ampule yazık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ziraat bankası ve vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavlarını geçip mülakatta elendim (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ales sonucu atar mısın?
merakımdan soruyorum
kocaeli hukukta okuyorum sınavlar çok zor işsiz kalıcam diye forumda ikide bir konu açıyorudn ne ara iyi bir ünide yüksek lisansa başladın 10k maaşla işe girdin?
okula gitmiyorum diyordun yani etkinliklere falan da katılmamışsındır zar zor geçtiğini söylediğine göre ortalamanda kötüdür büyük ihtimalle iyi bir üniden de mezun değilsin
bütün bunlara rağmen, her yıl verilen binlerce mezun arasından sıyrılmayı referanssız başardıysan helal olsun.
bi de aleviyim falan demiş ne olup olmadığın kimsenin umurunda bile değil bahanelere devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 6 Ağustos 2022; 23:36:58 > -
alevilikle hiçbir alakası oldugunu sanmıyorum. diğer şeylere yorum yapamıcam
-
Entry nick uyumu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle Alevi olmanla alakalı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ciddi misiniz dalga mı geçtiniz
aleviyim diye elendim demek istemedim, hatta bilakis alevi kökenim dolayısıyla fetöcü olmadığım kesin olduğu için oradan da artı kazanırım diye düşünmüştüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alevi olduğunu vurgulayıp asıl ayrımcılığı ve ötekileştirmeyi sen yapıyorsun hafız.
Senin ref. ın demek yok ondan da olabilir xD asıl sorunun alevi olman değil
bkz. üstteki mesajım
-
Görevde yükselme sınavını geçtim, mülakata girdim ve elendim. Çalıştığım kurumda bir arkadaşım kazandı. Karşıma çıkan herkes "Bu adam kazandı da, sen nasıl kazanamadın?" diye sordu. Kazanan arkadaşla, çalıştığım kurumda karşılaştım, dediği şuydu;" Senin referansın kimdi de kazanamadın?" Referansım yok dediğimde, referans olmadan olmaz bu işler demişti. İçimden hak yiyen bok yesin dedim, ama yüzüne karşı hayırlı olsun diyebildim.
HAK YİYEN BOK YESİN!!
-
Torpilin yeni adı referans olmuş. İşte bundan yokmuş. Yoksa alevi sünni fark etmiyor.
Alevi köyleri çevresinde bilinir fakat bunu değerlendirme olarak alamazsın. Alevi köyünde sünni biri de yaşayabilir.
Kürt değilsin diyedir büyük ihtimalle. Karadeniz ve Kürtlerde birbirini tutma çok fazladır.
-
Puan yahut sınavların bir önemi kalmadı ülkede artık bence. Çünkü sorular milletin elinde malûm. ÖSS kps askeri lise vesaire full çekenleri görüyoruz. Bu yüzden 88 değil 110 alsan yemez. GG
Sormana gerek yok, sağlam arkan olmadan zor bu işler. Ben de zamanında binlerce kişi içinden son 14'e kalmıştım. 6-7 kişi alıncaktı. Olmadı. Sebebi belli.
-
Hangi firma hocam
ben zaten liberteryen görüşlüyüm cb olsam ne var ne yok satarım satmaya da bu kamu bankalarından başlarım ama ekmek parası işte napıcan, burası iyi maaş veriyordu, benim vergilerimle beni elediler
Halkbank Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcılığı. Ben şahsen aile zorlamasıyla bir dönem bu tür işleri kovalamıştım, değilse istediğim ve sevdiğim şeyler değildi. Dönen torpil çarklarını görünce bizim uyuduğumuzu fark ettim. Ekran önünde nutuk atanların hepsi aynı. Eskisi de yenisi de. Sağcısı da solcusu da. Siyasi de askeri de cemaati de vs vs. Tamamen çıkar çarkına dönmüş. Sen makama gelmek istiyorsun o yollardan birini tutuyorsun, hepsi o. İşin komiği halk da aynı kafa. Hep birlikte başımızı kuma gömmüş gidiyoruz....... En iyisi serbest piyasa
-
Üzüldüm hocam sağlam para veriyordur orası da
eve gelen müfettiş ben konusunu bile açmadan demişti ki “ziraati halkı bilmem ama bizde torpil olmaz için rahat olsun”
Torpil e idam konsa yeri var ama kime ne anlatacaksın, nerde pasta orda sürüsüyle akbaba.
-
Ampülü icat eden bilim adamının Thomas Edison olduğunu bilmediğin için de elenmiş olabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Edison’un patentini alan ilk kişi olduğunu biliyorum sen dert etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X