< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ziraat bankası ve vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavlarını geçip mülakatta elendim (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Boş mağdur edebiyatı yapmayın, komisyon milletin mezhebini nereden bilsin? Ortalamada 4-5 elemandan biri alınıyor. Her mülakata kalanı alacak olsalar mülakat yapmazlardı. Oturup kitap ezberleyip insan karşısına çıkında 2 kelimeyi bir araya getiremeyen tiplerden bu da. Sabah akşam telegram gruplarını trollüyor. Tabi almayacaklar bunun gibileri.
-
Özgüven de en üst seviyede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle yerlere referansınız olmadan girmek zor, okula iş kurdan temizlikçi bile referansla geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açık-gizli akseverler toplaşmış konuya. şu seçimi nasıl da dişlerimizi sıkıp bekliyoruz, sizlerden de kurtulacağız ya. insan sevinç duyuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu kurumları sarı sendika, menzil, İsmail Ağa ve Nur tarafından ele geçirildi. Kurumlar liyakatsiz yalaka kimselere oyuncak edildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 7 Ağustos 2022; 23:33:34 >
dava acmalısın sansını dene derım cunku bahane bulamıyorlar. KAmera kayıtlarına fln bakıp kayırma tespit edebılırler tabı mahkemelerde de ceteleşme tanıdık es dost muhabbetı yoksa
-
Komisyon kim? Devletin memuru ancak bu işlerle yetkili memuru.Siz oraya gelmeden önce tüm bilgileriniz onların sisteminde var ve ekrandan mülakat sırasında da görebiliyorlar.Buna soy ağacı ve secereniz dahil.Rastgele kişilere onay vermiyor komisyon.Hakkında bilgi sahibi,oraya gidince de onu pekiştiriyorlar.Yoksa mülakattaki 1 dakikalık saçma sorular sizin ne olduğunuzu ortaya çıkarmaz.2 kelimeyi bir araya getiremeyeni de zaten seceresine bakmadan eliyorlar(torpilsizse).
Ev ziyaretinde saçma sapan sorular sormuşlardı ne desem alakasız yönlere çekiyorlardı misal sorgular mısın demişlerdi evet sorgularım dedim. Aykırı mısın yani demişlerdi. Ya da bir şey anlatsam onda eksiğimi arayana kadar konuyu ciklet gibi uzatıyorlardı. Ben de baktım böyle oluyor sadece sordukları sorulara cevap vermeye başladım. Böyle olunca da soğuk ve sessizsin galiba dediler. Onu demiş arkadaş.
Ziraatten gelen adam öyle değildi onla gayet iyi anlaşmıştım.
karşı tarafa soramıyorsun. sorunca terörist diyolar sürtük çapulcu falan diyolar.
-
aleviden dolayı muhtemelen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaybettiğin için Üzüldüm gerçekten ama sana alevi misin diyen olmamıştır.Bunu açıklama gerek yok.
Mümkünse bırakma seçimden sonra tekrar şansını dene torpil çok işliyor bilgin olsun.
Bir daha giremiyorum mülakatta elendiğim için
1 dk mülakat değil. Müfettişler tarafından 2-3 saatlik ev ziyareti oluyor. Sonra da mülakatın ne kadar süreceği senin ne kadar konuşabildiğine bağlı. Bu arkadaş sürekli kem küm edince 10.dakikada tamam deyip göndermişler. Benim mülakatım 40 dakika sürdü.
-
Sabah akşam oturup yok torpilim yoktu yok mezhebimi beğenmediler diye ağlayan adamlar bir yere gelemezler zaten. Anca böyle forumlarda "aynen kanka ondandır" deyip birbirinizi avutursunuz.
-
Bu nebe bakan, başbakan , milletvekili seçerkende böyle inceleseler ülke bu halde olmazdı. Eve kadar gelmek falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 8 Ağustos 2022; 14:5:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sildirmedim.
benden önce 5 kişi vardı hepsinin mülakatı 10-15 dk sürdü
mülakatta kekelemedim ne sordularsa direkt cevapladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X