Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DHL ile göndereceklerse önümüzdeki hafta kesin gelir o.

Şu cihazlar dururken millet hala Ugoos mu alayım, yoksa Beelink mi alayım diye soruyor ya hayret ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşım ,

O cihazları alacak arkadaşların bu cihazı görme şansları olsa kesinlikle almaktan vazgeçerler ve Zidoo X9'a yönelirler.

Ama ben asıl senin fikrini merak ediyorum.Sonuçta sen çetin cevizsin...

Evinde hem Himedia Q5 Quad , hem de Eweat 902 var.

Bakalım Zidoo X9 , bunların yanında nasıl bir yer bulacak , hep birlikte göreceğiz.
  • M-195'e arkadaşın son yaptığı değerlendirmeyi bir oku. O arkadaşta Vten de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 1 Temmuz 2015; 23:13:14 >
  • Seko92 S kullanıcısına yanıt
    Biz en başından beri seninle aynı şeyi söylüyoruz zaten dostum.

Android platformundaki her cihaza olumsuz bir gözle bakmak yanlış bir kanı.

Öyle olsaydı Ugoos UT3 tecrübesi sonrası benim Android tabanlı başka bir cihaz almamam ve Zİdoo X9'a yönelmemem lazımdı.

Ama Ugoos UT3 nere , Zidoo X9 nere ? İkiside Android tabanlı ama görüntü kaliteleri farklı ve Zidoo X9 görüntü kalitesi konusunda kesinlikle Ugoos UT3'ten daha üstün bir cihaz.

Dolayısıyka Android tabanlı da olsa bazı medya oynatıcıları bu genellemenin dışında tutmak lazım.
  • Hafta sonu cihazları test edeceksiniz ya, bu vten cihazı olan ile M-195 cihazı olan gönderse size de tam bir test şov yapsanız keşke ne güzel olur. Hem böylece gerçek görüntü kalitesi iyi olan veya birbirine yakın olan ortaya çıkmış olur.
  • onmmst O kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir ara latife bile yapmıştık arkadaşlarla hatırlarsanız.

Bütün popüler cihazları bir araya getirsek dehşet bir reklam olur diye...:))))

Ama şunu belirteyim.Zidoo X9'un , M-195'ten iyi olduğunu düşünüyorum şahsen.O yüzden çokta merak etmiyorum M-195'i.

Benim asıl merak ettiğim Zidoo X9 ile VTEN kıyaslaması.

Bunu da cihazı Sadays'a göndererek öğrenebileceğiz sanırım.Çünkü Zidoo X9'u ona gönderince ; o ne yapar-eder ve bir tane VTEN bulur kıyaslamak için.

O zamanda bu sorunun cevabını öğrenmiş oluruz.

Eee.Himedia ile Eweat'i bu hafta sonunda kıyaslayabileceğiz kısmetse.

Bekleyelim görelim bakalım...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyoruz bakalım. Bu M-195 konusuna yazdığınız son yazıyı okurken orda "Zidoo RC gibi kendine has , kullanışlı bir uzaktan kumanda programı var" diye yazmışsınız ya acaba o program q5 de çalışmaz mı nerden bulabilirim veya gönderebilirmisiniz bi denesem?
  • onmmst O kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın ismine baktığımda ( Zidoo RC ) başka bir cihazda çalışacağını sanmıyorum ama deneyip denememe tamamıyle size kalmış.

Denemek isterseniz şu resimdeki barkodu cep telefonunuzdaki barkod okuyucu bir programla okutun ve ekrana gelen linkten programı download edin.

https://store.donanimhaber.com/44/49/69/44496965189A05F7AF6C51F76A6EB2BC.jpg

Çalışıp çalışmadığını ancak o zaman anlayabilirsiniz.

Yükleme detayları ise aşağıda...

http://forum.donanimhaber.com/m_105613630/tm.htm

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ama malesef cihazı görmedi.

Edit: Cihazda yüklü bir bölümü varmış onla bağlantı kuruyordur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onmmst -- 2 Temmuz 2015; 1:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onmmst

Hafta sonu cihazları test edeceksiniz ya, bu vten cihazı olan ile M-195 cihazı olan gönderse size de tam bir test şov yapsanız keşke ne güzel olur. Hem böylece gerçek görüntü kalitesi iyi olan veya birbirine yakın olan ortaya çıkmış olur.

M-195'e gerek yok, bende Eweat EW902 var, onun ayınısı. Görüntü kaliteleri aynı.
  • complete çok iddialı m195in görüntü kalitesi konusunda bakalım bir test edin de görelim ne zaman buluşuyorsunuz kısmetse bekar olsam atlayıp Bursaya gelmezsem ah işte eş ve çocuklar ayak bağı
  • Kampanyada kazanılan Zidoo X1'lerde kargoya hazırlanmış.

Bugünden itibaren gönderilmeye başlanıyormuş.

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/zidoo-x1-ready-for-shipment-to-winners.376/

Bu demektir ki bana bayram erken gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

complete çok iddialı m195in görüntü kalitesi konusunda bakalım bir test edin de görelim ne zaman buluşuyorsunuz kısmetse bekar olsam atlayıp Bursaya gelmezsem ah işte eş ve çocuklar ayak bağı

Valla complete haklı çıksın hiç sorun yok arkadaşım.

Yeterki M-195 , görüntü kalitesi anlamında diğer cihazlara fark atsın.

Sonuçta böyle olursa en azından millet , 50$'a iyi bir medya oynatıcı bulmuş olur.Ama yazılım konusundaki sıkıntılarını da yabana atmamak lazım.

Neyse , seko92 ile bu hafta sonu buluşuyoruz kısmetse ama Cumartesi mi olur , Pazar mı olur gününü henüz netleştirmedik.

Duruma göre bakacağız...
  • Bugün bende siparişi verdim. İnşallah çok beklemem.
    Alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • Benim cihazım 21 günde gelmişti.

Sizde yaklaşık 20 ile 25 gün arasında bir süre öngörün kendinize.

Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 3 Temmuz 2015; 16:51:45 >
  • josekutinyo J kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun
    Sende benim gibi siparişi bekleyen modundasın artık

• marseltalon abimiz Zidoo X9 cihazını satılığa koydu, bence kaçırılmaz fırsat. 1 Ay bekleme derdi olmadan ertesi gün cihaz sizde.
    Kaçırmayın derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_107501928/f_//tm.htm#107501928
  • Arkadaşlar ,

seko92 ile olan cihaz incelememizi , onun işlerinin yoğunluğu yüzünden ertelemek zorunda kaldık.

Kısmetse ve başka bir sürpriz yaşanmazsa önümüzdeki haftaya gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.

Bilginize...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Tüm bu tebessüm dolu mesajına rağmen yine de en kalender dostlarımdan biri olmaya devam edeceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 5 Temmuz 2015; 22:21:49 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.