Şimdi Ara

Ziraat Bankası Vakifbank Halk Bankasi ve Sekerbank Konut Kredi Faizlerini indirdi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
608
Cevap
28
Favori
39.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toplam maliyetinizi iyi hessp edin. Aylık maaşlarınızıda hesap edince konut balonunun geldiği noktayı göreceksiniz. Abartısız söylüyorum tl bazında 7 sene civarı getiri beklemeyin. Dolar bazında zaten hesaplamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Yeni bina ise evin gerçek değeri ise evet. Ancak dublekslerde çatı katı proje hilafı yapılaşma var ise eksik çıkar.

Alıntıları Göster
    Hocam malum evin yüzde 80 ine kredi kullandırılıyor.eve gelen Exper 200 bin tl değer biçecek ki benim elime 160 bin geçsin

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Bugün krediyi kullandım. Ziraat bütün ürünlerini şart koşmuş. Sırayla yazıyorum masrafı

%0.05 Dosya Masrafı 160 bin kredi de 800 TL

Expertiz ücreti 696 TL

İpotek Tesis ücreti 130 TL

Hayat Sigortası 172.63 yıllık

Eşya sigortası 79 TL

Konut sigortası 235 TL

Dask 260 TL

Toplamda 2375 falan yapıyor.

Ayrıca 160 bin tapu değerine 4800 harç 414 döner sermaye ödedim.

Daha eve girmeden hava civa yaptığım masraf. Abonelikler falan ayvayı yedik.
    Güzel bilgiler Harçlarda da indirim vardı sanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Güzel bilgiler Harçlarda da indirim vardı sanıyorum...

Alıntıları Göster
    Valla hayat sigortası bedavaymış.ben geçen yıl 210 bin çektim ziraat den 400 tl hayat sigortası kestiler.bugün yarın yıldönümü bakalım ne kadar iteleyecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarım banada akıl verin,

allahın izniyle oturmak için ev almak istiyorum, gerçekten içime sindi, 100bin kredi kullanarak almak istiyorum. Kiram 1250 tl, kredi ödemesi yaklaşık 1500 gibi olacak 10 yıl çekince...

sizce bu şekilde ev almalı mıyım yoksa elimde nakiti bekletip beklemeli miyim?

bu arada inşaat bitmesine rağmen oturma izni henüz alınmamış başvuru yapılacakmış, büyük bir proje..
  • suatin kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç hocam ?

• eternalsun kullanıcısına yanıt
    1250 - 1500 durumundan söylüyorum, al hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Yaş kaç hocam ?
    Yaş 36

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Toplam maliyetinizi iyi hessp edin. Aylık maaşlarınızıda hesap edince konut balonunun geldiği noktayı göreceksiniz. Abartısız söylüyorum tl bazında 7 sene civarı getiri beklemeyin. Dolar bazında zaten hesaplamıyorum.
    Hocam getiri derken alınan evin değerlenmesi konusunda mi ?

Uzmanlar 2019 da inşaat sektörünün durma noktasına gelecegini söylüyorlar asli var mi beklemeli mi ev almak icin o sureye kadar

• 4 banka arasında en uygun sartlarda kredi veren hangisi ?
    vakıfbank maaş müsterisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

Hocam getiri derken alınan evin değerlenmesi konusunda mi ?

Uzmanlar 2019 da inşaat sektörünün durma noktasına gelecegini söylüyorlar asli var mi beklemeli mi ev almak icin o sureye kadar

Alıntıları Göster
    100 e aldığınız konut yine 100 olur. Getiri dediğimiz rant. Değerlenme bir bakıma.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Vakıfbanka bulaşma ya da Ziraatten teklif alıp Vakıfbanka öyle git pazarlık yaparsın
  • ev almak için cok hevesliyim fakat kiralar düşük evler pahalı.
    tekirdağ tarafında artık istanbulu aratmıyor.
  • bu kredi firsati ne kadar gecerli olacak bilgisi olan varmı temelden bir eve girmiştik mütehait ile görüştüm bana temmuz gibi kredi cekebilirsin dedi acaba bir süre verildi mi yoksa meclis acılana kadar mi bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33muerkaan33

bu kredi firsati ne kadar gecerli olacak bilgisi olan varmı temelden bir eve girmiştik mütehait ile görüştüm bana temmuz gibi kredi cekebilirsin dedi acaba bir süre verildi mi yoksa meclis acılana kadar mi bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
    agustosun 10 una kadar mayıs 10 dan başladı 3 ay
    Kriz kapıda. Ben olsam seçim sonrasına kadar beklerdim. Her kriz aynı zamanda fırsat demektir. 2001 krizinden nakdi olanlar bedavadan ev almıştı, büyükler hatırlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ehiamico kullanıcısına yanıt
    Kararimi bende o yonde degistirdim ancak elimdeki TL de eriyor onu ne yapacagim bilmiyorum iki ucu b..lu degnek

Altına at hocam, kar edemesen bile paran enflasyona karşı erimemiş olur. Ben öyle yapıyorum.

• ehiamico kullanıcısına yanıt
    Altina attim, secim sonrasi ev fiyatlari dustu diyelim altinda dusus yasarsa bu sefer zarar yazacak

Valla ne olacağı hiç belli değil. Bugün altın 203 liraya çıktı, şuan 191 seviyesinde. Bir günde 10 lira değer kaybı. Şaştım kaldım. Yine de güvenli liman bence ;)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.