Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tracedy6

quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Hayırlı olsun...

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. GeekBuying sitesine fatura bedelini düşürmeleri için mail attım, 20$ düşürme bedeli sizin için uygun mudur dediler, altına da bir eleştiri sitesi gönderdiler. Bizim hakkımızda yorum yazın, müdürümüze söyleyelim size kupon gönderelim dediler, yaptığım yorumun ekran görüntüsünü istemişler. Dönüşe göre, sizlere de haber veririm.

80 dolar alt limitli 5 dolar kod verdiler.
  • Bana verdikleri yazılım güncelleme süresi dolduğu için Zidoo firmasını 4 gündür fırçalıyordum.

Bugün firma yetkilisi aşağıda yazıldığı gibi müjdeli haberi vermiş ve altyazı ile ilgili istediğim iki değişikliğin yapıldığını belirtmiş.

" * Storing the settings on Subtitile-Encoding section in memory

* Automatically running subtitles which have the same name with video file.

About these two problems, has been solved. "

Hadi hayırlısı bakalım.Sabırsızlıkla bekliyorum yayınlamalarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Gözümüz aydın o zaman abi eksiklik gördüğün son 2 sorun da düzelmiş oldu böylelikle

Çanakkale türü bitsin bende cihazı kurup kurcalayip haşır neşir olmak için sabırsızlanıyorum

• Zidoo'nun kendi forumunda X1 ile ilgili yaptığım yorumlar burada;

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/the-new-firmware-v1-0-15-for-x1-release.401/page-2#post-1788
    http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/v1-0-15-issues-to-fix.417/

X1'i incelediğim 24 saat sonucunda bu cihaz işlemcisinin (4 çekilrdekli Allwinner H3) sadece 30fps 4K videoların oynatılması için üretildiğini, bunun dışında bir çok arayüz, kararlılık ve mevcut yazılım ile performans sorunları olduğunu söyleyebilirim. Yakında 60fps 4K oynatabilen, HDMI 2.0 çıkışa sahip ve Zidoo X1'in yapabildiklerini yapabilen ve bu cihazdan daha ucuz olan başka ürünler çıkabileceğinden, almayın diyebilirim.

Ancak, X1 30fps hızında 4K videolarını oynatabiliyor. İnsan gözü ve beyni 30fps'den yukarısını ayır edemez deniyor. Eğer 30-60fps arası sizin için çok farketmiyorsa alabilirsiniz. Tabi benim gibi sürekli cihaz değiştiren biri değilseniz, 60fps videolar yakında interneti kaplamaya başladığında ve yeni bir cihaza yatırım yapmanız gerektiğinde bu durum sizi üzebilir.

60fps'de 4K video oynatan ve HDMI 2.0 çıkışına sahip cihazlar;

http://www.uyesee.com/us/products/tv_box/2014/0807/19.html
    http://www.iandroidtvbox.com/10moons-d8-rk3288-quad-core-android-tv-box-2gb-4k-hdmi-2-0.html (74$)
    https://www.youtube.com/watch?v=rcFntq8s2lQ (Fiyatı belirsiz)
    http://promotion.geekbuying.com/promotion/tronsmart_r68_released (75-100 $)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 26 Temmuz 2015; 16:09:47 >

• satılık zidoo x9
    cihaz 3 günlük cihaz hdmı kablosu kullanılmadı almak isteyen arkadaş pm den ulaşabilir 350 tl bana maliyeti 320 tl vereceğim yurt dışından sipariş verip 1 ay beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: josekutinyo

Cihaz TVBU destekliyormu acaba?

tivibu son guncellemesinden sonra çalışmaz oldu.. acılmadan durduruldu uyarısı verıyor.. bu sorunu gecmenın yolu var mı
  • X9 u nereden alabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    2 mesaj yukarda bir arkadaş daha yeni aldığı cihazı satıyor. Değerlendirin bence...

• quote:

Kullandığım AVR yeni nesil ses formatlarını desteklemediği için Zidoo X9'u alırken ses konusuna hiç önem vermedim.

