Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.623
Cevap
67
Favori
344.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cem selam ,

Kardeşim ben cihazda KODI'yi kullanıyorum afişleme anlamında.Kolay kolayda bundan vazgeçebileceğimi sanmıyorum.Herkeze şiddetle tavsiye ederim.Çünkü KODI , dizi ve filmleri çok iyi afişliyor gerçekten.

Zidoo X9 modelinde afişten filmi seçip açıp oynat dediğinde cihaz ( aynen benim istediğim gibi ) filmleri kendi dahili medya oynatıcısı ile açıyordu ve tadından yenmiyordu.X9S'te ise KODI kendi üzerinden açıyor ama bu konuda da KODI'deki menüye bir ayar koymuşlar.Onu işaretlersen menüde , sürekli dahili medya oynatıcısı ile açıyor filmleri.

Gerçi Zidoo'nun kendi medya afişleme uygulaması da var ama henüz emekleme aşamasında.Eğer ki rayına oturturlarsa tadından yenmez.İleriki dönemde ben Zidoo'nun gereken önemi vereceğini ve bu afişleme uygulamasını da kullanabileceğimizi düşünüyorum.Çünkü afişleme özelliği şu anda da çalışıyor ama henüz rayına oturmadı.Film afişlerini düzgün bulmuyor , dizileri tek bir çatı altında afişlemiyor v.s. Gerçi son yazılımdaki son durumu da bilmiyorum henüz ama sonuçta zamanla olgunlaşacaktır uygulama.Şu an için KODI ile devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Cem selam ,

Kardeşim ben cihazda KODI'yi kullanıyorum afişleme anlamında.Kolay kolayda bundan vazgeçebileceğimi sanmıyorum.Herkeze şiddetle tavsiye ederim.Çünkü KODI , dizi ve filmleri çok iyi afişliyor gerçekten.

Zidoo X9 modelinde afişten filmi seçip açıp oynat dediğinde cihaz ( aynen benim istediğim gibi ) filmleri kendi dahili medya oynatıcısı ile açıyordu ve tadından yenmiyordu.X9S'te ise KODI kendi üzerinden açıyor ama bu konuda da KODI'deki menüye bir ayar koymuşlar.Onu işaretlersen menüde , sürekli dahili medya oynatıcısı ile açıyor filmleri.

Gerçi Zidoo'nun kendi medya afişleme uygulaması da var ama henüz emekleme aşamasında.Eğer ki rayına oturturlarsa tadından yenmez.İleriki dönemde ben Zidoo'nun gereken önemi vereceğini ve bu afişleme uygulamasını da kullanabileceğimizi düşünüyorum.Çünkü afişleme özelliği şu anda da çalışıyor ama henüz rayına oturmadı.Film afişlerini düzgün bulmuyor , dizileri tek bir çatı altında afişlemiyor v.s. Gerçi son yazılımdaki son durumu da bilmiyorum henüz ama sonuçta zamanla olgunlaşacaktır uygulama.Şu an için KODI ile devam...
    Bazı yabancı forumlarda cihazın fişe takıldığında açıldığını, kapattıktan sonra da elektrik kesilip geldiğinde tekrar açıldığını yazmışlar. Standby modunda bir sorun mu var. Hatta birisi örnek vermiş. Yüksek ses ayarında film izleyip cihazı kapatıp tatile gittiniz. Sonra elektrik kesilip geldiğinde komşularınızın yardım için itfaiye çağırması gerektiğinden filan bahsetmişler. Bütün mediaplayerlarda durum böyle mi? Anahtarlı prizi olan birisi de her defasında cihazı kapatmak zorunda kaldığını yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engart -- 10 Ekim 2016; 21:30:47 >

• quote:

Cem selam ,

Son yazılımda altyazı ayarlarının kaydedilebilir hale gelmesi ile bu sektörde yeni bir kral doğuyor diyebiliriz.

Ve görüntü kalitesine önem verenler içinde ; Zidoo X9S artık gönül rahatlığı ile alınabilir durumdadır.

Çünkü bundan sonraki yazılım süreci , rötuşlarla geçecektir ve iyileştirmelerle cihaz daha iyi bir hale gelecektir.

Emeklerimizin karşılığını alıyoruz , şükürler olsun.

