Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
51.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki mesajımda yazdığım ve resmini paylaştığım Zidoo X5 ürünlerini satan Sedat Bey ile az önce telefonla görüşme şansım oldu.

Kendisi yaklaşık 3 ay önce Zidoo firması ile görüştüğünü ve Zidoo ürünlerinin Türkiye'deki satış hakkını aldığını söyledi.Ve bu konuda " İsterseniz Türk Patent Enstitüsü'nün sayfasından da araştırmada yapabilirsiniz "dedi.

Ama yetkili bir servis ağı falan yokmuş yaptığı anlaşma da , sadece ürünleri satma konusunda bir başvuruda bulunduğunu ve firmanın kabul ettiğini söylüyor.Herhangi bir arıza esnasında da stoklarından birebir değişim yapacağını belirtiyor.

Güzel bir sohbet oldu aramızda ama ben distribütör olduğu konusunda ikna olmadım ve olmadığımı kendisine de ilettim.

Bana göre bu arkadaşın yaptığı şey basit bir satış bayiliği almaktan başka birşey değil.

Fakat Türkiye genelinde bu firmanın ürün satış yetkisini sadece o almıştır ve başkaları belki satamayabilir , işin o boyutunu bilemem ama bildiğim şey ( bana göre ) distribütör olmadığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 20 Nisan 2016; 15:35:23 >

• Merhaba Arkadaşlar Ben Sedat SARUL

Burada Bana bir cevap hakkı doğmuş hem onun hemde yanlış bilinen bazı şeyleri düzeltmek için yazıyorum. Zidoo ürünlerinin resmi ithalatçısıyım Bu ürünleri Faturalı-garantili olarak satış yapıyorum fiyat olarak yüksek rakam yazdığımı söyleyenler olmuş ancak sanıyorum ithalat sırasında oluşan vergi yükü konusunda bir bilgi eksiği var .
    https://store.donanimhaber.com/18/ec/3c/18ec3c026d7b507c2640424b5654bc4d.jpg

Resimde getirttiğim ürünler için ödenen KDV - ÖTV - TRT BANDROL ve DAMGA VERGİSİ mevcut. Adet Bazında +95TL sadece vergi yükü var . yani 60 dolara getirtip satma insanları kandırma gibi birşey sözkonusu değil. Zaten sadece X5 te maliyetler 250Tl ye yaklaşıyor. Satış fiyatı olarak Belirlediğim 349TL üzerinden ödenecek KDV oranınıda hesaplarsanız fiyatın mantıklı olduğunu sizde göreceksiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2024325/e7d8349b-e0be-468c-8223-bdeb0ccf903f.jpg

Bir arkadaşımız 'bu arkadaş daha öncede himedia q5 Tr distribütörü diye yazıp satmaya çalışmıştı.aradıgımda bir bayan çıkmıştı.eşiymiş satış yapan kişinin.anlayacağınız evden satış yapan bir vatandaş.kendince bir şeyler yapıyor ama doğru yapmakta fayda var tabi.'

Yazmış Bu zaten elle tutulur bir söz değil çünkü Q5 distribütörü Nedir ? Ağzımızdan hiçkimse için böyle birşey çıkmadı. Himedia Markasını türkiyeye Getiren 'sancak bilgisayar Necati beyin Bilgisi ve izni dahilinde' Kendisi Q1 QUAD CORE ve Q5 QUAD CORE Modellerini Getirmeyeceğini belirttiği için biz talip olduk getirtmeye Ayrıca Home Office Resmi olarak Türkiyede Şahıs firmaları için geçerli bir durum . Aktif Vergi mükellefiyiz. Her satışımıza fatura kesiyoruz. Doğru yapmakta fayda var sözünü anlayamadım.

