Şimdi Ara

Ziraat Bankası Vakifbank Halk Bankasi ve Sekerbank Konut Kredi Faizlerini indirdi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
28
Favori
39.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Vakıfbank ile görüştüm faiz inince diğer kalemler olan expertiz ücretlerine banka ücretlerine zam gelmiş kalemler artmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraatte 2 saat başvuruyla uğraştım son ekranda kredi kartı limitim sıfır olduğu için bana kredi veremeyeceklerini söylediler.kredi kartı alamazsam 1,18 mi ne oran veriyormuş. kahkahayla ayrılıp halkbank’a geçtim. Kredi kartı başvurumu yaptım, reddedildi, 3 otomatik ödeme karşılığında kredimi kullandım.

200.000 krediye 2400civarı bir maliyet çıktı detayları yazamıyorum şu an. Vatandaşın kredi kartı limiti yok diye kart başvurusu onaylanmayacak diye kredi vermeyecek kadar aptal genel müdürlük personelini tebrik ediyorum. Ekran ilerlemiyor resmen sıvamışlar.

• VakıfBankdan 225bin lira çektim. Maaşlı müşteri olduğum için diğer bankalar ile uğraşmak istemedim.

3660 hayat sigortası (10yıllık)
    1125 kredi tahsis
    1675 masraf (expertiz, ipotek iş.)

288 dask
    205 kasko
    150 can kurtaran (1 kereye mahsus)
    300 kaza sigortası (1 kereye mahsus)

+Kredi kartı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905ARMADA

VakıfBankdan 225bin lira çektim. Maaşlı müşteri olduğum için diğer bankalar ile uğraşmak istemedim.

1125 kredi tahsis

288 dask
    205 kasko

+Kredi kartı
    Ödeme plani nasil hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Ziraatte 2 saat başvuruyla uğraştım son ekranda kredi kartı limitim sıfır olduğu için bana kredi veremeyeceklerini söylediler.kredi kartı alamazsam 1,18 mi ne oran veriyormuş. kahkahayla ayrılıp halkbank’a geçtim. Kredi kartı başvurumu yaptım, reddedildi, 3 otomatik ödeme karşılığında kredimi kullandım.

200.000 krediye 2400civarı bir maliyet çıktı detayları yazamıyorum şu an. Vatandaşın kredi kartı limiti yok diye kart başvurusu onaylanmayacak diye kredi vermeyecek kadar aptal genel müdürlük personelini tebrik ediyorum. Ekran ilerlemiyor resmen sıvamışlar.
    Hocam selamlar bir yanlışlık olmasın ben de 160 bin için Halkbank’a gittim 3700 tl hayat sigortası çıkardılar yıllık ise 800 tl dediler 213 bin tl nin sadece 1000 lirası tahsis ücreti ve miktar ne kadar fazla olursa hayat sig tutarı da artıyor

Hayat sigortası dahil Halkbank 6000 tl

Ziraat Bankası 4700 tl masraf çıkardı bugünkü fiyatlar

• quatrros kullanıcısına yanıt
    200.000

1000 masraf

611 eksper

155 ipotek tesis

343 sigorta

124 sigorta

10tl havale

Bunlardan geri alınabilen tutar var mı hakem heyeti üzerinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 24 Mayıs 2018; 8:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

200.000

1000 masraf

611 eksper

155 ipotek tesis

343 sigorta

124 sigorta

10tl havale

Bunlardan geri alınabilen tutar var mı hakem heyeti üzerinden?

Hiç birini alamazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Ödeme plani nasil hocam?

Alıntıları Göster
    120 ay 3200tl.
  • Arkadaslar

Ziraat / Vakifbank / Halk Bankasi / Sekerbank / Vakif Katilim bunlar arasinda masraflar degisiyordur. En uygunu simdilik hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905ARMADA

VakıfBankdan 225bin lira çektim. Maaşlı müşteri olduğum için diğer bankalar ile uğraşmak istemedim.

1125 kredi tahsis

288 dask
    205 kasko

+Kredi kartı
    7400 TL masraf
    Edit: 166400 TL toplam ödeme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 24 Mayıs 2018; 16:36:0 >
  • needacar kullanıcısına yanıt
    166400 ü anlamadım

• Faiz dahil ödeyeceğiniz toplam tutar. Faiz+masraflar

• Arkadaşlar konuya vakıf olanlar yardımcı olabilir mi

Sıfır Dubleks bir ev alıyorum yeni ev yani ve evi hiç oturmadan kiraya vereceğim 3 yıl kirada kalacak mecbur , şimdi bu durumda elektrik su ve doğalgaz abonelik işlemleri nasıl oluyor?sonuçta kiracı üzerine olacak abonelikler ben sadece saatleri mi alıyorum güvence bedeli vs, bunları ödüyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 24 Mayıs 2018; 22:11:35 >
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Hayat sigortasından dolayı ben en uygun ziraat buldum diğerlerinde 3 aşağı 5 yukarı aynı ama hayat sigortası ziraatte daha uygun ama bes şartı koşuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Arkadaşlar konuya vakıf olanlar yardımcı olabilir mi

Sıfır Dubleks bir ev alıyorum yeni ev yani ve evi hiç oturmadan kiraya vereceğim 3 yıl kirada kalacak mecbur , şimdi bu durumda elektrik su ve doğalgaz abonelik işlemleri nasıl oluyor?sonuçta kiracı üzerine olacak abonelikler ben sadece saatleri mi alıyorum güvence bedeli vs, bunları ödüyor muyum ?
    Hepsiyle kiracı ilgileniyor, kira kontratıyla başvuru yapıyor, çıkarkende güvence bedelini alıp aboneliği kapattırıyor..

• Arkadaşlar kredi başvurusunda bulunduğumuzda faiz oranı herhang

Bİr artış durumuna karşı sabitleniyor mu?

Veya kredinin onaylanması ne kadar süre alıyor yarın gidip başvursak aynı gün onaylanıp ekspertiz aşamasına geçebilir miyiz?

• Arkadaslar yapilandirma yapilmiyor mu hala ?

• quote:

Orijinalden alıntı: orry01

Arkadaşlar kredi başvurusunda bulunduğumuzda faiz oranı herhang

Bİr artış durumuna karşı sabitleniyor mu?

Veya kredinin onaylanması ne kadar süre alıyor yarın gidip başvursak aynı gün onaylanıp ekspertiz aşamasına geçebilir miyiz?
    Ben çarsamba başvurdum. Akşamında onaylandı ve perşembe ekspert gitti. Haftasonu girdi araya salı günü ekspert raporu geldi bankaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Arkadaslar yapilandirma yapilmiyor mu hala ?
    Yapmamakta kararlılar.Kaç defa gittim.

• Arkadaslar bende ev sahibi olacagim. Kredi cekecegim en az masraf alan banka hangisi? Subeden subeye masraflar degisirmi?

Ayrica eskiden kredi cekerken alinan masraflar hakem heyeti ile geri aliniyordu. Hala gecerlimi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.