Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firma çok iyi çalışıyor. Geliştirmeye devam ediyorlar. Dahada iyi olacak bu cihaz...
  • Tırışkadan güncelleme ulan bar mar ekleyene kadar hd sesleri destekle yok lisansa verecek tek kuruşları yok bu çinlilerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin kötü tarafı güncellemeyi yaptım ama navigasyon barı falanda göremedim ben ortada yada ben bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 11 Eylül 2015; 19:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazım geldi...Herşeyi iyi de...PC den cihazıma nasıl gireceğim onu bulamadım... Himedia Q10-II de Sambayı açtım mı ağdan çabucak bu işi yapabiliyordum. Bunda bi türlü beceremedim...
    Bilenlerden yardım... İndirdiğim mkv ve isoları PC den direct atmam lazım...
  • Firma X1'de yaptığı hatadan hızlı döndü gibi, ürün satıştan çekildi, destek de kaybolmak üzere. Ben X1'in bir güncelleme daha alacağını sanmam.

Tronsmart veya Minix gibi daha yayın ve geniş kullanıcı ağına sahip, daha fazla custom ROM alabilen, daha yetenekli cihazlara yönelmenizi öneririm.
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Zidoo'nun kendi sitesindeki ana sayfada X1'in resimleri hâlâ mevcut.

Geekbuying'te de ürün satışının devam ettiğini görüyorum.Kimbilir belki de stokları eritiyorlardır !

Ürünün satıştan çekildiğine dair yayınlanan bir duyuru var mı sağda solda ?

Ama çekildiyse de normaldir , çünkü en başından beri bu fiyat politikası ve bu donanımla Zidoo X1'in işinin zor olduğunu yazmıştım bende.

Örneğin 60 $'a satılan M195 gibi güçlü bir rakipleri var ve bu cihaz aliminyum kasa - optik çıkış , HD ses desteği ve hepsinden önemlisi görüntü kalitesi gibi detaylarda fark atıyor X1'e.

Siz donanım anlamında rakiplerinden eksik bir cihazı aynı fiyat kategorisinde daha donanımlı cihazlarla kapıştırmaya kalkarsanız yarı yolda kalırsınız. Neyse umarım aynı hüsranı Zidoo X6'da yaşamazlar.

Bana gelirsek ; şu anda AVR kullanmadığım için HD sesleri kayıpsız iletmesi beni çokta ilgilendirmediğinden TV'ye direk bağladığım Zidoo X9 hâlâ favori cihazım. ( M195'i brick ettim çünkü... )

Tüm dizi ve film arşivimi bu cihaz üzerinden izliyorum.Ve samimi olarak söylüyorum bu cihazı kullanmak gerçekten keyif veriyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 16 Eylül 2015; 23:29:56 >

• saimari S kullanıcısına yanıt
    Bugünlerde evde deneme şansım yok ama konu başlığındaki ilk mesajımda bahsettiğim Zidoo NAS Kit 1.0.7'yi yükleyin.

Ben ilk aldığımda deneme amacıyla yüklemiş ve notebook'tan çok rahat bir şekilde cihaza ulaşabilmiştim.

Bahsettiğim programı aşağıdaki linkten de inceleyebilirsiniz.

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/the-nas-kit-for-zidoo-x9-release-update-to-1-0-7.236/
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Çinliler derken M195'i de yapan Çinli ama adamların Zidoo X9'a nazaran çok daha ucuz 60 $'lık cihazı bile HD sesleri destekliyor.

Demek ki zihniyet farklı firmalar arasında.

Cihazların HD sesleri destekleme olayı yazılımsal mı donanımsal mı onu bilemiyorum ama bana yazılımsal gibi geliyor.

Bu yüzden Zidoo X9 üzerinde farklı bir cihaza ait yazılımı ( mesela Xtreamer Prodigy 4K Prodigy yazılımını ) yükleyip görmek lazım.

Zidoo X9'da bu acidan çok sansli değil , çünkü diğer cihazların donanım ve yükleme yöntemleri de farklı.