Türkiye Distribütörlüğü konusuna gelince bu konuyu daha 3 ay öncesinden Üretici Firma olan Zidoo Technology Limited şirketiyle olan konuşmalarımızda Türkiye İçindeki haklarını almam konusunu belirtmiştim kendilerine
    https://store.donanimhaber.com/35/a9/e9/35a9e9fda01ba766a426218674aede53.jpg
    https://store.donanimhaber.com/7e/72/f9/7e72f9d43ec26ac00063f83a509910d9.jpg

Resimlerde görüldüğü üzere Yayın kararı verildi ve Sahip bilgileri kısmında adımızı görebilirsiniz. (kaynak : Türk patent enstitüsü resmi web sayfası)

Kendileri ile olan son görüşmemizde Markanın Haklarını Kendilerine Devretmem Karşılığında resmi internet sitelerinde Türkiye yetkili satıcısı olarak Publish edebileceklerini söylediler. Şuan için bu konuyu düşünüyorum artıları eksileriyle .

Zidoo Markasının Türkiye içerisinde yaygınlaşması konusunda desteğinizi beklerim her zaman için çünkü marka ürün kalitesi ve özellikleri açısından bir adım önde olmasına rağmen bilinirlik konusuda eksikleri var . tüm herkese teşekkürler.

ARSEY TİCARET / SEDAT SARUL /info@arseyticaret.com / info@zidooturkiye.com

• ArseyTicaret A kullanıcısına yanıt
    Sedat Bey ,

Yukarıda 20 Nisan 2016 tarihli mesajımda , sizinle olan konuşmamız hakkında şunları yazmıştım :

" ....Güzel bir sohbet oldu aramızda ama ben distribütör olduğu konusunda ikna olmadım ve olmadığımı kendisine de ilettim.

Bana göre bu arkadaşın yaptığı şey basit bir satış bayiliği almaktan başka birşey değil.

Fakat Türkiye genelinde bu firmanın ürün satış yetkisini sadece o almıştır ve başkaları belki satamayabilir , işin o boyutunu bilemem ama bildiğim şey ( bana göre ) distribütör olmadığı..."

Dolayısıyla sizin yaptığınız sadece Zidoo'nun ürünlerinin satış bayiliğini almak gibi birşey , o kadar.Firmadan toplu alım yapıyorsunuz.Ürünleri de kanuni yollardan ithal ettiğiniz için ; haliyle gümrük bedelini , bandrolünü , kdv'sini v.s ödüyorsunuz.

Tüm bunlara birşey dediğim yok zaten , herkez dilediği ürünü ( yetkiler çerçevesinde ) getirip satabilir.Ama siz sadece bir ürün satıcısı olarak " Zidoo Türkiye Distribütörüyüm " diyemezsiniz.

Çünkü benim bildiğim kadarıyla ve okuduğum kadarıyla ; distribütörlük başka birşey, bayilik almak başka birşey.Bunu telefonda size de söylemiştim zaten.

Bu yüzden Distribütörlük kavramını şirket anlamında daha iyi bilen arkadaşlar konuyu daha iyi özetleyebilirse , açıklarsa ; bizlerde neyin ne olduğunu net olarak anlama ve öğrenme şansına sahip oluruz.

Ama şu aşamada sizin bir distribütör olmadığınız fikrini hâlâ koruyorum şahsen.

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 27 Nisan 2016; 14:30:04 >

• Önce adam gibi bir cihaz çıkartsa lar da sonra kim satacak kim dağıtacak olayına girseler bir sey demeyeceğim de hepsinde bir çok sorun olan cihazları yapıp duruyor lar

Tüm android playerler icin konuşuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum yazdıklarına.

Çoğu Çin'li firmanın stratejisi aynı.

Pazardan pay kapmak için farklı modeller çıkartıyorlar ama çıkartılan modeller tam anlamıyla hazır olmuyor maalesef.

Örneğin benim iyi bildiğim Zidoo'dan örnek vereyim.

Zidoo X9 modeli için toplamda 7 yazılım çıktığını biliyorum ben ama 7. yazılımda cihaz rayına oturmuş ve kayda değer bir sorunu kalmamıştı.Hatta arayüzüne Türkçe desteği bile gelmişti.

Fakat firmanın şu an için üzerine en fazla eğildiği model olan X6Pro'da 13. yazılıma gelinmesine rağmen hâlâ önemli eksiklikler var.En başında dahili medya oynatıcısı şu an için altyazı desteğine sahip değil.