Şimdi gelelim başka gelişmelere :

Alman forumlarından birisi ile yazıştığımdam bahsetmiştim ve " Nvidia tarzı daha kullanışlı bir Launcher tavsiyen var mı ? " diye sormuştum kendisine.Bu konudaki mesajıma geri dönmüş ve bir Launcher ( yani arayüz ) tavsiyesi olmuş bana.Bende cihaz elime geçince yükleyeceğim ve sonucu beğenirsem paylaşacağım sizlerle.Şu an yorum yapmam için henüz erken.

İşte aynı bu arkadaş , Zidoo forum sayfasında Wrapper ayarına sahip bir KODI sürümü tavsiyesinde bulunmuştu ve bahsettiği Almanca arayüzlü olduğu söylenen bu KODI uygulamasının linkini paylaşmıştı. Bende " X9S'teki ZDMC'de hazır gelen ayardan ne farkı var bu Wrapper'ın , menüdeki o ayarı seçince zaten dahili medya oynatıcısı ile oynatıyor cihaz filmleri " demiştim.

O da " Dene de farkı gör " diye geri dönmüştü bana.Sanırım daha iyi bir KODI'den bahsediyor ve bir ara yükleyip sonucu bizzat görmeyi düşünüyorum bende.

Son olarak bu cihazlarda dikkatimi çeken bir detaydan bahsetmek istiyorum. Şöyle ki :

5-6 tane farklı cihaz kullandım denilebilir.Ve kullandığım bazı cihazlarda KODI uygulamasının filmlerde daha gür ses verdiğine şahit olduğumu hatırlıyorum.Yani cihazın dahili medya oynatıcısında oynattığım bir filmden aldığım sesi , aynı filmi KODI'de açtığımda daha gür bir şekilde aldığımı farketmiştim bazen.

Bu yüzden her ne kadar umudum olmasa da , acaba cihazın dahili medya oynatıcısındaki ses seviyesine gerçekten müdahale edilebilir mi diye düşünüyorum son günlerde.

M-195 kullanan arkadaşlar ; örnek bir filmi , hem cihazlarındaki dahili medya oynatıcı ile hemde KODI üzerinden açıp fark var mı yok mu bakabilirlerse bir fikrimiz olur en azından.

Sonuç itibarı ile cihaz elime geçince benimde ufak tefek denemelerim olacak.

Herşey daha iyi , daha kullanışlı bir Zidoo X9S için...

• engart E kullanıcısına yanıt
    Aynı olay benim evdeki Samsung'ta da çok başıma geldi , o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Mesela TV'yi kumandadan kapatıp sabahtan işe gidiyordum.Gün içerisinde elektrikler gidip geldiğinde TV açılıyordu.Bende akşam üstü eve geldiğimde odadaki TV'yi açık halde buluyordum.

Ne yani ben her zaman TV'nin fişini çekip mi gidecektim işe , tabii ki hayır.Mecburen kumandadan kapatıp gidiyordum.Sonuçta bu bir sorun olsaydı Samsung'ta bu haliyle piyasaya sürmezdi herhalde TV panellerini.

Zaten Zidoo'nun bundan önceki cihazlarında da böyleydi diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Yine de konunun gündeme geldiği konu başlığını paylaşayım sizlerle.Yabancı dili iyi olanlar arkadaşlar da okuyup tercüme ederlerse bizleri de aydınlatmış olurlar böylelikle.

http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/always-on.2974/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 10 Ekim 2016; 22:20:04 >

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    dediğiniz ayarı bulup yaptım çok güzel oldu.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a26b

dediğiniz ayarı bulup yaptım çok güzel oldu.teşekkürler.
    @papirus hocam ,cihaz wmv dosyası oynatıyor demekki lisans sorunu yok,sadece bazı eski wmv dosyalarını oynatmıyor,onun versiyonları olduğu için sanırım,diğer sıkıntı filmi ileri geri sardığım da hışırtı sesi çıkıyor bu sizde varmı bilmiyorum ben optik'den ses alıyorum hışşşş diye bir ses alıyorum atladığım kısımda..
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    wmv dosyalarında genel anlamda bir sorun olmadığına sevindim.

Bence kumandadan kapatmada da sorun olmamalı , bir daha deneyin bakalım.

Optik bağlantısında aldığınız sese gelirsek : Ben optik ile kullanmıyorum ve birşey diyemem.

