Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zidoo da launcher değiştirilebiliyormu?
  • onmmst O kullanıcısına yanıt
    Hayır ,

Zidoo'nun kendine has ZIUI denilen bir arayüzü var ve sanırım değiştirilemiyor.

Ama bu konuda yanlış bilgi vermekte istemem , sonuçta Android platformunda çalışan bir cihaz olduğu için bir Laucher kurulabilir mi acaba ?

Gerçi ben arayüz değiştirmeyi hiç düşünmedim bile.Çünkü bu arayüzden rahatsız olmuyorum ve alıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 5 Temmuz 2015; 23:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatepe

marseltalon abimiz Zidoo X9 cihazını satılığa koydu, bence kaçırılmaz fırsat. 1 Ay bekleme derdi olmadan ertesi gün cihaz sizde.
    Kaçırmayın derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_107501928/f_//tm.htm#107501928

bu arkadasimizdaki cihazi bu gun ben aldim kısmetse carsamba yada persembe elimde olur insallah umdugum gibi cıkar cikar cihaz
    rk3228 ve s802 cipsetli cihqzlardan sonra bakalim zidoo x9 nasil gelecek bana...
  • dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun değerli kardeşim.

Cihaz eline geçip kullandığında bence beğeneceksin.

S802 bir cihaz kullanmadım ama RK3288'i Ugoos UT3 kullandığım dönemden biliyorum.

Ugoos UT3'ten daha iyi bir cihaz.Onu söyleyebilirim.
  • Ürünü geekbuying.com adresinden almak isteyen arkadaşlar,
    WZQGOWTA
    kodunu girerek 119.99$ yerine 99.99$'a, 4 ağustos'a kadar satın alınabiliyor.
    Paypal ile ödeme de 280 TL Fiyat çıkıyor.
    Bilgi vereyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDUIN1 -- 6 Temmuz 2015; 17:17:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

quote:

Orijinalden alıntı: karatepe

marseltalon abimiz Zidoo X9 cihazını satılığa koydu, bence kaçırılmaz fırsat. 1 Ay bekleme derdi olmadan ertesi gün cihaz sizde.
    Kaçırmayın derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_107501928/f_//tm.htm#107501928

bu arkadasimizdaki cihazi bu gun ben aldim kısmetse carsamba yada persembe elimde olur insallah umdugum gibi cıkar cikar cihaz
    rk3228 ve s802 cipsetli cihqzlardan sonra bakalim zidoo x9 nasil gelecek bana...

Bana teşekkür yok mu ? : ))))

• tesekkurler sevıgılı kardesım bu konuya bu cıhazı almak ıstıyorum paypal vs bılmıyorum yazdığımda 1 gun sorna bana bu cıhazın forumda satıldığını kaçırmamı soyledınız
    fakat kısmet olamdı gecen hafta almak
    kısmet bana ımıs kı cıhazın talıplısı olmamış ve bu gun cıhazı ben aldım
    yarın arkadaş cıhazı kargoya verecek en gec perşembe gunu cıhaz elımde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 6 Temmuz 2015; 19:29:31 >
  • Zidoo kullanıcıları artmaya başladı ya ne güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

S802 bir cihaz kullanmadım ama RK3288'i Ugoos UT3 kullandığım dönemden biliyorum.

teşekkürler kardesım ıyı dıleklerınız ıcın
    aslında rk 3228 cıpsetlı cihazlardan s802 cıpsetlı cıhazlar goruntu kalıtesı yönünde daha başarılı bunu bızzat gordum yani her 2 sınıde kullandım

zıdoo x9 ozellıkle tercıh etme sebebım ıse
    1. kasa alumınyüm
    2. mstar ıslemcı lı androıd kullanmadım oyuzden
    3. hdmı ın gırısı nın olması
    4. zıuı lancher arayuzunun olması

zıuı launcher bana gore cok ıyı nedenı kumanda uzerınden herseye daha kolay ulaşma saf androıd arayuzlerınde kumanda kullanımı zordur ıllakı kablosuz mause sart

papırus kardeşim benı bılırsınız tf den belkıde benden fazla enıgma 2 lınux normal hd cıhaz kulllanan olmamıştır nedenı hep merak ve goruntu kalıtesı arayışı

umarım housuma gıder cıhaz.

• bırde benım anlam veremedıgım bu tur cıhazların ıslemcı uzerıne yada kasa nın ust kısmına neden fan koymamış olmamaları
    aslında 5 v luk 3mm bır fan şart bu cıhazlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: onmmst

Zidoo da launcher değiştirilebiliyormu?

degıştırılebılır tabıkı ama tv ye takılmış androıd bır cıhazda farklı launcher kullanılması benım hoşuma gıtmıyor
    tablet yada telefon olsa haklısınız..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

teşekkürler kardesım ıyı dıleklerınız ıcın
    aslında rk 3228 cıpsetlı cihazlardan s802 cıpsetlı cıhazlar goruntu kalıtesı yönünde daha başarılı bunu bızzat gordum yani her 2 sınıde kullandım

zıdoo x9 ozellıkle tercıh etme sebebım ıse
    1. kasa alumınyüm
    2. mstar ıslemcı lı androıd kullanmadım oyuzden
    3. hdmı ın gırısı nın olması
    4. zıuı lancher arayuzunun olması

zıuı launcher bana gore cok ıyı nedenı kumanda uzerınden herseye daha kolay ulaşma saf androıd arayuzlerınde kumanda kullanımı zordur ıllakı kablosuz mause sart

papırus kardeşim benı bılırsınız tf den belkıde benden fazla enıgma 2 lınux normal hd cıhaz kulllanan olmamıştır nedenı hep merak ve goruntu kalıtesı arayışı

umarım housuma gıder cıhaz.