Diğer yandan bir tarafta X1 II ve X5 modeli duruyor ve onlarda da sıkıntılar mevcut.Hatta yazılımsal açıdan belkide en garibanı onlar.Çünkü firma yazılımdaki ağırlığını X6Pro modeline vermiş gözüküyor son dönemde.

Bir yandan X6Pro'daki eksiklikleri gidermeye çalışacaksın , diğer yandan da mayıs ayında lanse edeceğin yeni cihazın hazırlığı ile uğraşacaksın.Bu arada da X1 II ve X5i' de zamansızlıktan ihmal edeceksin.

Toparlarsak firmaların farklı farklı model üretmesinin verdiği sıkıntılar bunlar.Durum maalesef böyle.

Dolayısıyla adam gibi bir cihaz çıkar , övgüyle bahsetsinler cihazından.

Sende bu esnada yeni cihazına odaklan , rahat rahat zaman ayır.Ve yazılımı oturttuğunda piyasaya sürüp , tutturduğunda da malı götür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 27 Nisan 2016; 17:08:00 >

• Alınık zidoo x6 pro... Satmak isteyen forumdan olursa talibim. Ancak lütfen fiyatı makul tutalım. 3 yıl önce aldığım rk3188 işlemcili kr42 bozuldu. Beklemek istemediğimden burdan alım yapabilirim yoksa Çin den devam. İyi forumlar...

• Firmalar kullanıcıları tester olarak kullanıyor, önceden adam gibi yazılım yapıp sunmak yok, bizler sorunları bildireceğiz onlar sürekli güncelleyecek bekle babam bekle o zaman ürünlerinin parasını da taksit taksit güncelleme çıktıkça verelim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Hakikaten öyle...

Deneme tahtası gibi kullanıyorlar milleti...
  • Arkadaşlar ,

Bana bu cihazların Windows'a ait asf uzantılı dosyaları oynatıp oynatmadığını test etmem için asf uzantılı video örnekleri lazım.

Test amaçlı kullanacağım için kısa videolar olmasında fayda var.

Var mı asf uzantılı test videoları indirebileceğim linkler ?

Ben akşam aradım ama sonuç sıfır , hiç bulamadım.

Eğerki bulamazsam son çare olarak , kendim asf formatına dönüştüreceğim elimdeki bazı videoları....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 2 Mayıs 2016; 15:51:58 >
  • Arkadaşlar ,

asf uzantılı dosya linki bulamadım , bende elimdeki bir video dosyasını asf formatına çevirdim ve bu işi hallettim.

Bu akşam ilk fırsatta da Zidoo cihazlarında asf formatlı bu video dosyasının oynayıp oynamadığını test edeceğim.

Ama gerek Zidoo X9'un , gerekse Zidoo X6Pro'nun Specification bilgilerine bakıldığında asf destekle ilgili bir detay yok.

Bu yüzden büyük bir ihtimalle oynatmayacaktır...
  • Akşam yakın bir dostumun ricası üzerine Zİdoo cihazların asf uzantılı videoları gösterip göstermediğini test ettim.

Zidoo X9 asf uzantılı video dosyasını açmıyor ve medya hatası diye ikaz veriyor ama X6Pro sorunsuzca açıyor.

Yalnız bu arada dikkatimi başka bir şey çekti.

Arşivimdeki XviD formatındaki Band Of Brothers dizi bölümlerini yine oynatmadı X6Pro.

Birşey anlamadım bu işten !!!

Çünkü 1.0.33 no'lu yazılımda sıkıntılıydı biliyorum ama sonrasında 1.0.35 no'lu yazılımla bu oynatmama sıkıntısı çözülmüştü XviD dosyalarda.

Eee. Şimdi v1.0.36 no'lu yazılımda XviD formatını oynatmama da ne oluyor ?

Sanırım yazılıma müdahale edilirken biryerler zarar görüyor ve bazı şeylerde gözden kaçırılıyor.Firmaya bildirmek lazım...
  • Bunlarin bir yazilimi idare eder derecede oturtmasi bile cihaz ciktiktan sonra 2 yili bulur.ben X5'i sattim kurtuldum.dahada isim olmaz zidoo firmasiyla.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Çoğu Çin'li firmaya göre Zidoo aralarında en iyilerinden birisi , öyle demeyin.