Velhasıl elden gelen birşey olmuyor...
  • Xtreamer firmwareini desene

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Çoktan indirdim farklı cihazlara ait yazılımları , bir kenarda duruyor hepsi.

Fakat yükleme yöntemleri farklı galiba.

Mesela Xtreamer'ın önündeki tuşta kullanılıyor sanırım yazılım yüklerken ve Zidoo'da öyle bir tuş yok.

İkincisi tam Türkçeleştirme aşamasında Zidoo X9'da bir riske giremem , çünkü cihaz çalışır durumda olmalı böyle bir aşamada.

Yoksa denemekten korkmam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma Zidoo X6'nın ismini Zidoo X6 Pro olarak değiştirmiş sitesinde.

Neye göre böyle bir değişikliğe ihtiyaç duydu onu bilemiyorum.

Ama firmanın web sitesinde ; Zidoo X6 Smart TV Box olarak , Zidoo X1 ve Zidoo X6 ise Android TV Box olarak tanımlanmış durumda.

Bilginize...
  • Edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Eylül 2015; 23:44:08 >
  • Zidoo firması Zidoo X1 için yeni yazılımları v1.0.19'u yayınladı bugün.

Yayınlanan bu yazılımda 3 farklı konuda iyileştirmeler var deniliyor.Detaylar şöyle :

New Firmware ( v1.0.19 for Zidoo X1 Release ) :

Change list:

1: fix the video shutter when audio passthrough in kodi;
    2: fix the ISO memory leek for kodi;
    3: optimization system.

Yazılımı güncellemek isteyenler aşağıdaki linkten indirebilir.

http://apidl.zidoo.tv/zidoo_x1/dolphin_fvd_p1-ota-20150918__h3_v1.0.19.zip

Gelişmeleri okumak isteyenler için link...

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-firmware-v1-0-19-for-zidoo-x1-release.528/

Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Eylül 2015; 17:05:47 >

• Banggood ile ilgili mesajım silndi mi fiyat yazmıştım 116 usd civarı demiştim

• Forumda bir sıkıntı var ddos saldırısı filan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Bugünlerde evde deneme şansım yok ama konu başlığındaki ilk mesajımda bahsettiğim Zidoo NAS Kit 1.0.7'yi yükleyin.

Ben ilk aldığımda deneme amacıyla yüklemiş ve notebook'tan çok rahat bir şekilde cihaza ulaşabilmiştim.

Bahsettiğim programı aşağıdaki linkten de inceleyebilirsiniz.

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/the-nas-kit-for-zidoo-x9-release-update-to-1-0-7.236/

papirüs kardeş...
    dediğinz proğramı yükledim... Fakat sizin ki gibi ekranlar gelmiyor... Ön ekranda kalıyor ve aktif değil...
    PC den cihazı görüyorum ve dosyaları gönderiyorum...
    Fakat cihazda gönderdiğim filmleri oynatamıyorum...Tanımsız format gibi bişiler yazıyor ve oynatmıyor...

• Cihaza ulaşmıştım ama içine medya gönderip oynatmayı denememiştim.Ama aynı ekran götüntülerini almıştım diye hatırlıyorum ben.

Yine de fırsat bulabilirsem hafta sonu tekrar bir yüklemeye çalışayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 19 Eylül 2015; 20:43:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Cihaza ulaşmıştım ama içine medya gönderip oynatmayı denememiştim.Ama aynı ekran götüntülerini almıştım diye hatırlıyorum ben.

Yine de fırsat bulabilirsem hafta sonu tekrar bir yüklemeye çalışayım.

Sağolasın Dostum...
    İkidebir HDD yi söküp PC ya takıp dosya atmak çileli iş...Öyle kullanmaktan 2 tane 3 TB HDD öldürdüm...:=:=
  • Notebook'un ekran kartında bir sıkıntı yaşıyorum.Dolayısıyla program kurulu ama PC üzerinden kullanımını test edemedim bir türlü. Affola...

• Tüm arkadaşlarımın , kardeşlerimin , abilerimin , tanıyan-tanımayan tüm forumdaşların Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum.

Cümleten Hayırlı Bayramlar...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.