Ama benim cihazım şu anda seko92 nickli arkadaşımda.Mesajınızı okursa o cevap verebilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 17 Ekim 2016; 15:29:26 >
  • a26b A kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullan...
  • Maalesef m195te böyleydi elektrikler geri gelince alet açılıyor haliyle hdd bağlı olunca hdd saatlerce çalışıyor bu da mı böyle hay bin kunduz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Arkadaki anahtardan kapatmak en mantıklısı...
  • quote:

Aynı olay benim evdeki Samsung'ta da çok başıma geldi , o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Mesela TV'yi kumandadan kapatıp sabahtan işe gidiyordum.Gün içerisinde elektrikler gidip geldiğinde TV açılıyordu.Bende akşam üstü eve geldiğimde odadaki TV'yi açık halde buluyordum.

Ne yani ben her zaman TV'nin fişini çekip mi gidecektim işe , tabii ki hayır.Mecburen kumandadan kapatıp gidiyordum.Sonuçta bu bir sorun olsaydı Samsung'ta bu haliyle piyasaya sürmezdi herhalde TV panellerini.

Zaten Zidoo'nun bundan önceki cihazlarında da böyleydi diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Yine de konunun gündeme geldiği konu başlığını paylaşayım sizlerle.Yabancı dili iyi olanlar arkadaşlar da okuyup tercüme ederlerse bizleri de aydınlatmış olurlar böylelikle.

Ne zaman elektriği açsa (Bu cihazların bağlı olduğu prizin düğmesinden bahsediyor.)x9 un kendi kendine açıldığını söylüyor.
    aynı sorunu x6 pro da da yaşamış.diğer buna benzer cihazlarda böyle birşey görmemiş. başka biri de android cihazlarda da aynı
    şeyi gözlemlemiş.anladığım kadarıyla avrupa da aletin satışının yasak olduğu anlamı çıkıyor burada.Bu aleti dizayn edenlerin yazılımla bunu düzeltebileceğinden felan bahsediyor. bir başkası zidoo ürünlerinin önyükleme problemi olduğunu söylüyor.
    vs.vs.

Demekki herkes bunun farkında umarım yazılımcılar da farkındadır.Benim o konuşmalardan anladığım budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: a26b

quote:

Ne zaman elektriği açsa (Bu cihazların bağlı olduğu prizin düğmesinden bahsediyor.)x9 un kendi kendine açıldığını söylüyor.
    aynı sorunu x6 pro da da yaşamış.diğer buna benzer cihazlarda böyle birşey görmemiş. başka biri de android cihazlarda da aynı
    şeyi gözlemlemiş.anladığım kadarıyla avrupa da aletin satışının yasak olduğu anlamı çıkıyor burada.Bu aleti dizayn edenlerin yazılımla bunu düzeltebileceğinden felan bahsediyor. bir başkası zidoo ürünlerinin önyükleme problemi olduğunu söylüyor.
    vs.vs.

Demekki herkes bunun farkında umarım yazılımcılar da farkındadır.Benim o konuşmalardan anladığım budur.

Alıntıları Göster
    Dün akşam Zidoo X9S ile Himedia Q5 Quad cihazımın görüntü kalitelerini karşılaştırmak için ikisini birden TV'ye bağlayıp aynı filmin aynı sahnelerinden cep telefonu ile görüntü aldım. Görüntü alırken odanın ışını kapattım. Ortamda sadece TV ısığı vardı. İlk üç resimde Himedia'nın ExpressX Engine isimli görüntü iyileştirme efektini açık ve kapalı olarak ayrı ayrı çektim. Diğerlerinde ExpressX Engine açıktı. Ben de normalde film izlerken açık tutuyorum. TV'yi Film / sinema moduna aldınızda bu şekilde çok güzel renkler alınıyor. Doğru mudur bilmem ama güzel oluyor, ne çok canlı ne çok soluk. Sinema modundaki TV aşırı canlılığı dengeliyor. Eğer TV "doğal" moda alınırsa o zaman ExpressX Engine aşırı canlı ve keskin (sert) bir görüntü oluşturuyor. Bu arada kullandığım TV 40" Samsung B653 LCD TV (2009 senesinde aldık, LED değil). Filmler 1080p 1.6 Gb'lık versiyonlar. Benim genelde kullandığım standart bu. Gerçi Freedom Writers çok daha iyisini hakeden bir film Fotoğrafların cep telefonu ile elde sabitleyerek çekildiğini de unutmayın. Görüntüleri paylaşıyorum :

The Legend Of Tarzan - Himedia ExpressX Engine : On

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli )

