< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ziraat bankası ve vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavlarını geçip mülakatta elendim (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam mülakatta 40dk ne soruyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oranın müfettişlerinin çoğundan yüksektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normalde zaten başvurmazdım geçen sene mezun olurken de başvurmadım başıma gelecekleri bildiğimden ama şuanki işimden memnun değilim maddi manevi ben de ne bulursam denedim napayım ya olursa diye
Sana yalan borcum mu var la değişik!
Hakkında hayırlısı olsun hocam.etnik kökenle ilgisi olmadığını net olarak diyebilirim.cok başvuru oluyor çok eleyici oluyor mülakatlar . kariyer.netden takip edin çoğu banka açıyor ilan.biri olmazsa biri mutlaka olur.hayirlisi olsun.
Ateist olduğu için elenen var, neymiş dine inanmadığı için güvenilmezmiş. kafaya bak. Yahu dünyanın en büyük bilim adamları ateist ama onların bulduğu icatları kullanıyorsun.
-
öğretmenlik mülakatında sorulmuş.
-
ya zaten bu lanet siyasal islamcılardan kurtulamazsak ülke afganistan gibi önce kültürel sonra ekonomik olarak çökertilecek gibi görünüyor.
-
bende bloklu o gereksiz. mesajının ekran görüntüsünü alın, kenarda dursun. seçimden sonra, adalet bağımsız olunca, halkı kin ve düşmanlığa sevk, bölücülük vesaire, suç duyurusunda bulunursunuz. tabi o güne kadar toz olmazsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç bir üyenin yanında tc nosu ve gpt kaydı cinsiyeti yazmıyor medyum filanmısın?,ben kimsenin etnik dini kökenlerinden dolayı elendiğine %1 ihtimal vermiyorum ki devlette bir sürü alevi bildiğim var.
yaşı 18 se toy bulunup elenmiş olabilir tecrüben ,olgunluğun, diksiyonun, tipin herşey önemli her türlü nedendende elenmiş olabilir nerden bilicen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ağustos 2022; 23:26:59 > -
Hocam özel bankalara girerdiniz aslında
özel bankalarda mt yada müfettiş olanların torpilli olduğunu sanmıyorum
Nabiyon la mutlak butlan? Abuzer kömürcü ifşa olunca yeni hesapla gelmişsin yine. O kadar saçma sapan şeyler yazıp duruyorsun ki seni tanımamak munkun değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X