< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 12 Temmuz 2023; 11:11:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (274. sayfa)
-
-
Gümrükten çıkınca belli oluyor. Altta ücretler kısmında gözüküyor. 6 temmuzda girdi 12 sinde çıktı biraz zaman alıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin ürün epey erken girmiş gümrüğe.
Benim ürün gümrüğe sevk edildi diyor, dün tarihli olarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürünü sorunsuzca alip kullanmaya baslarsaniz, demeyimlerinizi bekliyor olacagiz, duruma gore benimse siparis verme durumum olabilir. Z9x yerine daha gunceli onemli eksigi yoksa daha alinasi.
zidoo forumunda yeni başlık açtılar bunlara rt1619bpd diye ilk gelen konuyu açar kıvırmak yok
-
Zidoo'dan da emekli oluyorum artık desene.
Dile kolay 2016 yılından ( yani ilk cihazı olan Zidoo X9S'ten ) beri haşır neşir oluyorum firmayla ve az bir zaman değil bu.
Ama birazda ben nefes alayım Zidoo'yu , yazılımlarını v.s takip konusunda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 14 Temmuz 2023; 12:44:4 > -
lan umurumda değil konuyu açarım belki yazarım bana ne beta tester değilim ki bana bedavaya cihaz mı verdiler niye kendimi kasayım homatics bile beta tester ol cihaz gönderelim dedi sağol dedim Ellaya hiç kendimi üzemem s928 çıkarsa gönderirsin dedim kapattım konuyu
-
Bizim gümrük vergisi işi patlayınca adamlarda umudu kesmiş onlarada hak vermek lazım ,homatics iyi cihaz satıyor Türkiye'ye zaten lisanslı cihazları beta tester arayacaklarına 1 tane düzgün dosya yöneticisi birde kendi yaptığı player koysun önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 14 Temmuz 2023; 15:56:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim cihaz gelsin deneme için yollayayım sana veya sadays üstada, ben kendi adıma anlamam cihazdan takar oynatırım. Güncellemesi gelince güncellerim.
Papirus kurcalamadan duramaz gelince gönder açsın bir konu emekli adam işi gücü ne?
Bu arada bana göndermene gerek yok benimki çinde arkadaşımın arkadaşının getirmesini bekliyorum kesin dönüş yapıyormuş evi barkı topluyormuş o yüzden ağustosa sarkabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Temmuz 2023; 16:3:34 > -
Hocam, gümrük vergisi bana 332 TL çıkmış.
Gümrük vergisi, ÖTV, KDV derken ben 3.000 TL’yi gözden çıkarmıştım.
Büyük sürpriz oldu bu iş açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 14 Temmuz 2023; 18:12:5 >
utanmasalar abi futeko filan eziyet ettik al şu 350 tl ile bi nargile filan içersin diyeceklermiş
-
Valla hiç sorma. Bu kadarını hiç beklemiyordum üstad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 14 Temmuz 2023; 19:4:23 >
ben o yüzden diyorum bir ürün posta ile geliyorsa korkmayın en fazla ödemeniz gereken vergiyi ödersiniz öteki türlü yok gümrük yok ardiye masrafı yok kıl yok tüy derken kargo firmaları ürün kadar vergi ve ödeme çıkarır
-
Ben aynı şeyler posta içinde geçerli olur, üç aşağı beş yukarı cepten aynı para çıkar diye düşünmüştüm.
Yanılmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 14 Temmuz 2023; 18:26:41 >
@sascha35
@Mayers!
Böylesine bir vergi çıkmasına çok sevindim.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 14 Temmuz 2023; 18:40:8 >
İyi dileklerin için teşekkürler papirus üstad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 14 Temmuz 2023; 19:3:29 >
Üstad teşekkürler sağolasın
Merhaba,
Zidoo'ya bağlandığım ağ bilgisayarımı değiştirdim. (2014 MacBook Pro'dan 2021 MacBook Pro'ya geçtim , MacOS Ventura kullanıyor)
Bir türlü SMB ile bağlanamadım Macbook'a ; kullanıcı adı ve şifre soruyor..
Hatırladığım , Zidoo dilini Türkçe yapınca yaşanıyordu bu sorun ama İngilizce yaptıysam da yine aynı ..
Eski Macbook varken MacOS üzerinden SMB v1,2,3 aralarında geçiş yapmıştım sanrım ama tam hatırlamıyorum.
Yardım edebilir misiniz ?
Teşekkürler.
-
Faturaya 50 gbp yazmışlar ondan az çıktı vergiler 😃 Onlarda TR sistemini öğrenmişler 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X