Dolayısıyla sadece afişlemeyi iyi yapan , görüntü kalitesi iyi ve TR altyazı desteği olan bir cihaz almaya çalıştım.Ve tercihim Zidoo X9 oldu.

İlerde AVR'yi değiştirdiğimde tabii ki ses konusunda desteği iyi olan bir ürüne yönelebilirim bende fakat şimdilik erken.

Ama sizin M195 gibi , ses formatları konusunda sıkıntı yaratmayacak bir oynatıcı cihaz seçmeniz daha mantıklı gibi.

Üstat sanırım himedia q5 quad alacağım. İngiliz versiyorunu artık filmleri 23,976fps de oynatabiliyormuş. Vteni de çok düşündüm ama kaç aydır bir athmos sıkıntısını çözemediler. Bundan sonra da güncelleme bekeyip durmak istemiyorum. Himedia zidoo gibi firmalar daha sık güncelleme yayınlayıp açıkları kapatıyorlar.

• tatil bitti ve su an cihazi kurcaliyorum..
    ilk izlennim olarak basarili buldum hizi muazzam bi kac kez ufak takilma yasadim ve klavye durduruldu hatasi verdi onun harici basarili. isinma olayi var biraz su an cihazdan yazmaktayim ve bir laptop sogutucu iyi olur gibi..
    air mouse ozellikli klavyeli kumandam da hosuma gitti kolaylik sagliyor baya baya kendi kumandasina gore cok hos
    seyirturk uygulamasini kurdum portal icerikleri, Iptv izlemeleri, online film izlemesi, youtube video seyri vs hersey harika ve sorunsuz oynatti.

Cihz simdilik beklentimi karsiladi memnun kaldim diyebilir mevcut sartlarda sorun yok gibi.. Ilk sayfadaki guncel yazilim yuklu sekilde kullaniyorum ve dedigm gibi tavsiye etmekteyim basarili bir cihaz.
    hatta simdi online sitelerden bi kac film izleyecegim

merak ediyorum Seyirturk uygulamasi benzeri uygulama tavsiye edebileceginiz seyler varmi?
    Ayrica baya isinmis durumda su an cihaz ates gibi butun metal kisimlar alt ve ustu yani. Bu beni korkuttu biraz sorun olurmu boyle isinmasi hemen bi sogutucu alsak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 27 Temmuz 2015; 15:31:35 >

• Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Isınmadan kaynaklı hiçbir sorun görmedim ben.

Önceden de yazmıştım , evde kullandığım uydu alıcı Mara M9 normal kullanımda ateş gibi ısınıyor , ama yaklaşık 2,5 yıldır da sorunsuz kullanıyorum.

Zaten bizim gördüğümüzü firma da görüyordur ısınma anlamında.Dolayısıyla bu ısınma sıkıntı yaratsaydı şimdiye kadar modif edip fan koyarlardı cihaza.Demek ki gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

...seyirturk uygulamasini kurdum portal icerikleri, Iptv izlemeleri, online film izlemesi, youtube video seyri vs hersey harika ve sorunsuz oynatti...

Şu Seyirturk uygulamasını nasıl kurduğunu basitçe bir anlatırsan , cihazın IPTV , online film izleme v.b performansını merak eden arkadaşlarda faydalanır bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 27 Temmuz 2015; 16:07:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

...seyirturk uygulamasini kurdum portal icerikleri, Iptv izlemeleri, online film izlemesi, youtube video seyri vs hersey harika ve sorunsuz oynatti...

Şu Seyirturk uygulamasını nasıl kurduğunu basitçe bir anlatırsan , cihazın IPTV , online film izleme v.b performansını merak eden arkadaşlarda faydalanır bence...

