< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zihin sisi ( beyin sisi) yaşayan var mı? Yaşamayan yazmasın...

-
-
yok mu şu psikolojik hastalıklar her gün başka bişe üretiyor millet sınır hayal gücü. oysa ki her psikolojik problemin çözümü aslında içinizde. oturup biraz düşünseniz yeter.
edit: işin "ilginç" tarafı bu tarz ıvır zıvır psikolojik hastalıkların çoğu hayatında zor görmemiş insanlardan çıkıyor nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 12 Ağustos 2021; 10:29:37 > -
zihin sisi dediğin şey odaklanamamak galiba ama sürekli bir hal tabi. bunun nedeni depresyon ya da anksiyete gibi nedenler psikolojik ise. büyük ihtimal küçükken öyle değildin çünkü hayatı daha çok yaşayıp eğleniyordun. şuanda da tahminim 18-26 arası falansındır
-
Odaklanamamamtan öte beynim okuduklarını eskisi gibi algılayamıo ssnki sinir sistemim yavaşlamış gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafax4567
Odaklanamamamtan öte beynim okuduklarını eskisi gibi algılayamıo ssnki sinir sistemim yavaşlamış gibideğil mi işte. oysa eskiden işleri senden iyi yapan yoktu. hayatın sorunlu mu şuan mutlu musun hayatından acaba?
-
İnşallah düzelir mücadele etmeye devam
quote:
İnşallah düzelir mücadele etmeye devamhocam psikoloğa git sorunların varsa en etkili adım olur. umarım her şey istediğin gibi olur hayatında
-
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clipyok mu şu psikolojik hastalıklar her gün başka bişe üretiyor millet sınır hayal gücü. oysa ki her psikolojik problemin çözümü aslında içinizde. oturup biraz düşünseniz yeter.
edit: işin "ilginç" tarafı bu tarz ıvır zıvır psikolojik hastalıkların çoğu hayatında zor görmemiş insanlardan çıkıyor nedense
kör kütük cahilim demenin farklı bir yolu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşadınız mı zihin sisi
quote:
Yaşadınız mı zihin sisiyok ama uyurgezerlik var sayılıyor mu, baya evdekilerle uyurken muhabbet ediyorum fakat sıfır bilinç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuduklarıni yarım yamalak algılama felan var mı
sis atma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de var,okuduklarimi net anlayamıyorum,çok unutkanim beyin fonksiyonlarımi yitirmiş gibiyim
Kaç aydır böyle kardeşim
3 yıldır falan var ama bu sene çok yoğundu
Yaş kaç dersleri etkiliyor mu
Yaş 21 bu sene üniversite sınavına tekrar girdim iyi sayılabilecek bir sıralama yaptım ama genel olarak anlamada,hafızada eskiye göre ciddi bir düşüş fark ediyorum
Hangi bölümden girdin sıralaman kaçtı
MF ham 8k Tm 2k
Sende bir sıkıntı yok anlama da sorunun olsa bu dereceleri yapamazdın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

kör kütük cahilim demenin farklı bir yolu. |
Bende de var,okuduklarimi net anlayamıyorum,çok unutkanim beyin fonksiyonlarımi yitirmiş gibiyim
|
Pandemi den olmasın bu durum sosyal hayat bozuldu ya
|
Benzer içerikler
- kıbrısa 18 yaş altı nasıl gider
- annesine bakmayan evlat nereye şikayet edilir
- sessiz ortamda karın guruldaması çözümü
- wellbutrin xl 150 mg kullanıcı yorumları
- dexday 50 mg yorumlar
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- indirimler ne zaman başlıyor
- çay emojisi
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X