Şimdi Ara

ziraat bankası ve vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavlarını geçip mülakatta elendim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
11.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki yeterli özgüveni ve samimiyeti gösterememişsin kardeşim. Merak etme seni tam bir failure olarak görmedilerse iç kontrolör veya uzmanlık teklif edecekler zaten. Konuda kendini acındırmak için bundan bahsetmemişsin.

• karşınızdaki görüş, malum partinin ideolojisi ile birebir örtüşüyor. boşuna cevap yazmanızı tavsiye etmem. sizin anlattığınız, karşınızdakinin anlayabileceği kadardır. ekonominin hali ortada olduğu halde, "griz neyin yoh" diyen tayfa bunlar. bloklayıp geçiniz. ya da sıkıntı seviyorsanız, devam edin. siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla ki kamu bankalarına mı gireceksin başka işleri kovala derim.

• ortadoğu ülkesinde yaşadığın için...

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Söyledikleri tamamiyle yanlış değil ama üst mesajımı kopyalıyorum tekrar:

Ev ziyaretinde saçma sapan sorular sormuşlardı ne desem alakasız yönlere çekiyorlardı misal sorgular mısın demişlerdi evet sorgularım dedim. Aykırı mısın yani demişlerdi. Ya da bir şey anlatsam onda eksiğimi arayana kadar konuyu ciklet gibi uzatıyorlardı. Ben de baktım böyle oluyor sadece sordukları sorulara cevap vermeye başladım. Böyle olunca da soğuk ve sessizsin galiba dediler. Onu demiş arkadaş.

Ziraatten gelen adam öyle değildi onla gayet iyi anlaşmıştım.

• Bazı saf arkadaşlar alevilikle alakası yok demiş :)))))))))))))

bazısı senin alevi olduğunu nerden bilecek demiş :)))))))))))))

arkadaşlar siz çok masum mu sanıyorsunuz bu işleri ?

senin yedi ceddini biliyorlar. her şeyinizi biliyorlar. kesinlikle alevi olduğu için alınmadı. nerden mi biliyorum en yakın dostumun alevi yeğeni mülakata girdiğinde sorulan sorulardan bazıları

- 15 temmuz hakkında ne düşünüyorsunuz

- sizce alevilik nedir

ve unuttuğum bu kadar ahlaksızca, utanmaz allahsız kitapsız sorular soruluyor işte.

bir bilseniz var ya kafanızı duvarlara vurursunuz.

• blueice32 kullanıcısına yanıt

Hocam bana hiç böyle sorular sorulmadı. Ne ziraatte ne vakıfta. Hangi kurum o?

• Aynen kanka, sınavda birinci olan 144iq arkadaşımı çocukluk arkadaşının komşusu alevi diye almamışlar. İnanamıyorum bu ahlaksızlara.

@1234Rambo Bu kafayla asgari ücrete markette çalışmaya devam. Reyon dizerken "hep torpilsizlikten bunlar, yoksa ben uzaya gidecek adamdım" diye düşünürsünüz.

• blueice32 kullanıcısına yanıt

aynen youtube de boyle alınmadım aleviyim diye, bakıyorsun sonra gbtsine dhkpc ve y-sol pkk şiddet eylemlerinden geçilmiyor en sonununda kanadaya filan kaçıyorlar 

en ufak yasa dışı örgütle bağı olan devletin kapısından bile sokulmaz, sokulmamalıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ağustos 2022; 12:36:1 >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    gün olur, devran döner. sizlerden de kimler nasıl dönecek, yaşayarak tanık olacağız. bir de basit düşünme metoduyla, karşınızdaki herkesi, aynı siz gibi düşünmemenizi tavsiye ederim. kulağınıza küpe olsun.

y.s. selim stili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz bozuk düzende sağlam çark olmaya çalışmışsınız, doğal olarak olmamış. şimdiki hali savunanlara laf yetiştiremezsiniz. ülke yönetimi, akıl ve bilimi referans almaya başlayacak seçimden sonra. böyle gariplikler de ortadan kalkacak.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

o kadar fetöcüyü aleviler yerleştirdi dimi 

Ayrıca ben aleviyim ondan alınmadım demedim

• ima ettiğin açık ama .

hatayı hatayla çözmek çözüm değil kim hükümete geçerse geçsin almamalı yasa dışı örgütlerle en ufak bağı olanı.

fetönün yasa dışı örgüt kabul edilme yılıda 2013 2014 filan.

• yine bulmuşsunuz forumun malum kişisini.

şu tarihe kadar canciğer kuzu sarması, şu tarihten sonra azılı terörist örgüt, diye bir şey dünyada ilk.

• 2003 de abd de ingilizce kursu öğretmeni sözlü sınav yapıyorum ayağına kenara çekip ırak savaşı hakkında ne düşünüyorsun demişti. Takip edilip bilgi topluyorlardı hakkımda, ismim arapça ve müslüman ülkeden geldiğim için tabiki. Maalesef bütün devletler faşist. Kimi az kimi çok. Ama hepsi faşist.

Lives of others diye bir fim var. Doğu almanyada geçiyor. Stasi nin suçsuz bir insanı takibini konu alıyor. Tam olarak suçsuz değil sadece muhalifliğe bulaşıyor ucundan. Neyse gerçekten güzel film. Sinemada izlemiştim. 2007 yılları falandı. Geçen aylarda trt2 de verdi. Üst düzey bir yapım. Mutlaka izleyin. Orada olan şeyler gerçek, devletler hepimizi takip ediyor fişliyor çocukluktan itibaren. Hatta tehlikeli gördüğünü "pasifize" bile ediyor.

Terör örgütleri bana komik geliyor. Bu kadar takip fişlemenin olduğu ortamda nasıl bu örgütler palazlanıyor. Sonra tek bir cevap aklıma geliyor. Hepsi danışıklı dövüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 8 Ağustos 2022; 22:2:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Forumun en chplisi benim, adam sırf ağlamayın dedim diye beni akpli tasına koydu aahhahaha. Allah muhalifin de akıllısını nasip etsin. Aynı yollardan aynı mülakatlardan aynı komisyonlardan ben de geçtim. 10 kişiden belki 3'ünün torpili vardır anca. Uzanamadığınız her ciğere torpil demeyin be bilader.

Ayrıca dediğim gibi bu arkadaş şu an işsiz kalmayacak. Eve gelen Müfettişler sınavı geçen 65 kişinin yarısını müfettiş olarak alacağını kalan yarısını da uzman veya iç kontrolör olarak alacağını söyledi. Torpilsiz alevi bile en azından uzman olarak girecek vakfa. Sen hala burdan circlejerk peşindesin.

• Ciddi söylüyorum şaka vs durumları yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt

olur olur yeriz

• TOFL düşük

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.