Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamblue

geekbuying'e 07/07/2015'te sipariş verdim 14/07 de gemiyle kargo edildi 23/07'de Türkiye'ye giriş yaptı ve bugün eve teslim edildi. heyecan dorukta inşallah istediğim ve beklediğime değecek bir cihazdır

Rica etsem gonderi kodunu paylasabilirmisin, bnm gumrukte kaldi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semin1907 S kullanıcısına yanıt
    Gümrükte 8-10 gün kadar kalması durumu normalmiş bu tarz kutu vs turu seylerde benin cihazı getiren kargo görevlisine almıştım bu bilgiyi..

Zaten benim cihazda gümrükte 7 gün kaldı ve gümrükte 4 farklı birim tarafından incelendi sonra dağıtıma çıkarıldı. Bence sizde bekleyin takılma gibi bişey olunca zaten ulaşıp gümrük vergisini ödemeniz lazım cihazı gelip alın diyorlarmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

quote:

geekbuying'e 07/07/2015'te sipariş verdim 14/07 de gemiyle kargo edildi 23/07'de Türkiye'ye giriş yaptı ve bugün eve teslim edildi. heyecan dorukta inşallah istediğim ve beklediğime değecek bir cihazdır

geekbuyiing'ten aldığım ürünün hareketleri paylaşayım Türkiye'ye girdikten 9 gün sonra elime ulaştı cihaz
    ilk işim güncellemeleri ve film testlerini yapmak oldu önceden kullandığım cihazın yaptıklarını gayet güzel bir şekilde ve fazlasıyla artı özelliklerinin olduğunu güzel bir cihaz olduğunu söyleyebilirim sadece 4k video oynatmadım onuda bu akşam denemeyi düşünüyorum
    Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

• Dün akşam bir fırsat bulup Zidoo X1'e yeni çıkan v1.0.16 yazılımını yükledim.

Ama gördüğüm kadarıyla stabil bir yazılım olmamış.İşte görebildiğim eksikliklerden bazıları ( ki bu sorunların çoğunu forum sayfasından bildirmişler firmaya ).

* Yazılım kurulumu sonrası USB Mount işleminde tepi vermedi cihaz.Yani kumandanın sol tuşuna bastığımda Unmount ekranı bir türlü çıkmadı karşıma.Ancak 10-12 sn sonra Unmount ekranı gözüktü nihayet ama ben o zamana kadar USB belleği zaten çıkarmıştım cihazdan.

* Kumanda tepkimelerinde genel anlamda bir tutukluk var gözüküyor.

* KODI'yi ilk açışta seste bir patlama ile karşılaştım.

* Cihazın kendi medya oynatıcısında altyazı ayarlarını kaydetme özelliği yok.

* Altyazı menüsünde altyazı renginde Sarı renk seçili (tik işaretli ) olduğu halde bir video da enteresan şekilde beyaz göstermeye başladı altyazıları.Kapatıp açtım bu sefer normale döndü ve sarı olarak verdi ekrana. Stabilite sorunu var gibi.

* Altyazının ekrandaki konumu bana göre oldukça yukarda ve nerdeyse ekranın ortasına yakın.Bununla ilgili bir güncelleme olmadığı gibi ayarlama şansı da yok.

Kısaca özetlersem ; yazılım anlamında düzeltilmesi gereken sorunlar var cihazda.

Beklemeye devam....

• dreamblue D kullanıcısına yanıt
    Aldığın Zidoo X9'da değerlendirme kriteri bir tek 4K'ya kaldıysa , o iş tamam.

Ben oynattığım 4K demolarda hiçbir sorun yaşamadım çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 31 Temmuz 2015; 10:37:01 >
  • 4k videoları da denedim güzel ve akıcı bir şekilde izledim ayarlardanmıdır yada benmi bir şeyleri yanlış yaptım ama 55'' 4k tv'im var cihaz menüsüde dahil olmak üzere tam ekran olmuyor tv kenarında siyah boşlukları bir türlü gideremedim iyi tarafından bakıyorum 53'' tv'im oldu
    birde çözünürlüğü 4k2k yaptığımda kabul etmiyor hata veriyor
    ama güzel cihaz hakkını yemeyelim şimdi
  • Tivibu denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenar boşluklarını hallettim ben ayarlamadığım halde kenar boşlukları vardı sıfırladım düzeldi
  • Zidoo x1 sorunlarınızı ve yorumlarınızı Zidoo'nun krndi forum sitesine yazar mısınız?

