Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlardan gelen istek üzerine D-Smart ve DigitürkPlay uygulamalarının kurulumlarını yapmıştım ama kullanıcı şifrem olmadığı için çalıştırmamıştım.

Ama uygulama kurulumlarında sıkıntı yok onu biliyorum en azından.

ISO Bluray oynatımı ve 3D Filmlerdeki altyazı desteği konusunda ise ; şu ana kadar bir deneme yapma imkanım olmadı.

Panelimde 3D özelliği olmadığı için 3D videolarla hiç ilgilenmiyorum ama en azından elimin altında ISO uzantılı birkaç dosya bulundursam test etme amacıyla iyi olacak herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDUIN1

Ürünü geekbuying.com adresinden almak isteyen arkadaşlar,
    WZQGOWTA
    kodunu girerek 119.99$ yerine 99.99$'a, 4 ağustos'a kadar satın alınabiliyor.
    Paypal ile ödeme de 280 TL Fiyat çıkıyor.
    Bilgi vereyim dedim.

Siparişi verdim hayırlısıyla, kod için teşekkür ederim
  • tikileaks T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,
    hayırlı olsun dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDUIN1 -- 8 Temmuz 2015; 12:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Gumrukte sikinti cikmiyor mu , ben aliexpress ten 120 dolara siparis vermeyi dusunuyorum paket icerigini istedigim gibi ayarliyorlar bide mouse hediye kopardim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Arkadaşlardan gelen istek üzerine D-Smart ve DigitürkPlay uygulamalarının kurulumlarını yapmıştım ama kullanıcı şifrem olmadığı için çalıştırmamıştım.

ISO Bluray oynatımı ve 3D Filmlerdeki altyazı desteği konusunda ise ; şu ana kadar bir deneme yapma imkanım olmadı.

Panelimde 3D özelliği olmadığı için 3D videolarla hiç ilgilenmiyorum ama en azından elimin altında ISO uzantılı birkaç dosya bulundursam test etme amacıyla iyi olacak herhalde.

Merhaba

Diger basliklar da da yazilarinizi okudum.Test amacli iso mutlaka bulundurun derim emin olun birdaha baska formatta film izlemezsiniz:)

Bugun digiplay uyeligi alip size sifremi vereyim bir test edin dilerseniz.Bircok kullanici bu yontemi takip ediyor eminim.Zaten diger cihazlarda da ayni sekilde uygulama iniyor ancak goruntu islemiyor.Ademden once bir test edersiniz sevinirim ;)

• quote:

Ürünü geekbuying.com adresinden almak isteyen arkadaşlar,
    WZQGOWTA
    kodunu girerek 119.99$ yerine 99.99$'a, 4 ağustos'a kadar satın alınabiliyor.
    Paypal ile ödeme de 280 TL Fiyat çıkıyor.
    Bilgi vereyim dedim.

Ne zamandır ne alsam nasıl bir şey alsam diye düşünüyordum ürünleri inceliyordum yorumları okuyordum gece 00:20 gibi bir foruma bakayım neler var neler yok diye yazılanları okurken bir arkadaşın paylaştığı kodu gördüm ve nasıl gaza geldiysem artık o gazla gece gece sipariş verdim.
    ANDUIN1 nickli arkadaşa teşekkürlerimi de iletmek isterim ayrıca

Biraz önce geekbuying sitesine bakayım siparişim ne aşamada diye sanırım gönderilmiş hadi bakalım şimdi sabır zamanı beklemekten başka yapabilecek birşey yok, cihaz güzel ve randımanlı olsun da beklemek sorun değil tabii

• dreamblue D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum, iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Arkadaşlardan gelen istek üzerine D-Smart ve DigitürkPlay uygulamalarının kurulumlarını yapmıştım ama kullanıcı şifrem olmadığı için çalıştırmamıştım.

Merhaba

Diger basliklar da da yazilarinizi okudum.Test amacli iso mutlaka bulundurun derim emin olun birdaha baska formatta film izlemezsiniz:)

Bugun digiplay uyeligi alip size sifremi vereyim bir test edin dilerseniz.Bircok kullanici bu yontemi takip ediyor eminim.Zaten diger cihazlarda da ayni sekilde uygulama iniyor ancak goruntu islemiyor.Ademden once bir test edersiniz sevinirim ;)

Şifre jesti için teşekkür ederim ama zaten 1 gün daha beklerseniz Adem'in eline geçmiş olacak cihaz.

