Şimdi Ara

Zidoo X9 & X1 & X6 Pro Android TV Box Kullanıcılar Kulübü ® (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
18
Favori
50.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunaydinbahadir

quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Gümrük derdi dediğiniz nedir ? Aldığımız ürünler gümrükten takılmadan geçen ürünler zaten.Sıkıntı yaşamazsınız.

Sorunuza gelince : Firma olarak Zidoo gerçekten iyi bir firmadır.Ama model tercihinizi X5'ten yana kullanmanızı tavsiye etmem.Sebebine gelince ; ben şahsen kullanmadım ama forumda kullanan bazı arkadaşlar yazılım anlamında aradıklarını bulamadılar ve sorun yaşadılar.Sonrasında da sattılar sanıyorum.Zaten satış grafiği de pek iyi olan bir model değil sanırım.

Dolayısıyla Zidoo'da ; X9 yada X6 Pro modellerinden birini almanızı tavsiye ederim.

En azından yazılımlarının ne halde olduğunu biliyoruz.

Bu modeller bütçenizi aşıyorsa da ; o zaman farklı markaların alternatiflerine bakın bence ama bahsettiğiniz uygulamalar için , muhakkak kullanıcı yorumlarına göre karar verin.

Şimdi ben zido x9 ve x6 pro yu amazondan falan sipariş versem gümrüğe takılma ihtimali yok mu? Ayrıca sizdeki model hangisi? Dsmartgo uygulamasını deneyip bana dönüş yaparmısınız?

75 Euro üzeri her urun gümrüğe takılabilir ve takılır. Ödersiniz fatura tutarının yuzde 20 si vergiyi alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gunaydinbahadir G kullanıcısına yanıt
    Benim kastettiğim Geekbuying yada Aliexpress gibi siteler.

Bu sitelerden birinden aldığınızda satın aldığınız yere bir mail ile rica ediyorsunuz ve ürün bedelini düşük gösteriyorlar.Böylelikle gümrüğe takılmıyor ürünler.

Hem Amazon'dan daha cazip fiyatlara bulma şansınız var bu tarz Çin sitelerinde.

Üstelik satın aldıktan sonra 20-25 gün içerisinde de elinize geçiyor.

Yada ikinci el satanlar oluyor bu ürünlerden , onları da değerlendirebilirsiniz.

Son olarak ben X6Pro kullanıyordum ama D-Smart Go Uygulamasını hiç kullanmadım.Birkaç gün önce bu cihazı da sattığım için artık deneme şansımda yok.

Başka arkadaşlar yanıt verir belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 25 Ağustos 2016; 19:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinbahadir

Gümrük derdinden dolayı zidoo x5 almayı düşünüyorum. Bu alet dsmartGo digiturk gibi uygulamaları (google play üzerinden) olan destekliyor mu? Bilginiz varsa acilen iletirseniz sevinirim.

geekbuyingde vereceğim indirim koduyla q10 pro 152$ alabilirsin.satıcıyada msj atıp faturayı 70$ göstermesini istersin,oldu bitti işte.adam gibi media playırın olur
    GERÇEKTEN YAZILIM DESTEKLİ.
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Geeekbuying'teki fiyatı 300$ seviyelerinde değil mi Himedia Q10 Pro'nun ? İndirim kuponuyla 152$'a ( yani nerdeyse %50 indirimle ) alma şansınız nasıl oluyor ?

http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=himedia+q10pro
  • Bu kupon sadece himedia için mi genelse zidoo x9sde kullanalım bana gönder p.m.den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Bu kupon sadece himedia için mi genelse zidoo x9sde kullanalım bana gönder p.m.den

hayır sadece q10pro için,ama genede dene istersen Q10PROTV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 26 Ağustos 2016; 7:19:14 >
  • 4TVBOX ile 141,55.-usd alınabiliyor.
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Forum üzerinden bilgi paylaşımı yanında elimizdeki ürünlerin paylaşımlarını da yapıyoruz. Bunun en son örneğini forumdaşım papirus ile gerçekleştirdik. Sağolsun hem bizim için istediğimiz şeyleri denedi hem de hocam bir de sen dene diyerek koşulsuz şartsız cihazı gönderdi. Karşılıklı güven içerisinde son derce güzel ve beni mutlu eden bir paylaşım gerçekleştirdik. Forum ruhunun da bu olması gerektiğini düşünüyorum.

Selamlar saygılar

• arkadaşlar tivibugo web var onu kullanıcam alsam işime yararmı yardımıc olurmusunuz.
  • Herşey karşılıklı değerli kardeşim.

Forum ruhunu kavramış senin gibi kişilere, dostlara, arkadaşlara her zaman böyleyiz biz.

Benim içinde, keyif veren zevkli bir alışverişti.

Eyvallah... 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 26 Ağustos 2016; 18:35:52 >
  • Ulen saf çocuklar bu saflığınız hiç bozulmasın
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Saflığı bozulmayacak bu temiz kadroda sende varsın ona göre...

• arkadaşlar tivibu kullanıcam bu cihazlardan hangilerini önerirsiniz.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Elimde cihaz olmadığı için benim birşey demem zor.

Cihazları kullanan arkadaşlardan birisi deneyip cevap verir sanırım....
  • Arkadaşlar ,

Firma tarafından Zidoo X9S'in tanıtım videosu resmi olarak bugün itibarı ile Youtube kanalı üzerinden yayınlandı.

Cihazı donanım ve yazılım anlamında ilk kez bu kadar yakından tanıma fırsatı veren bu videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=5FGrIJIoKlQ&feature=youtu.be
  • Helecan yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himedia q10 pro mu yoksa zidoo x9s mi ?

• bora2004 B kullanıcısına yanıt
    Şu anda bu soruya cevap vermek zor.Çünkü Zidoo X9S'i göremedik henüz.Görsek ve beğensek bile bu tarz bir tavsiyede bulunabilmek için ikisini aynı anda test etmek ve kıyaslamak lazım. Böyle bir kıyaslama içinde henüz erken.

• Arkadaşlar, bu zidoo x6 pro, torrent ile indirdiğimiz HEVC x265 10 bit filmleri oynatıyor mu yoksa sadece zidoo x9 mı oynatır? Ayrıca x6 pro mu yoksa x9 almak mı daha iyi olur, bu cihazlara yazılım desteği devam eder mi sizce?
  • 10bit videoları X6Pro oynatamıyordu ama X9 oynatıyordu diye hatırlıyorum.

Yazılım konusuna gelince : Yazılım desteği en iyi firmalardan biridir.Ama mesela X9 için eskisi gibi sık sık yazılım gelmez artık.Çünkü cihaz rayına oturdu sayılır. Ama X6Pro biraz daha kıvama gelecektir yazılımlarla.

Ben olsam acele etmem, X9S incelemelerini bekler, sonuçlar iyiyse ve bütçeme de uygunsa X9S alırım.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.