Neden derseniz mesela örnek olması anlamında açın bakın Mele X1000 denilen cihazın forum sayfalarına.Millet aylardır 1.0.6 yazılımında karşılaştığı sorunlara çözüm bekliyor ama hâlâ yazılım yok.

Ya da bakın Eweat'ın yazılımına.Aylardır Türkçe karakter desteği yok yazılımlarında , üstelik yayınladığı son yazılımda bile donmalar yaşayabiliyoruz.

Siz X5 modeli yerine X9 alsaydınız hiç sıkıntı yaşamazdınız. Çünkü X9 genel anlamda rayına oturmuş durumdaydı.Hemde yazdığınız gibi 2 yıl falanda sürmedi cihazın oturması. 6. yada 7. yazılımda ( yani 6-7 aylık bir dönemde ) kıvama geldi cihaz.Hâlâ da tıkır tıkır çalışıyor.Atla-deve bir sorunu yok çünkü.

X6Pro için ise yazılım güncellemelerine devam ediyor firma.Bu esnada da X1 II ve X5 gibi cihazlara da yazılım çıkarmaya çalışıyor yada çıkaramıyor.Hepsi bir arada olmuyor yani.

Tüm bunları seko92 nickli arkadaşla da konuştuk dün.Birden fazla cihazı yakın dönemlerde piyasaya sürersen , hangi birisinin yazılımı ile uğraşacak , hangi birisine gerektiği kadar zaman ayıracaksın ki ?

İşin en mantıklısı önce cihazın yazılımını oturtmak , sonra piyasaya sürmek.Ama çoğu firma bunu yapmıyor.Piyasadan pay kapma savaşı ile farklı chipsetli cihazları sürüyor piyasaya ve bazılarına yeterince zaman ayıramıyor haliyle.

Sizin şanssızlığınız X5 modelini almanız.Hep yazıyorum , cihazın ne olduğunu görmeden , yazılımı incelemeden para vermeyin bu tarz cihazlara.Hangi marka olursa olsun , kullanıcı tecrübelerini dikkate alın. Chipsete , reklama , janjanlı ilanlarına bakmayın.Adamların en iyi yaptığı iş ürünlerinin reklamı zaten.

Ben para veriyorum , çünkü bu işi hobi olarak yapıyorum ve keyif alıyorum.Cihazları incelediğim kadarıyla da alın yada almayın , yazılımı iyi yada eksik diyorum.

Dolayısıyla Zidoo firmasının şu an için yazılımı oturmuş tek cihazı Zidoo X9.

X6Pro'da iyileştirmeler devam ediyor ve adam olacak inşallah.

X1 , X1 II ve X5 modelleri için ise pek umut vari konuşamıyorum.Çünkü firma yazılımdaki ağırlığını X6Pro'ya vermiş olduğundan bu modeller için birşey diyebilmek zor.

Ee bir de firmanın , bu ay içerisinde RTD1295 chipsetli yeni cihazını piyasaya sürmesini bekliyoruz.Ayıkla pirincin taşını o zaman...

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 4 Mayıs 2016; 9:35:41 >

• zıdoo fırması realtek cıpsetlı zidoo x9s yenı cıhazı sabırsızlıkla bekliyorum. Eminim eksikleri olacka ama süper bir cihaz olacak.
  • İnşallah öyle olur...

Ama hem Himedia'nın , hemde Zidoo'nun yeni cihazı piyasaya girince ortalık kızışır biraz...
  • Selam Arkadaşlar...

Zido x9 u Aşağıdaki özelliklerini deneyen ve aktif olarak kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse memnun olurum.

