Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses ve görüntüdeki takılmalar konusunda bir düzeltme yapayım.

Yukarıda fabrika ayarlarına dönünce sıkıntı ortadan kalktı diye yazmıştım ama bu işte gerçekten bir gariplik var.

Çünkü az önce tekrar açtım cihazı ve takılmalar yine başladı.

Isınmadan kaynaklı desem cihaz aldığımdan beri hep aynı derece de ısınıyor.

Sonuç olarak firmaya sormaktan başka çare yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Ses ve görüntüdeki takılmalar konusunda bir düzeltme yapayım.

Yukarıda fabrika ayarlarına dönünce sıkıntı ortadan kalktı diye yazmıştım ama bu işte gerçekten bir gariplik var.

Çünkü az önce tekrar açtım cihazı ve takılmalar yine başladı.

Isınmadan kaynaklı desem cihaz aldığımdan beri hep aynı derece de ısınıyor.

Sonuç olarak firmaya sormaktan başka çare yok.

Dün gece izlediğimde bende herhangi bir sorun yoktu bu konu ile ilgili.

Tarayıcıdan indirdiğim her apk için cihazı açtığımda sürekli olarak yeni indirilmiş gibi sağ altta bildirim geliyor ( Kaç tane indirdiysem) . Böyle bir şeye rastlayan var mı ?
  • Ses ve görüntüdeki takılma problemi ısınma kaynaklı değil. Çünkü cihazı kapattıktan saatler sonra soğuk iken tekrar denediğimde aynı takılmaları yine gördüm. Isınma konusunda bir tedirginlik duymayın yani.Zaten olsaydı aylar öncesinden yaşardım bu tarz bir problemi.

Sağ alt köşedeki uyarılar derken bana da Gmail hesabımdan sürekli mail gelme duyuruları geliyor , kapatamadım bir türlü...😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Ağustos 2015; 14:59:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3368 Çipsetli cihazlar çıkıyor

ilginç olan fiyatlar çok uygun

80$ civarında 2gb ram 16gb romluk cihazlar piyasada ve stoktan satışları var
  • quote:

Ses ve görüntüdeki takılma problemi ısınma kaynaklı değil. Çünkü cihazı kapattıktan saatler sonra soğuk iken tekrar denediğimde aynı takılmaları yine gördüm. Isınma konusunda bir tedirginlik duymayın yani. Zaten olsaydı aylar önecesinden yaşardım bu tarz bir problemi.

Sağ alt köşedeki uyarılar derken bana da Gmail hesabımdan sürekli mail gelme duyuruları geliyor , kapatamadım bir türlü...😀

Ben dediğim gibi, yazılımı tekrardan yükledim. Takılma sorunu yok, o gmail duyurularının geldiği yerde seyirTurk.apk indirildi, Sopcast.apk indirildi gibi şeyler geliyor. Kaç tane dosya indirdiysem tek tek yazıyor orada. Benim cihaz ps4 üstünde duruyor, altında kullanım kılavuzu kağıdı var. PS4'e çok az ısı veriyor, kağıt ısınıyor sadece. Isınmanın sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

3368 Çipsetli cihazlar çıkıyor

ilginç olan fiyatlar çok uygun

80$ civarında 2gb ram 16gb romluk cihazlar piyasada ve stoktan satışları var

Rk3288 leri halen çok pahalı iken .. rk3368 ler neden bu kadar düşük fiyatlı cıkıyor ?
  • Zidoo firmasından yazılım desteğine devam...

Firma Zidoo X1 için yeni yazılımları v1.0.17'yi yayınladı bugün.

Yayınlanan bu yazılımda 3 farklı konuda iyileştirmeler olduğu belirtilmiş.Detaylar şöyle :

New Firmware ( v1.0.17 for Zidoo X1 Release ) :

Change list:

Kodi
    1.Fixed not enough smoothly problem of network video, such as Youtube online video
    2.Fixed not enough smoothly problem of some video that are in samba and other network storage disk
    3.Enhanced support for VC1 video format
    4.Solved black screen problem for large resolution(>480p) WMV3 format video
    5.Improved video rendering efficiency, and other bugs

System
    1.The navigation bar is hidden by default
    2.Fixed incompletely close problem of HDMI CEC
    3.Fixed didn't boot due to DRM under some circumstances
    4.Fixed IR Remote Contorller doesn't work under some circumstances

