Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hollanda üzerinden geliyor kargo firma bilmiyorum Ama genelde ChinaPost oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zidoo Firması , altyazı menüsünden istediğim 1-2 güncelleme ile ilgili olarak bana " 15 iş gününü geçmeyecek " bir güncelleme sözü vermişti hatırlarsanız.

Dün bu süreyi hesapladım , süre bugün doluyor.

Yarından itibaren mail bombardımanına devam yine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 21 Temmuz 2015; 9:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Zidoo Firması , altyazı menüsünden istediğim 1-2 güncelleme ile ilgili olarak bana " 15 iş gününü geçmeyecek " bir güncelleme sözü vermişti hatırlarsanız.

Dün bu süreyi hesapladım , süre bugün doluyor.

Yarından itibaren mail bombardımanına devam yine...

Abi bekle bize de gelsin ya ;) urun kargoyla gelene kadar adamlar uretimi durdurucak:))

• Ben de sizlerin yardımıyla beraber bir adet X9 siparişi verdim. Kargo bugün yola çıktı, beklemedeyiz bakalım. Herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracedy6

Ben de sizlerin yardımıyla beraber bir adet X9 siparişi verdim. Kargo bugün yola çıktı, beklemedeyiz bakalım. Herkese teşekkür ederim.

Hayirlisi olsun kazasiz belasiz ;) benimde 10 gune gelir diye dusunuyorum.

• semin1907 S kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam inşallah gelir en kısa zamanda. Kullanıcı sayısı çoğalıyor gün geçtikçe, Papirus hocamız ile beraber maksimumu almaya çalışacağız :)
  • Cihazı gelen arkadaşlar kutu açılışı videosu bekliyoruz
    Sonrasında hangi yazılımları yükleyebiliriz?
    Teşekkürler...
  • tracedy6 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihaz umarım sorunsuz gelir.
    Bende bekliyorum bakalım bu hafta içi bir terslik olmazsa gelir benim cihazda inşallah

• Ne enteresan bir durum ki Zidoo x9 dan 1 hafta sonra almama rağmen klavyeli kumanda geldii az önce ama Zidoo daha erken almış olsamda halen gelmedi
    PTT müşteri hizmetlerini aradım ptt dağıtıcısına zimmetlenmiş cihaz ama bu hafta yetişir mi bilmem diyor.

Kumandayı 1 hafta sonra aldık ama daha erken geldii çok şaşırdım

Buda kumandanın kutusu..
    Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 22 Temmuz 2015; 10:33:13 >

• tracedy6 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun...
  • Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Ürünler farklı firmalardan geldiği için farkediyordur.

Zidoo X9 Hollanda üzerinden geldiği için , ele geçme süreci ondan biraz uzun sürüyor olabilir.

Ama İstanbul'daki PTT dağıtımı enteresanmış hakikaten.

Çünkü Bursa'da ; geldiğinin ertesi günü dağıtıma çıkmıştı paketler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Hayırlı olsun...

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. GeekBuying sitesine fatura bedelini düşürmeleri için mail attım, 20$ düşürme bedeli sizin için uygun mudur dediler, altına da bir eleştiri sitesi gönderdiler. Bizim hakkımızda yorum yazın, müdürümüze söyleyelim size kupon gönderelim dediler, yaptığım yorumun ekran görüntüsünü istemişler. Dönüşe göre, sizlere de haber veririm.
  • 08/07/2015''te verdiğim sipariş dün itibariyle ptt başakşehir şubesinde yurtdışı geliş kabulu yapılmış görünüyor bakalım ne zaman dağıtıma çıkar beklemedeyiz
  • Valla bende anlamadım 10 gün önce Türkiye'ye geldi cihaz ama halen dağıtıma başlanmadı Başakşehir de ordan oraya gidip duruyor..
    1 hafta sonra aldığım kumanda Türkiyeye gelir gelmez ertesi gün dağıtıma çıktı ama cihaz 10 güne yakındır Türkiye'de olmasına rağmen gümrük de dolaşıyor.

Bugün ptt müşteri hizmetlerini ve Başakşehir gümrük müdürlüğünü aradım kargom geleli 10 oldu nedenn halen dağıtıma çıkmıyor bi sorun mu var arkadaş nedir durum diye baya fırçaladım bağırdım yarın bolgenize dağıtılmak üzere yollanır bir sorun yok dediler bakalım.

• yurtdışı alısverıs lerde genelde gecıkme oluyor bırazda sans ısı

almanyadan xtrend e8000 sıparısı verdıgımde

dıger alan arkadaşımın elıne 35 günde geçerken

bana cıhazı ben sıparıs verdikten 12 gun sonra Almanya dan Tr ye İstanbul gumruge gelmıstı
    gümrükten çıkıp Gazıantep postaneye gelmesı ve dağıtıma çıkıp benım elıme ulaşması 8 gün sürdü.
    ve 20 günde elıme ulaştı cıhaz
  • Önceden yazdıklarımı hatırlayanlar ; Zidoo X9 ile Xtreamer Prodigy 4K'nın yazılım anlamında birbirine çok benzediğini bilirler.

İşte bu yüzden forumlarda Zidoo X9'un ve Xtreamer Prodigy 4K'nın yazılımlarını birbirinin üzerine kurmayı deneyen var mı diye bayağı araştırmıştım bir ara.

Ama Xtreamer Prodigy'4K'nın yazılım kurulumunu videolarda incelediğimde farklı bir kurulum mantığı olduğunu görünce pek umursamamıştım.