SEYIRTURK uygulamasi kendi sitesinden indiriliyor google playde yok o sebeple google arama vasitasiyla site bulunup giriliyor.
    Siteye girdikten sonra hizmetler diye bi bolum var oraya girip acilan sayfadan android simgesine tiklayip uygulamanin apk dosyasini indirip cihaz uzerindeki EXPLORER yani dosya yonetici programiyla kurmamiz gerekiyor. Dosya Download klasorune iniyor genelde bulup yukledikten sonra uygulama zaten turkce ve oldukca basit kullanimi.

uygulama icinde IPTV, online olarak film izleme, yerli yabanci bir cok dizi, yerli yabanci muzik klipleri, belgesel, dini kanal ve film dizi cesitleri bulunmaktadir..

Uygulama gayet basit ve cok kullanisli icerisindekileri gorunce sahsen ben sasirdim kaldim ne ararsaniz var ve cogu aktif olarak calisiyor. Bazi iceriklerde oynatmama sorunu yasanabiliyor bu sorunu en aza indirmek icinde Google Play store den MX Player uygulamasini indirip icerikleri baslattiginizda video player sorarsa bu uygulamayi kullanabilirsiniz. Kesin cozum olmasada bazi sorunlarda bu cozum oldu bana
    Ayrica uygulama sorunlari ve yenilikleri icin guncellemeleri takip etmek icin Seyirturk forum sitesini takip edebilirsiniz ben orda gorerek bilgi sahibi oldum uygumala ile ilgili tavsiye ederim..

Son olarak cihaz harika gidiyor online olarak film izledim sitenin birinden 2 saat surdu ve tik demedi bravo yani

sadece isinma olayi beni tiribe soktu o yuzden en kisa surede bir laptop sogutucu alicam yoksa aklima takilip durur bu olay..

• Cihazı beğenmene sevindim. Yazılım desteği ile daha da iyi bir hale geleceğine inanıyorum ben.

Gerçi firma son günlerde yazılım konusunda X1'e ağırlık veriyor görünse de X9'da firma için önemli bir ürün.Dolayısıyla cihaz rayına oturana kadar desteğini sürdürür bence.

Cihazın ısınması konusunda ise kararı sen ver. " Aklım rahat olsun" dersen kaliteli bir notebook soğutucu alabilirsin. Ben ısınmadan kaynaklı bir sorun yaşamadığım müddetçe soğutucu kullanmayı düşünmüyorum.

• Beğenmek ve beklentimi karşılaması iyi oldu gerçekten..
    Seyirturk ile ilgili anlatım nasıl olmuş?

Isınma olayı sorun yaşamadan tedbir alınması gereken bir konu bence çünkü isindiktan sonra cihazda bi arıza falan olursa garantisi de yok tamir olayıyla uğraşması baya dert olur ve isindiktan sonra soğuması da vakit aliyor.

Elektronikci bi arkadaşa sordum ısınma olayı kisa vadede sorun olmasa bile uzun vadede cihaz için problem olabilir dedi o sebeple dediğin gibi çok kaliteli olmasa da kafamın rahat olması icin bi uygun soğutucu almak istiyorum bakalım.

Bunlar harici uygulama tavsiyesi yapabilecek arkadaş varsa merakla bekliyorum

• Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Ellerine sağlık , eyvallah...

Dikkatimi çeken şu oldu.SeyirTURK sitesindeki ürünler bölümünden KODI eklentisini değilde Android eklentisini indiriyoruz.Ona şaşırdım biraz !!!
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Valla Kodi eklentisini indirip denedim ama olmadı yada ben başaramadım bilmiyorum o yüzden kodiye eklenti olarak kurmaktansa ayrı şekil kendi uygulamasını yükledim zaten bu şekilde oldukça başarılı..

• TiViBu uygulaması için cözüm var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

TiViBu uygulaması için cözüm var mı ?

Ender ,

Tivibu için nasıl bir çözüm soruyorsun ?

Bende Tivibu üyeliği yok ama izah edersen belki kullanan bir arkadaş yorum yapar.
  • Daha once sorunsuz sekilde kullandigim tivibu tablet versiyonunu kurduktan sonra acmaya calistigimda uygulama durduruldu diye acilmadan kapaniyor. Sen senin cihazda denermisin. Ayni sorun var mi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.