Şimdi Ara

Ziraat Bank Kart Oyun Satın Alma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoftun sitesinde 3d security kutucuğunu işaretlemediğim için 50 tl üstü alışverişe banka onay vermiyor.Ben bu kutucuğu göremedim oyunu satın al dediğimde de kart bilgilerinin girildiği yer çıkıyor sadece.Yardımcı olabilecek var mı?

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Bankayı araman gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu lanet kart ile oyun alınmıyor dostum defalarca denedim , sıkıntılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Çözümün ne oldu peki ziraat bank kart harici bir karttan alisveris yapmak mi?

• Bankayi zaten aradim e ticarete acik kart zaten.3d securityden vs. bahsediyor bana o kutucugu isaretlemedigim icin 50 tl satin alma siniri oluyormus.

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Ziraat ile ilgili bir çözüm yok , bonus ve yapıkredi var onlar sıkıntısız , bunlar yok ise ön ödemeli ininial var onunla sıkıntısız alınıyor ama onunda aylık 2 lira ücret kesiyor , heryerden yükleme yapılmıyor , inb bank atmlerinden ücretsiz yükleme yapabiliyorsun , diğer noktalardan yükleme ücreti kesiyor 2 tl gibi ve son olarakta markette alım yaparken 5 tl kesiyor microsoft 1 hafta icinde iade ediyor geri karta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankayi zaten aradim e ticarete acik kart zaten.3d securityden vs. bahsediyor bana o kutucugu isaretlemedigim icin 50 tl satin alma siniri oluyormus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.