Şimdi Ara

ziraat bankası ve vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavlarını geçip mülakatta elendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
1
Favori
11.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hukuk mezunuyum, öss sıralamam eve gelen müfettişlerinkinden yüksekti, toefl skorum 88, sicilim temiz, anne babamın da öyle, top tier üniversitede master yapıyorum, kütüğüm alevi(türkmen) köyü, mülakata kalanların çoğundan cv'm daha iyiydi, diksiyonda da bir sorun yok

sizce neden elendim?

• Görevde yükselme sınavını geçtim, mülakata girdim ve elendim. Çalıştığım kurumda bir arkadaşım kazandı. Karşıma çıkan herkes "Bu adam kazandı da, sen nasıl kazanamadın?" diye sordu. Kazanan arkadaşla, çalıştığım kurumda karşılaştım, dediği şuydu;" Senin referansın kimdi de kazanamadın?" Referansım yok dediğimde, referans olmadan olmaz bu işler demişti. İçimden hak yiyen bok yesin dedim, ama yüzüne karşı hayırlı olsun diyebildim.

HAK YİYEN BOK YESİN!!

Boş mağdur edebiyatı yapmayın, komisyon milletin mezhebini nereden bilsin? Ortalamada 4-5 elemandan biri alınıyor. Her mülakata kalanı alacak olsalar mülakat yapmazlardı. Oturup kitap ezberleyip insan karşısına çıkında 2 kelimeyi bir araya getiremeyen tiplerden bu da. Sabah akşam telegram gruplarını trollüyor. Tabi almayacaklar bunun gibileri.

• akp gençlik kollarına falan üyemiydin

intagramda twitterda RTE 😍 mesajları yayınladınmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakup13 kullanıcısına yanıt

yok hocam böyle şeyler paylaşıyordum ama instagram hesabım bayadır donuk durumdaydı

ziraat bankası ve vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavlarını geçip mülakatta elendim
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

fetöcülerle alakasız olduğumu belirtmek için yazdım aleviliği

• Alevi olduğun için olabilitesi yüksek.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Mülakat komisyonunun başında abdülkadir aksu denen herif vardı

• mülakat? sonra neden liyakat yerine sadakat öne alındı diye merak ediyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mülakatın olması yeterli bir sebep.

• Abdülkadir aksu eski iç işleri bakanı değil miydi?

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Evet. Daha önce de eski güreşçiyi atamışlardı yk üyeliğine. Liyakat akıyor her yerlerinden.

• mülakatta keşke güreşçiyim deseydiniz....

• ailenin veya senin gezi eylemlerinde polis gbt kaydı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2022; 15:40:21 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Hayır geziye katılmadık

• alevsin diye elendiğini pek sanmıyorum ki youtubede bunun propagandasını yapan alevi dolu adamın kaydına bir bakıyorsun dhkpc den geziden üni y-sol eylemlerinden tonlarca gbt kaydı davası çıkıyor.

bilemiyorum birde karşı tarafa sormak lazım neyini beğenmediler diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2022; 16:19:40 >
  • agzinda ampul olana sag ayaktan + sol ayaktan - elektrik verceksin ampul yanicak agizda abajur gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baş harfi TORPİL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.