Seni Turkey Forum'dan zaten tanıyorum.Bu forumda yeni yazmaya başladığını da mesaj sayından anlıyorum.

Ama dediğin gibi senin uzmanlık alanın Enigma 2 cihazlardı ve bu konuda yazdığın çoğu yorumu okumuşumdur zamanında.

Ne yapalım bu saatten sonra birazda Android cihazlara kafa yorarsın...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onmmst

Zidoo da launcher değiştirilebiliyormu?

degıştırılebılır tabıkı ama tv ye takılmış androıd bır cıhazda farklı launcher kullanılması benım hoşuma gıtmıyor
    tablet yada telefon olsa haklısınız..

Bazen de yüklenilen Launcher'larda her özellik çalışmayabiliyor.O yüzden cihaza göre hareket etmek mantıklı bence.
  • zidoo D1

uydu alıcılı model çıkacak sanırım yine x1 fiyatlarında gezerse süper olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Üstad uydu değil, sanırsam kablolu yayınlar için bu model. DVB-S2 tuner yok alet üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDUIN1 -- 7 Temmuz 2015; 9:53:09 >
  • android isletim sistemi bana gore enigma 2 linux dan daha avantajli
    fakat android in de tv boxlarda eksikleri var bunlar giderilirse super olur
    hem android hem dvbs2 bir arada gitmez zaten oyuzden android uydu aliclari ni almamak gerekir
    ama tv boxlardaki android platformunun baya bi gelismesi lazim

ornek youtube de videolarda maximum cozunurluk 720 p
    bunun 1080 p ye cikartilmasi lazim

bu eksiklikte giderilirse gerisi kendiliginden gelir.
  • Zidoo D1 piyasaya çıksa bile yazılım anlamında rayına oturması zaman alacaktır.

Mesela firmanın yeri ürünü X1'i alanlar , cihazla ilgili tespitlerini yazmaya başladılar forum sayfalarında ve görünen o ki şu an için cihazda yüklü gelen yazılım üzerinde düzeltilmesi gereken bug'lar , eksiklikler var.

Firma da kullanıcılara yaptığı geri dönüşlerde , tespit edilen bug'ları zaman içerisinde çıkacak yazılımlarda güncelleyeceklerini ve cihazı daha iyi bir hale getirmek için çalışacaklarını belirtmiş.

Dolayısıyla yeni çıkan cihazlara , yazılımlarının oturması anlamında zaman tanımak her zaman önemli bir kriterdir.Yeter ki firma yazılım işine eğilsin ve ihmal etmesin.Önemli olan o.
  • Merhaba arkadaslar

Bende ademin tavsiyesi uzerine bu cihazdan siparis gecicem aliexpressten.Ancak birkac sorum olucak ,

Cihazin iso bluray menulu sekilde oynattigi yazilmis performansi nasil kitlenme yapiyor mu , bende pioneer bdp 140 var modlu yazilim ile menulu sekilde cok rahat oynatiyor.
    3d mkv filmlerde altyazi destegi nasil sub okuyabiliyor mu?
    Youtune uygulamasi cep telefonu veya pc ile eslesiyormu?
    Digiturkplay uygulamasini test eden varmi goruntu kalitesi nasil?Sirf digiturkplay icin windows tabanli cihaz bilr almayi dusunuyorum aslinda ama bilemiyorum.

Yardimci olursaniz sevinirim.
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

Merhaba arkadaslar

Bende ademin tavsiyesi uzerine bu cihazdan siparis gecicem aliexpressten.Ancak birkac sorum olucak ,

Cihazin iso bluray menulu sekilde oynattigi yazilmis performansi nasil kitlenme yapiyor mu , bende pioneer bdp 140 var modlu yazilim ile menulu sekilde cok rahat oynatiyor.
    3d mkv filmlerde altyazi destegi nasil sub okuyabiliyor mu?
    Youtune uygulamasi cep telefonu veya pc ile eslesiyormu?
    Digiturkplay uygulamasini test eden varmi goruntu kalitesi nasil?Sirf digiturkplay icin windows tabanli cihaz bilr almayi dusunuyorum aslinda ama bilemiyorum.

Yardimci olursaniz sevinirim.
    Tesekkurler

Gökhan bu sayfaya göz atman ıyı oldu en azından burda bu cıhazı kullanan arkadaşlardan fıkır alabılırsın ozelıkle dıgıturk play hakkında vs

bılıyorsun cıhaz daha benım elıme ulaşmadı buyuk ıhtımalle perşembe gunu elımde olur kısmetse

• dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    Vay be kısmet sizeymiş, ben de ilanı gördüğümde satıldığını da görmüş üzülmüştüm.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.