The Legend Of Tarzan - Zidoo X9S :

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli )

The Legend Of Tarzan - Himedia ExpressX Engine : Off

Freedom Writers - Himedia ExpressX Engine : On

Freedom Writers - Zidoo X9S

Açıkçası dün Zidoo'nun görüntüsünün daha iyi olduğunu söylemiştim ama bu koşullar ve bu ekranda benim tercihim yine Himedia Q5 Quad oldu. Pro modellerindeki görüntüyü bilmiyorum, o konuda yorum yapamam. Yine Himedia'nın ExpressX Engine kapandığındaki görüntüsüne kıyasla Zidoo daha iyi olabilir ancak ExpressX Engine açıkken ben Himedia'nın görüntüsünü daha çok beğendim. Bunu fotoğraf almadığım başka videolarda da kıyaslayıp eşime de sorduğumda o da aynı şeyi söyledi. Tabi bu söylediklerim 4K'yı bağlamaz. Zidoo'nun bazı yerlerde gerçekten detaylı görüntü verebildiğini de gözlemledim. Bu da 4K videolarda etkisini daha fazla hissettirecektir. Yalnız Zidoo'da beyazların biraz fazla parlama sıkıntısı var. Sıkıntı derken Himedia'ya kıyasla söylüyorum. Beyaz renkler biraz deterjan reklamlarındaki çamaşırlar gibi parlıyor sanki.

Özetle şunu diyeyim, eğer ufak ekran TV kullanacaksanız ve 1080p ve altı seyrediyorsanız ikisi arasında çok bir fark görebileceğinizi sanmıyorum. Renk tonları hangisinde hoşunuza giderse onu alabilirsiniz. 4K seyredecekseniz yukarıda arkadaşımızın yaptığı deneme sonucunu dikkate alınız. Ben denemedim, bir şey diyemiyorum.

Görüntü kalitesi dışında yeni yazılım DVD ISO oynatma sorununu çözmemiş. Bence cihaz filmin menüsünü kullanmak yerine kendisi bir menü yapsa daha iyi olurdu çünkü film menüsü çalışmıyor ve film başlamıyor. Bazı avi dosyaları nedense oynamıyor, bunları Papirus'a ileteceğim. Önceki mesajımda belirttiğim gibi, mp4 AAC filmlerde optikten ses gelmiyor. Bilmeyenler için yazayım, YIFY sürümleri %99 böyledir. Cihaz fazla kurcalayınca arada donuyor, düğmesinden kapatıp açmak gerekiyor. Bunu bir saat içerisinde üç kere yaptı. Film izlerken olmuyor, sadece diskten diske geçip kurcalarken yapıyor.

Şimdilik gözlemlerim bunlar. Cihazı yarın Papirus'a geri vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 11 Ekim 2016; 9:24:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Dün akşam Zidoo X9S ile Himedia Q5 Quad cihazımın görüntü kalitelerini karşılaştırmak için ikisini birden TV'ye bağlayıp aynı filmin aynı sahnelerinden cep telefonu ile görüntü aldım. Görüntü alırken odanın ışını kapattım. Ortamda sadece TV ısığı vardı. İlk üç resimde Himedia'nın ExpressX Engine isimli görüntü iyileştirme efektini açık ve kapalı olarak ayrı ayrı çektim. Diğerlerinde ExpressX Engine açıktı. Ben de normalde film izlerken açık tutuyorum. TV'yi Film / sinema moduna aldınızda bu şekilde çok güzel renkler alınıyor. Doğru mudur bilmem ama güzel oluyor, ne çok canlı ne çok soluk. Sinema modundaki TV aşırı canlılığı dengeliyor. Eğer TV "doğal" moda alınırsa o zaman ExpressX Engine aşırı canlı ve keskin (sert) bir görüntü oluşturuyor. Bu arada kullandığım TV 40" Samsung B653 LCD TV (2009 senesinde aldık, LED değil). Filmler 1080p 1.6 Gb'lık versiyonlar. Benim genelde kullandığım standart bu. Gerçi Freedom Writers çok daha iyisini hakeden bir film Fotoğrafların cep telefonu ile elde sabitleyerek çekildiğini de unutmayın. Görüntüleri paylaşıyorum :

