Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
45
Favori
29.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayirli satışlar ustadim.

Harika fiyat, ben futeko dan ucret iadesi yerine yeni urun gondermelerini istemistim. Suan gumruge yeni geldi. Tekrar takilacak mi bilemiyorum. 10 gunonce satista olsaydi ugrasmaz sizinkini alirdim.

Suan gümrüğe takilacak mi bilemiyorum tabi, takilirsa talip olabilirim. Bir kac gune netlesir sanirim.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

hiç aklımda yoktu aslında z9x topiğinde Marvelx satan varsa alayım deyince benim de izleme alışkanlıklarım değişmiş arkadaş stream platformları hariç bir şey indirmeye izlemeye üşenir olmuşum alalı kaç ay oldu ofisten eve götürmedim daha öylece duruyor sadece papirus yeni yazılım var dedikçe onu kuruyorum 2-3 kere açmışımdır dedim bir ihtiyacı olana gitsin bende yatacağına diye öyle birdenbire oldu keyfe keder yani özelden bir arkadaş yazdı bakalım kime nasip

• sadays S kullanıcısına yanıt

Isteyen varsa verin

• verdim az önce bir forumdaşımız aldı necko

Hayirli olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4K Oled TV içim X9S cihazımı yenilemeyi düşünüyorum. Z9X 8K çıkmış. 4K tv de kullanacağım için merak ediyorum Z9X Pro ile yeni Z9X 8K arasındaki kullanım deneyimi açısından bir fark var mı. Akıcılık veya görüntü kalitesi nasıl acaba.

Papirus hocam, size test için z9x 8k yı gönderirler mi acaba?

Gerçi yeni gümrük mevzuatlarından sonra sorduğum soruya bak....

• YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Uzun bir süredir Zidoo ile görüşmeler askıda gibi.Sebebi de tahmin edildiği üzere gümrüklerde yaşanan sıkıntılar.

En son 2020 yılında bana test amacıyla ve Fedex Kargo ile gönderdikleri Zidoo Z9X modeli gümrüğe takılmıştı.Ve o zamanın parasıyla okkalı bir gümrük vergisi ödemiştim.Sonrasında da zaten gümrük mevzuatı daha da ağırlaşınca Z9X Pro modelini de göndermediler.

Haliyle geçen bu suskunluk dönemi yazışmalara da olumsuz yansıdı ve ilişkiler koptu.Yani Z9X modelinden beri firma ile nerdeyse iletişimim yok diyebilirim.Gerçi Türkiye tarafındaki bu iletişimsizliğin firmanında umrunda olduğunu sanmıyorum.

Çünkü yurtdışından Türkiye’ye eskisine nazaran kullanıcı adetli satış potansiyeli oldukça azaldı son dönemde.Sadece gümrüğe takılma riskini göze alanlar Futeko’dan falan kendisi sipariş geçiyor.Risk almayanlarda İstanbul’daki bazı firmalardan ( pahalı da olsa ) Zidoo modellerini alıyor işte.

Dolayısıyla ne Z9X Pro ne de Z9X 8K modelleri hakkında ne bir fikrim , ne de görmüşlüğüm var.Sadece kullanıcı yorumlarını okumaya çalışıyorum o kadar…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yaklaşık 1 haftadır z9x 8k kullanıyorum. Daha önce z9x pro kullanmıştım. Son olarak da zappiti reference 4k kullanıyordum. Cihazı 1.1.47 beta yazılımına güncelledim. Nas cihazında bulunan 400 filmi ve 70 kadar diziyim 3-5 hata dışında gayet güzel afişledi. Cihaz çok hızlı. Arayüz menüler akıyor. Afişleme de hızlıydı. Görüntü kalitesi çok iyi. Z9x pro dan çok daha iyi olduğu kesin hatta zappitiden bile iyi diyebilirim. Zappiti ile aynı anda görüntü kalitesi açısından karşılaştırma yaptım. Yüksek bitrateli 4k filmlerde hiç takılma olmadı. Dolby vision, hdr, hdr10+ destekleyen bir panelle kullanıyorum. Zidoo nun her zamanki olduğu gibi sinematik bir görüntü kalitesi var. Dolby atmos destekii 5.1.4 avr li bir sisten kullanıyorum. Zidoo nun filmlerde ses kalitesi de çok iyi. Stereo performansını daha test etmedim. Simdilik tek sorun zidoo da cec kapalı olduğu halde tv ve avr ile beraber açılması. en öenmlisi de çok stabil bir cihaz. Cec dışında bir hatası ile karşılaşmadım. Çıkacak güncellemelerle çok daha iyi olacaktır. Almayı düşünenlere tavsiye ediyorum.

• Zidoo 9X Pro ve LG 55 OLED C2 kullanıcısıyım. Panel boyutunu 65 inche çıkartmak için Samsung 65S90C'ye geçmeyi planlıyorum.

S90C de Dolby Vision olmaması çok büyük eksiklik midir? Kötü bir deneyim yaşar mıyım?

