecek bir durum yok.Yani bu bedeli verip Zidoo X9S'ten Zidoo X20'ye geçecek bir farklılık hissetmedim kullandığım TV panelindeki görüntüde.

Ama büyük ekranda, projeksiyonda ve 4K seviyesindeki videolarda kayda değer bir fark oluşuyor mu onu da haftasonunda eraycelik80 gözlemleyip bildirecek bizlere.

Bekleyelim bakalım o ne diyecek?

• quote:

Bana göre 4 kat fiyat farkı verecek bir durum yok.Yani bu bedeli verip Zidoo X9S'ten Zidoo X20'ye geçecek bir farklılık hissetmedim kullandığım TV panelindeki görüntüde.

Ama büyük ekranda, projeksiyonda ve 4K seviyesindeki videolarda kayda değer bir fark oluşuyor mu onu da haftasonunda eraycelik80 gözlemleyip bildirecek bizlere.

Merhaba , ürünün resmî satışı başladı mı ? Yaklaşık fiyatı nedir biliyor musunuz ? X9s düşünüyordum .evde denon x2400h amfi ile kullanmak için. Pc ye alternatif de olacak Yüksek boyutlu 40-50 gb indirebileceğim bir sistem düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Ürünler çıktı ama henüz raflarda yerini almadı.Öncelikli olarak sadece test eden arkadaşlara gönderildi.

Fakat yakın bir dönemde raflarda göreceğimizi sanıyorum.

Zidoo X20 için önerilen satış fiyatı 449$ , X20 Pro modeli için önerilen satış fiyatı ise 649$ olarak bildirilmişti bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Merhaba , ürünün resmî satışı başladı mı ? Yaklaşık fiyatı nedir biliyor musunuz ? X9s düşünüyordum .evde denon x2400h amfi ile kullanmak için. Pc ye alternatif de olacak Yüksek boyutlu 40-50 gb indirebileceğim bir sistem düşünüyorum

Alıntıları Göster
    İndireceğiniz dosyanın boyutu ile Zidoo nun bir alakası Yok

Bana kalırsa android cihazlar da toreent falan la da uğraşmak gereksiz ama forum dan kullanan arkadaşlar da memnun galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

İndireceğiniz dosyanın boyutu ile Zidoo nun bir alakası Yok

Bana kalırsa android cihazlar da toreent falan la da uğraşmak gereksiz ama forum dan kullanan arkadaşlar da memnun galiba

Teşekkürler

• Zidoo Apple TV nvidia shild dune iyi markalar birbirlerine göre arti eksileri olan güzel marka modeller

• quote:

Zidoo Apple TV nvidia shild dune iyi markalar birbirlerine göre arti eksileri olan güzel marka modeller

Bende Apple TV var memnunum, ama ses codeclerini desteklemiyor. Ayrıca harici medya üzerinden 4k filmi takılmadan oynatmak istiyorum , son olarak eğer mevcutsa bilgisayar yerine kullanacağım indirmeyi organize edecek bir player olursa kafamdaki tamamlanacak

• quote:

quote:

Zidoo Apple TV nvidia shild dune iyi markalar birbirlerine göre arti eksileri olan güzel marka modeller

Bende Apple TV var memnunum, ama ses codeclerini desteklemiyor. Ayrıca harici medya üzerinden 4k filmi takılmadan oynatmak istiyorum , son olarak eğer mevcutsa bilgisayar yerine kullanacağım indirmeyi organize edecek bir player olursa kafamdaki tamamlanacak

Alıntıları Göster
    Hangi ses kodecleri

Transmission uygulaması üzerinden torrent dosyalarını indiriyorum ve çokta memnunum açıkçası.Çatır çatır indiriyor.

4K videolara gelince ; 4K panelim olmadığı için bu tarz videolar izlemiyorum ama test ettiğim 4K videolarda bir sıkıntı yaşamadım ben.Kullanan arkadaşlarında konu başlığında kayda değer birşey ilettiğini sanmıyorum.

Ses kodekleri desteği açısından ise ; yeni nesil ses kodeklerini aktarmasında dahi hiç sorun yok.

Velhasıl X9S parasına göre iyi bir medya oynatıcıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 8 Temmuz 2018; 19:7:49 >
  • quote:

Hangi ses kodecleri

Dts hd ma, dolby true hd, dolby atmos gibi güncel versiyonlar

• quote:

quote:

Hangi ses kodecleri

Dts hd ma, dolby true hd, dolby atmos gibi güncel versiyonlar

Alıntıları Göster
    Hepsini destekliyor multipcm gönderiyor tek fark avr ekranın da mulipcm yazması

• quote:

Transmission uygulaması üzerinden torrent dosyalarını indiriyorum ve çokta memnunum açıkçası.Çatır çatır indiriyor.

4K videolara gelince ; 4K panelim olmadığı için bu tarz videolar izlemiyorum ama test ettiğim 4K videolarda bir sıkıntı yaşamadım ben.Kullanan arkadaşlarında konu başlığında kayda değer birşey ilettiğini sanmıyorum.

Ses kodekleri desteği açısından ise ; yeni nesil ses kodeklerini aktarmasında dahi hiç sorun yok.

Velhasıl X9S parasına göre iyi bir medya oynatıcıdır.

Transmission uygulaması ek bir bilgisayara ihtiyaç duyuyor mu ? YouTube dan araştırsam yeterli kaynak bulunur mu bu konu ile ilgili

• quote:

Siz Apple TV için mi desteklediğini belirttiniz yoksa zidoo için mi

• quote:

quote:

Siz Apple TV için mi desteklediğini belirttiniz yoksa zidoo için mi

Alıntıları Göster
    Apple TV

Burdan sonrasını Apple TV başlığın da konuşalım

Papirus gelmeden :)

Sadece torrent linklerini bulmak ve Transmission'a eklemek için gerekiyor PC.

Mesela ben torrent linklerini notebook'a indiriyorum ve indirdiğim bu linkleri Transmission uygulamasına yine notebook üzerinden ekliyorum.

Yani torrent indirmek için PC gerekmiyor , sadece linkleri bulup indirmek ve uygulamaya eklemek için PC gerekli.

Linkleri ekledikten sonra Transmission uygulaması başlıyor indirmeye...
  • Bende sıkı takipçisiyim zidoo x20 pro nun. 2017 Ekim ayında görselleri sızdı ve sızan görseller bire bir aynı çıktı, yani demekki donanım olarak hazırdı bu cihaz. Günler geçti Mayıs 15 den sonra piyasaya sürülecek dendi ve ana sayfasına coming soon diye görseller paylaşıldı ve arkasına çalışır şekilde menüleri ile ilgili videosunu paylaştılar. Arkadaşlar anlayamadığım şey bir yazılım bu kadar süre içinde stabilite olmaz mı ? Seri üretim ile ilgili bir sorunları olduğunu sanmam. Realtek ile işlemci tedariği sorunu olduğunu sanmam yani donanım seviyesinde parça sorunu yoktur. Benim anladığım android ile bu iş olmayacak, bir yerde cihaz tıkanıyor ama nerede.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.