O iyice suyunu çıkartır test ederken...

ISO dosyasına gelince. ISO formatlı film ve dizi arşivi oluşturmam zor.Ben sadece test amaçlı birkaç tane bulundurmayı düşünüyorum.

• Bu arada Zidoo'un Türkiye distribütörü gibi oldum nerdeyse.

Tavsiyelerime güvenerek cihaz alan arkadaşlarla birlikte Zidoo X9 kullanıcı sayımız 8'e ulaşmış gözüküyor.Hadi hayırlısı bakalım.

İnşallah bayrama kadar firmadan beklediğim altyazı güncellemesini de alırız ve daha iyi bir konuma gelir Zidoo X9.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 8 Temmuz 2015; 15:33:01 >
  • sayenizde bu tur cihazin oldugunun farkina vardik
    genelde hep aliexpress ebay gibi sitelerde önplanda olan cihazlar yani android tv bok yazdigimizda arama cubugununa
    uyduruk kalitesi dusuk cihazlar cikiyordu

aslinda ben himedia q5ıı modeli aklimdan geciyordu fakat sizin sayenizde zidoo x9 a yoneldim
    yarin kesin elimde olur cihaz

sabirsizlikla cihazin elime ulasmasini bekliyorum

cihazdan zaten benim beklentilerim in en basinda xbmc kodi geliyor ve ardindan youtube tv uygulmasini yukleyip kullanmak

google playdeki eklentilerin cogu zaten telefon tablet icin tasarlinmis xbmc kodi youtube tv mediaplayer ozellligini kullanmam yeterli

ve bunlarin yaninda en cok onem verdigim ise cihazdaki resim kalitesi

cihazin beklentilerimi karsilayacagini dusunuyorum..
  • Hazır konusu açılmışken bir noktayı hatırlatmamda fayda var.

Özelden bir sürü mesaj alıyorum " Şu cihazı alayım mı , bu cihazı alayım mı ? " diye.Ve her soran arkadaşa da şunları yazıyorum :

" Öncelikle kullanmadığım ve görmediğim cihaz tavsiyesi yapmıyorum.Diğer yandan bu tarz cihaz arayışlarını ilgili konu başlıklarında sorun ki daha önceden alıp kullanan arkadaşlarda okusun ve iyi yada kötü fikirlerini , tecrübelerini paylaşsın " diyorum.En doğru , en sağlıklı bilgiye böyle ulaşabilirsin çünkü.

Dolayısıyla bir mesaj geliyor mesela " X sitesinde bir cihaz buldum , tavsiye eder misiniz ? " diye.

Bir bakıyorum ne olduğu belirsiz , firması bile belli olmayan cihazlar.Nesine güvenipte alacaksın böyle bir cihazı kardeşim ?

Bu konularda , cihazlar hakkında hiçbir tecrüben olmasa bile diyelim XYZ-1000 diye bir cihaz buldun.Sorgula Google'da XYZ-1000 cihazını kim üretiyor diye ? Cihaza ait firmanın web sitesi var mı , forum sayfası var mı ? Yazılım durumu ne , yazılım güncellemelerini alabileceğin bir sitesi var mı ?

Bir bakıyorum evlere şenlik.Çin'de üretilen bir medya player.Donanım olarak belki de çok iyi özelliklere sahip.Ama hem firma olarak güven vermiyor ( hatta firmasına bile ulaşamıyorsun ) , hem de yazılım olarak güven vermiyor bana.Dolayısıyla benim için hiç birşey ifade etmiyor bu tarz cihazlar.

Ben görüntü kalitesi ve yazılım desteği iyi , firmanın destek verdiği ürünlere yöneliyorum , o tarz ürünler bulmaya çalışıyorum her zaman için.Beğenmediğim hiçbir cihazı da tavsiye etmiyorum.

O yüzden lütfen , cihaz tavsiyelerinizi özelden değil konu başlıklarında açık olarak sorun arkadaşlar.Böylesi sizin hayrınıza...

• quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

cihazdan zaten benim beklentilerim in en basinda xbmc kodi geliyor ve ardindan youtube tv uygulamasini yukleyip kullanmak

google playdeki eklentilerin cogu zaten telefon tablet icin tasarlinmis xbmc kodi youtube tv mediaplayer ozellligini kullanmam yeterli

ve bunlarin yaninda en cok onem verdigim ise cihazdaki resim kalitesi

cihazin beklentilerimi karsilayacagini dusunuyorum..

XBMC'de ( yani KODI'de ) hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın.Çok stabil bir durumda , şu ana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım.Tıkır tıkır çalışıyor maaşallah.

Ama cihazı henüz AVR bağlantılı kullanmadığım için digital seslerin aktarım detayları nasıldır bilemiyorum.Benim cihazım HDMI ile direk TV paneline bağlı durumda ve şimdilik öyle kullanıyorum.

Diğer yandan bazı cihazlar üzerinde , KODI'nin yazılımındaki bazı satırlara müdahale ederek gerçekleştirilen , video dosyalarını KODI üzerinden dahili medya oynatıcı ile oynatma özelliği Zidoo X9'un yazılımında zaten otomatik olarak hazır durumda geliyor.

Yani düşünsene ; arşivindeki tüm dizi ve filmleri KODI sayesinde mükemmel afişleyeceksin.Ama video dosyalarını oynat dediğin zaman cihaz bu dosyaları ( benim oldukça başarılı bulduğum ) kendi medya oynatıcısı ile açarak oynatacak.

Daha ne olsun...

Ama farzedelim sen cihazın dahili medya oynatıcısını beğenmedin.Sorun değil , bir iki tuş komutu ile KODI'nin kendi oynatıcısını seçer ve onunla oynatırsın kardeşim , bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 8 Temmuz 2015; 18:50:10 >

• Ses icin optik cikis yok mu cihazda resimlerde goremedim

• Var dostum. Resimde 4 numara
    https://store.donanimhaber.com/a9/59/aa/A959AA9009C5B4B3BB9C468C4BBB26B3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDUIN1 -- 8 Temmuz 2015; 17:32:56 >
  • amlogıc s 802 cıpsetlı cıhazın goruntusu rokchıp 3228 cıhazın görüntüsünden daha ıyı ıdı umarım zıdoo x9 da s802 cıpsetlı cihazdan daha ıyı resım kalıtesı sunar ve cıhaz süper olur benım ıcın

hımedıa vs kullanmadıgım ıcın hımedıa resım kalıtesını bılmıyorum..
  • quote:

Var dostum. Resimde 4 numara
    https://store.donanimhaber.com/a9/59/aa/A959AA9009C5B4B3BB9C468C4BBB26B3.jpg

Tesekkurler hocam atlamisim ben usb leri incelerken, peki bir sorum daha olucak nasil oluyorda 100$ lik urun gumruge takilmiyor

• Gümrükte sinir zaten 100$ diye biliyorum. 100$ veya 75 avro.
    Bir de bayram geliyor bu ara, sanırım gümrük limiti artma zamanına giriyoruz.
  • Arkadaşlar bu tür cihazların internetten yabancıdizi ve film yayınlayan sitelerde performansı(çeşitli webbrowser kullanarak) nasıl kasma, takılma falan yapıyormu.
    Bende sırf online film ve dizi izlemek için böyle bir cihaz almayı düşünüyorum ama Androidlimi yoksa Windowslumu cihaz olsun karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: avans09

Arkadaşlar bu tür cihazların internetten yabancıdizi ve film yayınlayan sitelerde performansı(çeşitli webbrowser kullanarak) nasıl kasma, takılma falan yapıyormu.
    Bende sırf online film ve dizi izlemek için böyle bir cihaz almayı düşünüyorum ama Androidlimi yoksa Windowslumu cihaz olsun karar veremedim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

quote:

Orijinalden alıntı: avans09

Arkadaşlar bu tür cihazların internetten yabancıdizi ve film yayınlayan sitelerde performansı(çeşitli webbrowser kullanarak) nasıl kasma, takılma falan yapıyormu.

+1

+1
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.