1- Cihaz ağ bağlatışıyla kablolu yada Wifi başka bir bilgisayardaki Flimleri oynatabiliyormu (4k+mkv+iso+1080p)
    2- Eski Tip Sony Müzik setim var, ondan Stero ses alabilirmiyim.
    3- Dijitürk Play, Dsmart Blue yasal Abonelikle uygulamayı çalıştırabilirmiyim..
    4- Kullandığım Tv Samsung 42 inç LCD Tv. Smart Değil.
    5- İnternet Browserı nasıl.

Hepinize Teşekkür ederim.
    Sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mestg -- 5 Mayıs 2016; 15:28:26 >
  • Mestg M kullanıcısına yanıt
    Hakikaten X9'da ; Digitürk Dilediğin Yerde , Tivibu ve D-Smart Blu gibi uygulamaları kullananlar sonucu paylaşırlarsa bizde bir yere not ederiz.

Bu konuda sorular geliyor ve kullanmadığım için aklımda tuıtamıyorum çünkü.

Hatta Android cihazlarla uyumlu versiyonları da yazarsanız iyi olur , çünkü uygulamalara ait yazılımların güncellenerek Android cihazlarda çalışmasının engellendiği de yazılıyor ya.

En azından bu uygulamaların cihazlarda çalışan uyumlu versiyonlarını da bilmiş oluruz.
  • Selamlar
    x5 ile ilgili ne gibi bir sorun yaşadınız da elden çıkarttınız?
    Video desteği açısından x6 dan bile ileri görünüyor yazılarda. Şu ara ben de bir araştırma içerisindeyim o yüzden soruyorum.
    Mesela Türkçe altyazı ile ilgili bir problemi var mıydı? Oynatmakta problem yaşadığı video tipleri var mıydı.
    Ses çıkışı DTS oluyor muydu? Takılma göçme gibi sorunları var mıydı vs vs

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSA -- 5 Mayıs 2016; 23:14:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSA

Selamlar
    x5 ile ilgili ne gibi bir sorun yaşadınız da elden çıkarttınız?
    Video desteği açısından x6 dan bile ileri görünüyor yazılarda. Şu ara ben de bir araştırma içerisindeyim o yüzden soruyorum.
    Mesela Türkçe altyazı ile ilgili bir problemi var mıydı? Oynatmakta problem yaşadığı video tipleri var mıydı.
    Ses çıkışı DTS oluyor muydu? Takılma göçme gibi sorunları var mıydı vs vs

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

kendi player'ından bahsederek;
    x265 videoları bazen açıyor,bazen açmıyor.aynı video dosyasından bahsediyorum.bazen açtığında ses var görüntü simsiyah oluyor.ileri geri sarma yaparsanız altyazı senkronu bozuluyor.
    3d.iso dosyalarını tanımıyor.tanıdığı zamanda half sbs oynatıyor.
    wi-fi bağlanmıyor.wpa2 şifreleme sistemini tanımıyor.şifresiz olarak ancak bağlanıyor.
    dts ses çıkışını verebiliyor fakat dts-hd truehd seslerde ses kesilmeleri oluşuyor.
    kumandada subtitle audio tuşları çalışmıyor.seçim yapamıyorsunuz.menüden altyazı ses seçmeniz gerekiyor.ayrıca gömülü altyazıları listelerken isimlerini yazmıyor,default olarak listeliyor.
    tek tek seçerek deneyerek bulucaksın.ses içinde aynısı geçerli.
    4k'lar zaten hak getire,oraya hiç girmiyorum
    aklımda kalanlar bunlar...
    Türkçe altyazıda bir sıkıntı yoktu.kitlenme donma olmadı.
    heee kodide nasıl diye sorarsan,kodinin sorunları zaten belli.özellikle uğraşıpta kodiyi upgrade etmemişler,default sürümünü koyuyorlar cihaza,haliyle klasik kodi sorunlarıda aynen mevcut.
    yani anlıycan h264,divx,mpeg vs vs vs dosyalarını oynatabiliyor çok şükür bunları tarihte ilk çıkan media player'da oynatıyor.10 yıllık tv'lerde oynatıyor.hatta 30 tl'ye alacağın usb'si olan
    DVD player larda oynatıyor.50 TL'lik uydu alıcılarda keza