Aslında yazılımlar birbirine uysaydı Xtreamer'ın yazılımını Zidoo X9'a kurup bir gözlemlemek isterdim.

Bahsettiğim her iki cihazın arayüzleri arasındaki benzerliği henüz görmeyenler için ; Xtreamer Prodigy 4K'ya ait videoları tekrar vereyim sizlere.

https://www.youtube.com/watch?v=IZ-u_TU-CfE

https://www.youtube.com/watch?v=Z_ASyRMwjp4

Fakat bu konuda daha doğrusu aynı yazılımı kullanan cihaz konusunda daha da iyi bir gelişme var , ondan bahsedeyim sizlere :

Dün akşamki web gezintilerim esnasında yukarıdaki benzerliğe bir cihaz daha ilave etmek zorunda kaldım.

Ama öyle bir benzerlik ki evlere şenlik...

Çünkü Zidoo X9'un nerdeyse birebir kopyası olan Tronsmart Pavo M9'u farkettim.

90$'a satılan bu cihazın Zidoo X9'a göre 3 farkını görebildim şimdilik :

Birincisi Zidoo X9 ; 2 GB DDR3 RAM ile gelmesine rağmen Tronsmart Pavo M9 , 1 GB DDR3 RAM ile geliyor.Bunun performansa nasıl bir etkisi olur bilemem.

İkinci olarakta ; Pavo M9'da Wireless özelliği olmasına rağmen Zidoo X9'daki gibi harici Wi-Fi antenleri yok.Yoksa işlemci , arayüz , donanımsal özellikler , uzaktan kumandasına varana kadar nerdeyse herşeyi ile birebir aynı cihazlar.

Ve son olarakta Tronsmart Pavo M9'un kasası plastik.

Ama o kadar benzer bir ürünki aşağıda linklerini verdiğim videoları izleyince bana hak vereceksiniz.Kullanılan arayüz , uzaktan kumanda , yüklü programlara varana kadar aynı ürün nerdeyse.

Sizde izleyin bakalım Tronsmart Pavo M9'un Zidoo X9'la olan benzerliği dediğim kadar varmıymış ?

Tronsmart Pavo M9

http://www.tronsmart.com/products/tronsmart-pavo-m9

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Pavo-M9-4K-TV-BOX-Android-4-4-2-Mstar-MSO9180D1R-1GB-8G-802-11-b-g-n-LAN-H-265-USB3-0-HDMI-347691.html

https://www.youtube.com/watch?v=VNA8K2XBNps

Ama daha şimdiden yazılım anlamında her iki cihaza ait yazılımların birbirlerine yüklenebileceğine nerdeyse % 100 eminim diyebilirim.

Çünkü öylesine bir kopya ürün ki bir örmnek vereyim :

Mesela Zidoo X9'un şu anki güncel yazılım versiyonu v1.0.3.5. Bu yeni lanse edilen Tronsmart Pavo M9'un yazılım versiyonu da ne hikmetse v1.0.3.05.

Yani bu ürüne ait yazılım versiyonunu sıfırdan başlatıp v1.0.0.1 bile dememiş adamlar.Almışlar Zidoo X9'un en son güncel yazılımını , içinde bir iki satırını değiştirip aynen koymuşlar kendi sitelerine.

http://www.tronsmart.com/support/download-center

seko92 bu konuda ; " Sanırım cihazlar arasındaki bu arayüz benzerliği , yazılım chipsetini üreten firmaya ait aynı referans yazılımı kullanmalarından kaynaklı olabilir "diyor.Haklı olabilir bence de.

Tabii ki tüm bu ürün benzerliklerinin , kopyalamaların ; her iki firma arasında yapılan bir anlaşma çerçevesinde gerçekleştiğini düşünüyorum.

Neyse bu tarz durumlar yazılım çeşitliliği açısından avantajdır her zaman.

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 23 Temmuz 2015; 15:20:47 >

• 1 aylık beklemenin ardından bu gün cihaz elime gecti

[simage]https://store.donanimhaber.com/77/0f/c0/770fc0fc6c6b171bdc562d020d8aaf4d.jpg[/simageZidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 23 Temmuz 2015; 16:29:52 >

• fenerli34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Yalnız cihazınızı OTA üzerinden yaptığınız güncelleme ile bırakmayın.

Çünkü en son sürüm olan v1.0.3.5 şu an için OTA üzerinde yüklenmiyor.

v1.0.3.5 yazılımını download edip USB üzerinden manuel olarak yükleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 23 Temmuz 2015; 17:48:38 >
  • Aleti göçert papirus sen de kurtul biz de

şaka bir yana arm işlemciler intel ya da amd işlemciler gibi değil o yüzden markası ne olursa olsun aynı model diyelim cortex a9 olan tüm markaların kumandası hariç yüklenip çalıştırılabilir ama tabii bu biraz şans biraz cesaret işi bir tanesi de kalkar yazılımına kilit koyar alet göçer ama bu kadar yazılıma eğilecek üretici var mı onu da bilemem

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Mesela Xtreamer Prodigy 4K'da ayni sartlarda bir cihaz ama yaziliminin uzantisi da , yuklenme seklide farkli.

Ama Tronsmart birebir ayni gozukuyor.O yuzden denemeyi dusunuyorum.

Nasilsa cihaz acisindan en bolluk donemi yasiyorum evde.

Emektar Egreat M32B , Zidoo X9 , Zidoo X1 ve seko92'nin Eweat 902 ; hepsi elimin altinda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.