< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (275. sayfa)
-
-
Adamın dibisin futeko
-
Zidoo'ya sabit ip atayıp deneyin bir de belki düzelir. (Android için sabit ip atama diye aratırsanız bulursunuz nasıl yapılacağını)
-
İyiki öyle yazmışlar 150 Euro sınırı var aksi halde cihazı almak için gümrükçü tutman ve baya vergi ödemen gerekirdi sen söylemeden bunu yaptıysa bir teşekür et bence direkten dönmüşsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 18 Temmuz 2023; 20:29:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabit IP verili zaten..
-
Bahsetmemişsiniz bilmiyordum. Modemi resetlemeyi denediniz mi?
-
Arkadaşlar geçen gün Mac'le ilgili sorular sormuştum, biraz araştırma yaptım, MKVGui'nin Mac sürümü M işlemcili cihazlarda çalışmıyormuş.(Reddit'in yalancısıyım) Ben de şimdilik askıya aldım. M'ler çok iyi ama her şeye uyumlu değil anladığım kadarıyla, Intel cihaz alınca da Mac'in farkı tam mânâsıyla ortaya çıkmıyor(muş) Elimdeki antika ile bir süre daha devam etmek zorundayım mecburen.
Translate'le baktım.
https://www.reddit.com/r/mkvtoolnix/comments/ke5d7g/big_sur_m1_version/
Bu arada yeni Zidoo sipariş verenlere şimdiden hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah hocam, teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hatırlarsan yine yazışmıştık M1 'lerle ilgili daha önce.
Ben sonunda aldım bir cihaz :)
10 gün oldu, MkvToolNix; aşağıya ekran görüntüsünü eklediğim gibi çalışıyor.
Ayrıca Windows 11 de kurdum , yerel makinada kurulu Windows'tan daha hızlı çalışıyor :)
Tek desteklemeyen program Bittorrent Web oldu , onu da Rosetta 2 ile açtı. (ben görmüyorum bile Rosettta'yı :) )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 19 Temmuz 2023; 22:56:50 >
-
Denemedim ama çok mantıklı gelmediği için , aklıma geldi aslında :)
-
Bende de bazen zidoo dan nası görmediğinde ilk modemi resetliyorum düzeliyor, bi deneyin umarım düzelir sizinkide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 20 Temmuz 2023; 0:57:30 > -
Teşekkür ederim. Subtitle workshop veya bir benzeri var mı o ekosistemde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ,
Forumdan Zidoo Z9X Pro alan arkadaşlardan sascha35 nickli kardeşim ; incelemem ve test etmem amacıyla aldığı cihazı bana gönderdi ve cihaz dün itibarı ile elime geçti.
Kendisine birkez daha teşekkür ediyorum , sağolsun.
Bende bugün (YouTuber'lerin klasik ifadesiyle) kutu açılışını yaptım.
Cihazı kurdum , inceledim , bazı resimler çektim ve yazılımını güncelleyerek kullanmaya başladım.İlk fırsatta da konu başlığını açacağım ve oradan devam edeceğiz.
Zidoo Z9X Pro konu başlığında görüşmek üzere...
-
Guzel haber, incelemeleri bekliyoruz, sonrada alim ile ilgili deneyimleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
" Sonrada alım ile ilgili deneyimleri " derken ?
Siz acin konuyu oradan sorariz, bizlerde nasil alalim diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
buradaki muahbbeti oraya taşırız futekodan aldım 300 tl gümrük çıktı v.s.
-
Tabii ki işin o tarafına da değiniriz.
Benim sorma nedenim ; cihazı benim değil o arkadaşların satın almasıydı.Haliyle detayları onlar paylaşır artık...
elbette sen konuyu aç biz yardırır gideriz
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X