Şimdi Ara

Ziraat Genç Bankkart kredi kartı özelliği açma red!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kyk dan öğrenim kredisi alıyorum. Genç bankkartın kredi kartı özelliğine başvurdum ikisinde de red yedim. Daha önce benzer bir durumla karşılaşan oldu mu acaba? Şu anda altif kredi kartım var o nedenle kabul olmuyor olabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bankkart Genç Kredi Kartı Özelliği Açma Reddi

Ziraat Bankkart Genç Kredi Kartı özelliğini açmak istediğinde red yanıtı almana neden olabilecek birkaç neden vardır. Bu nedenler arasında şunlar yer alabilir:

• Yaş Sınırlaması: Bankkart Genç Kredi Kartı, genellikle 18-25 yaş arasındaki gençler içindir. Bu yaş sınırının altındaysan kart özelliğini açtırmana izin verilmeyebilir.
    • Gelir Belgesi: Bankalar, kredi kartı başvurularında gelir belgesi ister. Yeterli gelirin yoksa veya gelirini belgeleyemezsen kart özelliğin açılmayabilir.
    • Kredi Notu: Kredi notun, kredi puanın açısından iyi değilse bankalar sana kredi kartı vermeyebilir.
    • Mevcut Borçlar: Diğer bankalara veya finans kuruluşlarına borcun varsa ve bu borçları düzenli olarak ödemiyorsan yeni bir kredi kartı almana izin verilmeyebilir.
    • Yanlış veya Eksik Bilgiler: Başvuru formunda yanlış veya eksik bilgiler verirsen bu da red nedeni olabilir.

Bankkart Genç Kredi Kartı özelliğini açtırma konusunda red aldıysan bunun nedenini öğrenmek için Ziraat Bankası ile iletişime geçmen önerilir. Nedeni öğrendikten sonra, reddedilme nedenini ortadan kaldırmak için adımlar atabilir ve tekrar başvurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • alternatif kartın limiti 1300tl ise acılması zor biraz. Limiti kac ?
  • Limiti 1300 tl idi iptal ettirdim. 1200 tl civarında borcum var buna rağmen başvursam açılır mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zfr1804 Z kullanıcısına yanıt
    Limit borc durumu cok onemli ödenmesi lazim.

• Ödemeden açılmaz mı diyorsunuz yani?

Evet zor limitin yuzde 50ustunde borç sıkıntı biraz.

O borç ile açılması mümkün değil mevcut hal ve durumda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.