The Legend Of Tarzan - Himedia ExpressX Engine : Off

Freedom Writers - Himedia ExpressX Engine : On

Freedom Writers - Zidoo X9S

Açıkçası dün Zidoo'nun görüntüsünün daha iyi olduğunu söylemiştim ama bu koşullar ve bu ekranda benim tercihim yine Himedia Q5 Quad oldu. Pro modellerindeki görüntüyü bilmiyorum, o konuda yorum yapamam. Yine Himedia'nın ExpressX Engine kapandığındaki görüntüsüne kıyasla Zidoo daha iyi olabilir ancak ExpressX Engine açıkken ben Himedia'nın görüntüsünü daha çok beğendim. Bunu fotoğraf almadığım başka videolarda da kıyaslayıp eşime de sorduğumda o da aynı şeyi söyledi. Tabi bu söylediklerim 4K'yı bağlamaz. Zidoo'nun bazı yerlerde gerçekten detaylı görüntü verebildiğini de gözlemledim. Bu da 4K videolarda etkisini daha fazla hissettirecektir. Yalnız Zidoo'da beyazların biraz fazla parlama sıkıntısı var. Sıkıntı derken Himedia'ya kıyasla söylüyorum. Beyaz renkler biraz deterjan reklamlarındaki çamaşırlar gibi parlıyor sanki.

Özetle şunu diyeyim, eğer ufak ekran TV kullanacaksanız ve 1080p ve altı seyrediyorsanız ikisi arasında çok bir fark görebileceğinizi sanmıyorum. Renk tonları hangisinde hoşunuza giderse onu alabilirsiniz. 4K seyredecekseniz yukarıda arkadaşımızın yaptığı deneme sonucunu dikkate alınız. Ben denemedim, bir şey diyemiyorum.

Görüntü kalitesi dışında yeni yazılım DVD ISO oynatma sorununu çözmemiş. Bence cihaz filmin menüsünü kullanmak yerine kendisi bir menü yapsa daha iyi olurdu çünkü film menüsü çalışmıyor ve film başlamıyor. Bazı avi dosyaları nedense oynamıyor, bunları Papirus'a ileteceğim. Önceki mesajımda belirttiğim gibi, mp4 AAC filmlerde optikten ses gelmiyor. Bilmeyenler için yazayım, YIFY sürümleri %99 böyledir. Cihaz fazla kurcalayınca arada donuyor, düğmesinden kapatıp açmak gerekiyor. Bunu bir saat içerisinde üç kere yaptı. Film izlerken olmuyor, sadece diskten diske geçip kurcalarken yapıyor.

Şimdilik gözlemlerim bunlar. Cihazı yarın Papirus'a geri vereceğim.

Alıntıları Göster
    seko92,hocam hangi görüntüden hoşlanıyorsunuz bilmem ama zidoo'nun en büyük başarısı siyahlar'da siyahları çok iyi veriyor,siyahın yanında beyaz bu yüzden kar beyazı,ayrıca görüntülere baktığınız da himedia'nın makyajlama yaptığını görmüşsünüzdür,renkleri parlatıyor,zidoo sizin tv'de çok daha doğal renk veriyor..

• complete_ kullanıcısına yanıt
    X9S'i test amacıyla arkadaşlara verdiğim için uzun uzadıya kullanma şansım olmadı ama kullandığım zamanlarda beyazlarda bir parlama görmedim ben.

İnşallah bundan sonraki süreçte hayırlısı ile kullanmaya başlayabileceğim cihazımı.

Dizi ve film seyretmeyi özledim yahu...
  • ExpressX Engine Ler konuşuluyor sa
    İzlenen dosyalar orijinal bluray İSO yada remux değilse

zaten konuşma ta başlamadan bitmiş tir

Çünkü bu kelimeler in olduğu yerde videophile olayı olmaz olamaz

Beğeni olayına gelirsek herkes ber cihazı sevebilir buna kimse bir şey diyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

seko92,hocam hangi görüntüden hoşlanıyorsunuz bilmem ama zidoo'nun en büyük başarısı siyahlar'da siyahları çok iyi veriyor,siyahın yanında beyaz bu yüzden kar beyazı,ayrıca görüntülere baktığınız da himedia'nın makyajlama yaptığını görmüşsünüzdür,renkleri parlatıyor,zidoo sizin tv'de çok daha doğal renk veriyor..