• mare_nostrum kullanıcısına yanıt

filmlerin hdr10+ versiyonları çıktı zaten ne sorunu yaşayacaksın tvler 4000 niti geçince belki dolby vision paralklık farkı ortaya çıkacak ama o da ölme eşeğim ölme

Genel de yüksek bitrateli fimler Dolby Vision oluyor. O yüzden sormuştum. Çünkü yorumları okuduğumda Samsung Oled'leri gayet iyi olduğunu Dolby Vision eksikliğinin olumsuz olduğunu yazıyorlar.

O zaman gönül rahatlığı ile alabilirim. Soundbarım Q990C. Kablosuz özelliği vs. ile daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

• mare_nostrum kullanıcısına yanıt

İlgili sitenin sorunu benim takip ettiklerimde artık dolby vision ve hdr10+

• aykutx kullanıcısına yanıt
    Eee “ Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı “ derler…:))

Şaka bir yana görüntü kalitesi konusunda Zidoo’nun belli bir seviyeye geldiğini hatta çıtayı yukarılara çıkardığını zaten biliyoruz ve görüyoruz.

Dolayısıyla Zidoo varken ( ama özellikle aynı donanım ve aynı segmentteki ürünler bazında ) öncelikle Zidoo’daki görüntü kalitesine v.s bakıp görmek isterim.Çünkü medya oynatıcı anlamında sektördeki gidişatı ( tabii ki benim şahsi fikrime göre ) Zidoo belirliyor.

Mesela Dolby Vision VS 10 Engine teknolojisini ilk kullanan Zidoo idi.Sonradan aynı teknolojiyi Dune ve Zappiti de kullandı kendi cihazlarında.

Özetle ; Zidoo varken öncelikle Zidoo’nun ürünlerine bakmanızı , diğer markaların ürünlerine ise daha sonra göz atmanızı tavsiye ederim.

Son olarak bahsedilen Zappiti Reference 4K’nın bir önceki Realtek1619DR chipsetli olduğunu ve görüntüsü daha iyi denilen Zidoo Z9X 8K’nın ise yeni Amlogic S928X-K işlemciye sahip olduğunu yazmam lazım.Yani yeni kullanılan Amlogic işlemcinin , bir önceki Realtek chipset ile aldığımız görüntüye göre olumlu yönde bir katkı sağladığını görüyoruz sanırım.

Bu arada konumuzun başına dönersek ;

Tabii ki hayırlı olsun.İyi günlerde, keyifle kullan dostum…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 7 Eylül 2024; 18:22:39 >

• aykutx hayırlı olsun iyi günlerde kullan

• Zidoo 8k modeli icin cok guzel ve ayrintili videoya denk geldim. Turkce alt yazi ile anlasilir olmuş.

Dikkatimi ceken diger iyilestirmelerin yaninda pc kasalarindaki bluray oynaticilarin sata uzerinden baglanip calismasi. Pro modelinde de varmis soyledigine gore. Bu oynatici olarak avantaj sayilabilir, basit sekilde bluray disk oynatimi da verimleyse yapilmis olur bu sekilde. Bi oppo olmaz tabi ama ihtiyac halinde guzel ozellik.

TV Box Stopyoutube
    Zidoo Z9X 8K Android Media Player King Of TV Boxes 2024
    https://www.youtube.com/watch?v=tlFNA7Yg8D0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 8 Eylül 2024; 2:34:36 >

• Zidoonun eski oynatıcılarında da vardı orijinalleri oynatamazdı inşallah bu sefer oynatır lisans bedeli ödediyse

• Arkadaş lar zidoo z9x kullanıyorum, kaşıntı tuttu uhd 3000 veya 5000 modellere geçmeye gerek varmı, 3 bin 5 bin arasındaki fark önemlimidir.
    Kullanan arkadaşlar dan tavsiye bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Arkadaş lar zidoo z9x kullanıyorum, kaşıntı tuttu uhd 3000 veya 5000 modellere geçmeye gerek varmı, 3 bin 5 bin arasındaki fark önemlimidir.
    Kullanan arkadaşlar dan tavsiye bekliyorum..
    Amaç ne ses sistemin var mı?

Ekran ne?

Prepower sistem oled tv var hocam,uzun zamandır sinema sisteminde kullanıyorum, eweat r11 media player da var,ama onu kullanıyorum. Bu büyük kasalı cihazlar 2 hard disk alması tam bana göre, uhd serisinin trafolu olması, ses ve görüntü çıkışında daha güzel olduğu söyleniyor, zidoo Nun stabil çalışması ve yazılım desteği de her zaman beğenimi kazanmıştır. Yurt dışından getirme şansım da var bu cihazı.zaten karar verir isem öyle olacak,2.el de 40 bin altına kimse inmiyor.

• O zaman uhd 5000 herkes bir %20 daha iyi diyor uhd3000 ile aynı chipset ancak trafosu daha iyi

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.