APK
    1.Added application market for appsgo
    2.System apk is full-screen

Yazılımı güncellemek isteyenler aşağıdaki linkten indirebilir.

http://apidl.zidoo.tv/zidoo_x1/dolphin_fvd_p1-ota-20150812_h3_v1.0.17.zip

Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Ağustos 2015; 21:19:32 >

• quote:

Ses ve görüntüdeki takılma problemi ısınma kaynaklı değil. Çünkü cihazı kapattıktan saatler sonra soğuk iken tekrar denediğimde aynı takılmaları yine gördüm. Isınma konusunda bir tedirginlik duymayın yani.Zaten olsaydı aylar öncesinden yaşardım bu tarz bir problemi.

Mailleri bu cihazdan takip etmiyorsanız, gmail uygulamasını kaldırın duyuru gelmez bir daha.
  • onmmst O kullanıcısına yanıt
    Mailleri takip etmiyorum ama Google Play için şifre girmiştim ya.Sanırım ondan sonra oldu.

Neyse bir bakayım yine de , eyvallah...
  • Zidoo X6 için görsel anlamda bir resim göremedik henüz ama bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Firma web sitesinde , Zidoo X6'nın kullanacağı arayüzden bir resim paylaşmış.Arayüzün görünümü oldukça hoş gözüküyor.

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

Ayrıca Zidoo X6'da da , Zidoo X1'e ait kumandanın kullanıldığını görüyoruz.

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

Yazılanlardan yanlış anlamadıysam cihazın kendine has medya oynatıcısı yine olacak.

Zidoo 6 için kişisel olarak fikrimi söylersem ; RK3368 chipsetli cihazlar arasında donanımlı olarak nasıl bir cihazdır bilemem ama en iyi yazılım desteğini alacak cihazların başında gelecektir Zidoo X6.

Bunu zaten şimdiye kadar çıkardığı yazılım güncelemelerinde doğruladık ama Zidoo , X6 tanıtım sayfasında şöyle bir ifade kullanmış ve bu da benim yazdığımı doğrular nitelikte.

" As always support software update, in response to users community, regularly update firmware "

Yani kullanıcılar için düzenli olarak yazılım güncelleme desteği vereceğinden bahsediyor.

Diğer yandan görsel anlamda nasıl olacağını çokta merak etmiyorum Zidoo X6'nın ama aslında istediğim birşey var :

Yanlışlarından vazgeçip bu ürünü lanse ettikleri gibi plastik değilde metal kasa olarak piyasaya sunmaları.

Gerçi bu saatten sonra zor ama Zidoo bu.Belli olmaz , bakarsın şaşırtır beni...

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ®

• X9 'a manuel yazılım nasıl atılıyor acaba..?
  • Konu başlığını okursanız sorunuzun cevabı tanıtım satırları arasında mevcut zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KODI'ye SeyirTURK, 1Genesis, Youtube, TEDTalks gibi eklentileri kurdum, cihazdan gerçekten çok keyif alır oldum. Sizler de kullandığınız eklentileri yazabilir misiniz? Örneğin; p2pstreams adlı eklenti acestream ve sopcast yayınlarını açıyor ama oraya link eklemek için nasıl bir yol izleyeceğiz? Ben de araştırıp bulursam yazacağım konuya.
  • Beyler android box ile digiturkplay izlenebiliyor mu? Son versiyon cihazlarda Digiturk önlem almış ve izlenmiyor diyor bazıları, doğru mudur, ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    Ben izliyorum sorun yok . Ama film ya da dizi izlemeye çalışınca root engeli nedeniyle izin vermiyor

• Zidoo X9'a ait arayüzün Türkçeleştirilmesi konusunda firma Türkçe'ye çevirmem gereken dosyaları dün gönderdi.

Hele bir başlayayım , ilerde detayları paylaşırım yine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 19 Ağustos 2015; 11:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Ben izliyorum sorun yok . Ama film ya da dizi izlemeye çalışınca root engeli nedeniyle izin vermiyor

Maç sırasında da izleyebiliyor musunuz ?
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Zidoo x6 mı?
    Hani abi X9 noldu o türkçe olmayacak mı?

• Pardon , yanlış yazmışım.

Zidoo X9 diye düzelttim hemen. Eyvallah...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.