Şimdi Ara

ziraat bankası ve vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavlarını geçip mülakatta elendim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
1
Favori
11.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne işin var ziraat vakıfta isbankasina falan başvuru yapsaydın.emeginin karşılığını tez zamanda almanı diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Hocam mülakatta 40dk ne soruyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt

Oranın müfettişlerinin çoğundan yüksektirziraat bankası ve vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavlarını geçip mülakatta elendim 

• baracuda34 B kullanıcısına yanıt

normalde zaten başvurmazdım geçen sene mezun olurken de başvurmadım başıma gelecekleri bildiğimden ama şuanki işimden memnun değilim maddi manevi ben de ne bulursam denedim napayım ya olursa diye

• Sana yalan borcum mu var la değişik!

• Hakkında hayırlısı olsun hocam.etnik kökenle ilgisi olmadığını net olarak diyebilirim.cok başvuru oluyor çok eleyici oluyor mülakatlar . kariyer.netden takip edin çoğu banka açıyor ilan.biri olmazsa biri mutlaka olur.hayirlisi olsun.

• Ateist olduğu için elenen var, neymiş dine inanmadığı için güvenilmezmiş. kafaya bak. Yahu dünyanın en büyük bilim adamları ateist ama onların bulduğu icatları kullanıyorsun.

• öğretmenlik mülakatında sorulmuş.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

ya zaten bu lanet siyasal islamcılardan kurtulamazsak ülke afganistan gibi önce kültürel sonra ekonomik olarak çökertilecek gibi görünüyor.

• blueice32 kullanıcısına yanıt
    bende bloklu o gereksiz. mesajının ekran görüntüsünü alın, kenarda dursun. seçimden sonra, adalet bağımsız olunca, halkı kin ve düşmanlığa sevk, bölücülük vesaire, suç duyurusunda bulunursunuz. tabi o güne kadar toz olmazsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blueice32 kullanıcısına yanıt

hiç bir üyenin yanında tc nosu ve gpt kaydı cinsiyeti yazmıyor medyum filanmısın?,ben kimsenin etnik dini kökenlerinden dolayı elendiğine %1 ihtimal vermiyorum ki devlette bir sürü alevi bildiğim var.

yaşı 18 se toy bulunup elenmiş olabilir tecrüben ,olgunluğun, diksiyonun, tipin herşey önemli her türlü nedendende elenmiş olabilir nerden bilicen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ağustos 2022; 23:26:59 >
  • djoz kullanıcısına yanıt

Hocam özel bankalara girerdiniz aslında

özel bankalarda mt yada müfettiş olanların torpilli olduğunu sanmıyorum

• Nabiyon la mutlak butlan? Abuzer kömürcü ifşa olunca yeni hesapla gelmişsin yine. O kadar saçma sapan şeyler yazıp duruyorsun ki seni tanımamak munkun değil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.