Genel sorunlar burayahttp://forum.zidoo.tv/index.php?forums/zidoo-x1.11/

Son sürüm olan .16 yazılım sorunları burayahttp://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-firmware-v1-0-16-for-zidoo-x1-release.449/page-2

Sorunları Zidoo'nun kendi sitesine yazmazsanız, kalıcı çözüm bulmak güçleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 2 Ağustos 2015; 12:46:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

quote:

geekbuyiing'ten aldığım ürünün hareketleri paylaşayım Türkiye'ye girdikten 9 gün sonra elime ulaştı cihaz
    ilk işim güncellemeleri ve film testlerini yapmak oldu önceden kullandığım cihazın yaptıklarını gayet güzel bir şekilde ve fazlasıyla artı özelliklerinin olduğunu güzel bir cihaz olduğunu söyleyebilirim sadece 4k video oynatmadım onuda bu akşam denemeyi düşünüyorum
    Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

benim 24 unde turkiyeye girmiş halen ukim de bekliyor :(

• Biraz kullandım, genel olarak iyi fakat 3D.iso dosyalarında cortladı. Ayrıca Egreatin oynattığı bazı dosyaları aöamadı, bir iki playerda da denemek gerek gerçi
  • Açıp açmadığı ses ve video formatlarını görme anlamında Zidoo X9'u AnTUTU testine tabii tutsak iyi olacak sanırım.

Bir ara ilk cihazım Ugoos UT3'te denemiştim bu testi.

Denemiştim ve bir yazılımda sorunlu olan bazı formatların diğer bir yazılımla çözüldüğünü de görmüştüm.

Herhangi bir iso dosya deneme şansım olmadı ama Egreat'în açıp Zidoo X9'un açmadığı formatları merak ettim doğrusu.

Detayları paylaşır mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 3 Ağustos 2015; 8:49:17 >
  • TiViBu deneyen kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: next20

Barisg arkadaşı anlamakta zorlandım zidoo formuna sorular sormuş ancak yukarda Divx ile ilgili bir formatta takildigindan bahsetmiş ortalama 1 dakikada mkv çevirip izlersiniz probleminiz kalmayacak ,ben dahil hepimiz zekiyiz ama neden biz kendimiz üretiyemiyoruz Dark veya vestel ilemi görüşsek..Teknolojinin onü bu cihazlarda...

1. Neyi anlamakta zorlandınız anlamadım.
    2. Divx ile ilgili bir format dediğiniz nedir.
    3. Benzer bir cihazı üretin alkışlayalım, alalım.
  • Arkadaşlar yeni aldığım cihazımı satıyorum. İlgilenenler için ilan aşağıdadır.
    İyi günler..
    http://forum.donanimhaber.com/m_108726659/f_//tm.htm#108726659
  • arkadaşlar bende aranızdayım...

Cihazı forumda bir arkadaştan aldım ve şu anda alette her şey yolunda...

İnceledikte bilgilerimi paylaşırım...
  • Az önce twitterda denk geldim şöyle bir inceleme yapılmış, link daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın selamlar

http://www.neowin.net/news/zidoos-x1-is-a-59-android-media-box-that-touts-its-4k-prowess
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı kullanıyoruz zaten ve aynı konu başlığı içinde zaman zaman yazıyoruz cihaz hakkında.

Zidoo X9`a göre oldukça basit özelliklere sahip, 4K için ürettildiği söylenen, yazılımı da tam oturmamış yeni bir cihaz olarak düşün Zidoo X1'i. Şu an alınası bir cihaz değil yani.

• Şu an için ne desem boş.

Akşam eve gittiğimde bir deneyeyim bakalım bende bir sorun var mı ?
  • tivibu gençler ... apk yukleyeceksiniz sadece ????
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.