cihazın büyük yazılım sıkıntısı var.ha bu sorunlar giderilirmi,giderilir.ama ne zaman,bence 1 seneyi geçer.zaten hepside giderilmez birini yaparken başka bir yerini bozarlar.ufak tefek gereksiz bir şeyini
    düzeltip yeni firmware diye salarlar nete,bir kaç ay geçinirler,sonra aynı terena döner.1 yıla kadar 10 tane yeni cihaz çıkarırlar,X5 unutulur gider ilgilenmezler,sende elinde süper işlemcili 1080p h264 video oynatabilen cihazınla kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati
    kendi player'ından bahsederek;
    x265 videoları bazen açıyor,bazen açmıyor.aynı video dosyasından bahsediyorum.bazen açtığında ses var görüntü simsiyah oluyor.ileri geri sarma yaparsanız altyazı senkronu bozuluyor.
    3d.iso dosyalarını tanımıyor.tanıdığı zamanda half sbs oynatıyor.
    wi-fi bağlanmıyor.wpa2 şifreleme sistemini tanımıyor.şifresiz olarak ancak bağlanıyor.
    dts ses çıkışını verebiliyor fakat dts-hd truehd seslerde ses kesilmeleri oluşuyor.
    kumandada subtitle audio tuşları çalışmıyor.seçim yapamıyorsunuz.menüden altyazı ses seçmeniz gerekiyor.ayrıca gömülü altyazıları listelerken isimlerini yazmıyor,default olarak listeliyor.
    tek tek seçerek deneyerek bulucaksın.ses içinde aynısı geçerli.
    4k'lar zaten hak getire,oraya hiç girmiyorum
    aklımda kalanlar bunlar...
    Türkçe altyazıda bir sıkıntı yoktu.kitlenme donma olmadı.
    heee kodide nasıl diye sorarsan,kodinin sorunları zaten belli.özellikle uğraşıpta kodiyi upgrade etmemişler,default sürümünü koyuyorlar cihaza,haliyle klasik kodi sorunlarıda aynen mevcut.
    yani anlıycan h264,divx,mpeg vs vs vs dosyalarını oynatabiliyor çok şükür bunları tarihte ilk çıkan media player'da oynatıyor.10 yıllık tv'lerde oynatıyor.hatta 30 tl'ye alacağın usb'si olan
    DVD player larda oynatıyor.50 TL'lik uydu alıcılarda keza

cihazın büyük yazılım sıkıntısı var.ha bu sorunlar giderilirmi,giderilir.ama ne zaman,bence 1 seneyi geçer.zaten hepside giderilmez birini yaparken başka bir yerini bozarlar.ufak tefek gereksiz bir şeyini
    düzeltip yeni firmware diye salarlar nete,bir kaç ay geçinirler,sonra aynı terena döner.1 yıla kadar 10 tane yeni cihaz çıkarırlar,X5 unutulur gider ilgilenmezler,sende elinde süper işlemcili 1080p h264 video oynatabilen cihazınla kalırsın

Detaylı cevaplar için teşekkür ederim.
    Şu an bu cihazlardan genelde talep edilen şey (en azından benim beklentim)
    1-piyasa standardı olmaya aday h265/x265 codecli fullHD videoları düzgün ve kaliteli bir şekilde oynatması
    2-10 bit görüntüyü akıcı bir şekilde işlemesi
    3-Üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç olmadan Türkçe desteğinin olması (altyazı başta, arayüz hemen ardında)
    4-Stabil olması
    5-Bağlantı yuvalarının çok olması
    6- Ham ses çıkışına izin vermesi (AVR halletsin ses çözme işini)
    7-Playstore sorunları yaşamaması
    8-İnternet sayfaları ve online video sitelerinde problem çıkartmaması
    8-Anlamsız fiyatlara satılmaması
    Uzun vadeli kullanım için:
    1- UHD görüntüleri akıcı bir şekilde oynatabilmesi

Tabi en önemlisi de yazılım desteğinin olması.

Çok mu şey yazdım bilmiyorum; fakat bunu sağlayabilecek fiyat/performans ürünü cihaz önerilerinizi beklerim

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.