Böyle olduğunu biliyorum ancak rahatsız etmediği ve abartılmadığı sürece sorun yok. Dediğim gibi, TV'nin ayarının çok önemi var. Merak ediyorum acaba forumda kaç kişi film izlerken tv ayarını değiştiriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

ExpressX Engine Ler konuşuluyor sa

O zaman forumda iki üç kişi hariç videophile olayı yok demektir çünkü herkesi 40 GB'lık filmleri arşivleyecek imkanı bulunmuyor. Ayrıca mesele benim için ne seyredersen seyret ama en üst kalitede olsun değil. Ben motosiklet forumlarında da yazarım, gerçek hobim de odur. Bazen bazı arkadaşlar çıkarlar ve Çin motoru sürenlere, Harley Davidson sürmüyorsan kendini Cruiser kullanıyorum sanma gibisinden laflar ederler, aklıma o geldi. Bu durumda bizim Zidoo'nun hakkını verebilmemiz ve video kalitesinden konuşabilmemiz için TB'lar dolusu disk, onlarca Bluray Iso veya 4K film, üst düzey projeksiyon ve perdesi ile süper bir ses sitemine ihtiyacımız var demektir. Kusura bakmayın ama bende bunlar yok. Elimdekilerle de Himedia en az Zidoo kadar iyi görüntü veriyor. Sanırım kimse ExpressX engine off olan resme bakmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

ExpressX Engine Ler konuşuluyor sa

O zaman forumda iki üç kişi hariç videophile olayı yok demektir çünkü herkesi 40 GB'lık filmleri arşivleyecek imkanı bulunmuyor. Ayrıca mesele benim için ne seyredersen seyret ama en üst kalitede olsun değil. Ben motosiklet forumlarında da yazarım, gerçek hobim de odur. Bazen bazı arkadaşlar çıkarlar ve Çin motoru sürenlere, Harley Davidson sürmüyorsan kendini Cruiser kullanıyorum sanma gibisinden laflar ederler, aklıma o geldi. Bu durumda bizim Zidoo'nun hakkını verebilmemiz ve video kalitesinden konuşabilmemiz için TB'lar dolusu disk, onlarca Bluray Iso veya 4K film, üst düzey projeksiyon ve perdesi ile süper bir ses sitemine ihtiyacımız var demektir. Kusura bakmayın ama bende bunlar yok. Elimdekilerle de Himedia en az Zidoo kadar iyi görüntü veriyor. Sanırım kimse ExpressX engine off olan resme bakmadı.

Bu iste varım diyeceksen saydıklarının hepsi Lazim
    Himeida 10 tane almasam tamam diyeceğim de

Neyse gonul ve keyf isi
    40 inç vivid TV
    Himedia
    1.6 gb lik rip film

Bu kombinle sadece keyifle izlersin

Ama himedia iyi demek abesle iştigal olur dostum

• Yeni yazılımı yükleyip şöyle 1 hafta boyunca kullanalım ve zorlayalım cihazı.Böylelikle yeni yazılımda durum nedir, ne değildir bir görelim.

Çünkü şu aşamada cihazdaki en önemli test kriterimiz, kilitlenme, donma gibi sorunların olup olmadığı .Bu tarz sıkıntılar varsa eğer görmemiz ve bildirmemiz lazım firmaya.

Diğerleri zaman içerisinde zaten hallolur...

• quote:

Yeni yazılımı yükleyip şöyle 1 hafta boyunca kullanalım ve zorlayalım cihazı.Böylelikle yeni yazılımda durum nedir, ne değildir bir görelim.

Çünkü şu aşamada cihazdaki en önemli test kriterimiz, kilitlenme, donma gibi sorunların olup olmadığı .Bu tarz sıkıntılar varsa eğer görmemiz ve bildirmemiz lazım firmaya.

Diğerleri zaman içerisinde zaten hallolur...
    Donma oluyor. Özellikle diskler arasında kopyalama yapmak için gezinildiğinde oldu. Yalnız benim Samsung diskim işlem yapmadığında hemen uyku moduna geçiyor, onun yüzünden de cihaz takılmış olabilir. Himedia'da uyuduğunda o diskten bir şey istediğimde bir süre diskin hızlanmasını bekliyorum. Bunu başkalrı da bir deneyip öyle yazmalı. Firmaya öncelikle mp4 seslerini bildirmek lazım. Klip izlerken bunlar çok sorun oluyor. Bir de mkv içine gömülü altyazılı bir filmde (23 GB, DTS, 1080p Remastered Gladiator) yine Türkçe karakterler bozuk çıktı, onu da söylemekte fayda var.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.