Şimdi Ara

Ziraat Bankası Genç Bankkart hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 330 tl öğrenim kredisi için kartı aldım.Kredi kartı özelliğini açmak için atm ye sokmak gerekiyormuş kartı.Ben bu işlemi aceleden yapmayı unuttum.Yeni mesaj geldi.Kredi kartı özelliği başvurunuz olumlu sonuçlanmamıştır diye.Akşam dışarı çıkınca kartı atm ye soksam kredi kartı özelliği açılır mı ?

• Kredi kartı dediğin ne? - bakiyeye düşmesi mi? O zaten hepsinde olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankayi ara
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    330 dan ayrı 300 tl tutarında alışveriş yapabiliyoruz sonraki ay paradan düşüyor.
  • J4ckSparr0w J kullanıcısına yanıt
    hocam ben onayladım taahhütü fakat kartım hangi şubeye gitmiş nasıl görebilirim e devletten bulamadım ziraatin sitesinde de bulamadım kyk sitesinden baktım 330 tl ödenmiş sanırım kartı alınca para otomatik gelmiş olacak yardımcı olur musun ?
  • Ben bankamatikten hemen parayı çektim.sana gelen msj banada geldi.acaba bu eksi bakiye bize olmayacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

hocam ben onayladım taahhütü fakat kartım hangi şubeye gitmiş nasıl görebilirim e devletten bulamadım ziraatin sitesinde de bulamadım kyk sitesinden baktım 330 tl ödenmiş sanırım kartı alınca para otomatik gelmiş olacak yardımcı olur musun ?

Ayın 11den önce onaylıdıysan hesabın açılmıştır.değilse daha açılmamış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı özelliği avans'tan ayrı olarak normal kredi kartı işlevi görüyor.Yanlış Hatırlamıyorsam 500 tl olması lazım limiti ayrıca 300 tl avans ve 330 tl kredi veriyordular 1 kartta.Avans'tan yapılan harcamaları kredi'den kesiyor ama kredi kartının harcamalarını ayrıca senin ödemen gerekiyor ben böyle biliyorum.(Banka Çalışanı Böyle Anlatmıştı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERKESE BENDEN CAY -- 27 Ocak 2015; 18:31:00 >
  • bakın beyler avans olarak 300 lira limit veriyorlar,bursunuz yattı diyelim bakiyeniz 330 lira çektiniz onu,verilen avans limitiniz 300 liradır onu çekemiyorsunuz sadece alışverişlerde kullanıyorsunuz diyelim onu bitirdiniz bir daha ki ay başı kyk ödemenizi yaptı anında 300 lira kesilir,ne kadar harcadıysanız artık 100 200 neyse onu alırlar hemen sistem böyle işler,tavsiyem avans limiti açtırmayın almayın da sonra nakit olarak elinize para geçmiyor her ay avans kesiliyor para sonra her yerde kart kullanmak zorunda kalıyorsunuz

kredi kartına ne gerek var ki isterseniz onun için başvuru yaparsınız ama onu herkese vermeyebilirler puana bakıyorlar,misal ben başvurdum puanım düşüktü çıkmadı,illa kart kullanıcam diyorsanız çok üniversiteb,like vard,hsbc campus,,işte üniversiteli uzar gider ziraat vermediyse bunlara başvur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 27 Ocak 2015; 18:31:19 >
  • Oluruna Bırak! kullanıcısına yanıt
    evet hocam ayın 10 unda onayladım geçen gün de kyk nın sitesinden baktım 330 tl yatmış fakat kartı hangi şubeden alıcam bilmiyorum yapabilirsem İstanbulda'yken yapıyım işlemlerimi .Hangi şubede benim kartım nerden görebilirim ya da öyle birşey var mı istediğim şubeye gidip işlmelerimi yapabilir miyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.