Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sezon ürünü 400TL'lik ayakkabıları 59.90'a göndermeleri çok zor. Ama bir umut bekliyoruz :)) Bir kaç adet olsa belki gönderirler ama binlerce satıldı geceden beri. Altından kalkabileceklerini zannetmiyorum :)
  • her yere yazın dün gece firma çalışanları hata yok tek fiyat kampanyasi var dediler bu iş burada bitmez

10 çift siparişim vardı en azından 2 tane göndersinler hepsini iptal etmek nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 13 Mart 2015; 11:11:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 siparişim iptal yesil kundura olan siparişim duruyor ben sizin gibi firmayı öpeyim
  • Evet iptal oldu arkadaşlar, dediğimiz üzere

Yok stok eritecekler yok bilmemne ulen sezon ürününün nesinin stoğunu eritecekler

BEnde 3 ürün aldım ama yapacak bişey yok böyle olacağı belliydi bu adamlar babalarının hayrına yapmıyor bu işi.
  • Aynen dun millet aradi hata yok dendi, bildigin insanlari salak yerine koyuyorlar. Uye cektiklerini zannediyolar. Toplanin da gerekli islemleri yapalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparisler iptal sikayetvar a yazsak itibarlari 0 a duser

• ses kaydı alan bir arkadaş vardı. uğraşırsak alırız beyler
  • siparişimi iptal etmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

ses kaydı alan bir arkadaş vardı. uğraşırsak alırız beyler

ses kaydı var mı? süper tüketici halem heyeti yolu gözüktü. hele iptal neden mail'i bir gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fieryboys

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

ses kaydı alan bir arkadaş vardı. uğraşırsak alırız beyler

ses kaydı var mı? süper tüketici halem heyeti yolu gözüktü. hele iptal neden mail'i bir gelsin.

Karşı tarafı bilgilendirmeden ses kaydı yapmak sizi, haklıyken haksız duruma düşürebilir.

• MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Guvenlik sebebiyle onlar kayit altina almiyor mu? Onlardan kayit istenme sansk var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: cassady

Ayrica fiyatlar oyle bi ayarlanmisti ki 20 liralik hediye cekini kullanamiyorduk. 59.90 nedir, fiyatlar ayarlanmisti kasten. Hata olgunu zannetmiyorum 70e ayakkabi yoktu ornegin.

Ben hediye ceki kullanabilmek icin sepete bi de corap eklemistim yine kullandirtmadi merak etmeyin

• galiba bunlar enayi zannediyorlar bizi...gerekenı soyledım musterı hızmetlerine....basit firmayla artık işimiz olmaz
  • Gelirse alıntı yapın merak ettim

• MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    +1 insanlarımız bu konuyu bilmiyor esasında çok sıkıntılı.
  • ses kaydını ulaştırırsanız sevinirim..
  • tedarik edilemediği için iptal oldu diye mail geldi.
  • haydaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

/>

Bütün siparişler iptal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olcaytu E.

Çekecekleri var iptal olursa çocuk oyuncağı değil bu iş

Hadi kardeşim bize bi yetenek gösterisi yap

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.