Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müşteri hizmetleri çok kötü arıyorum herkesde böyle diyor. Banane arkadaş herkesde diye bende de mi öye olması gerek. Ezberlenmiş bir cevap yazık
  • Ya ölücülükte son nokta bide ses kaydı almışlar. Siz alırken zaten iptal edilebileceğini bir yanlışlık olduğunu düşünerekte aldınız şimdi neden yalandan şaşırdınız merak ettim.
  • benim siparişim iptal olmadı eğer olursa şikayetvar sitesine yazmayı düşünüyorum.

iptal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert103 -- 13 Mart 2015; 11:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

benim siparişim iptal olmadı eğer olursa şikayetvar sitesine yazmayı düşünüyorum.

iptal...

Sen yazadur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 59 lira da az para değil ki. hanıma hb dan tommy ayakkabı 40 liraya aldım. modagramdan 60 liraya aldım. yani düşmeyecek bi fiyat değil. ama fiyat hatası olduğu belliydi. ama firma gönül almak veya telafi için hiçbir şey yapmayacak gibi görünüyor
  • arkadaşlar şikayetvar sitesine yazdım ben böyle 10 kişi yazsa paşa paşa gönderirler.

Ne var bunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert103 -- 13 Mart 2015; 11:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

quote:

Orijinalden alıntı: fieryboys

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

ses kaydı alan bir arkadaş vardı. uğraşırsak alırız beyler

ses kaydı var mı? süper tüketici halem heyeti yolu gözüktü. hele iptal neden mail'i bir gelsin.

Karşı tarafı bilgilendirmeden ses kaydı yapmak sizi, haklıyken haksız duruma düşürebilir.

ses kaydına alan bunu belirtmiştir herhalde ben eğer konuşmayı kayıt altına alacaksam söylüyorum önce dumur oluyorlar sonra konuşuyorlar. Çok eğlenceli oluyor ama ses kaydını alan ben değilim. ses kaydını geçtik müşteri hizmetlerinden mail alabilen var mı? bu kampanyadır ürünler gönderilecektir diye ????

• yahu sırf bu forumdan en az 50 bin belki daha üstü sipariş çıkmıştır az para değil, ben 600 liralık aldım beni gibi yüzlerce adam var, parayı topla işlet sonra iade et

#sahtekarzizigo twitter dan yüklenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 13 Mart 2015; 12:00:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedim aga zaten o fiyata vermezler yakarlar gene vermezler.bence adamlar nakite sıkıştı böyle nakiti topladılar gece fonlayıp bugun iade ederler :)
  • Sabahın köründe 2 saat vakit harcadım yazıklar olsun...
  • Tedarik edemiyorlarmış çok özür diliyorlarmış peh.

Müşteri hizmetlerinden görüştüğüm çocuk da satın almış, o da üzgün bu durum yüzünden
  • "13.3.2015 tarihinde yaptığım 2 adet siparişim onayım olmadan kafalarına göre iptal edilmiş.Sebepleri ise ürün temin edilemiyor.???..Temin edilemeyen ürünleri adetli olarak ve her alındıgında stoktan 1 adet düşerek nası satışa koyabiliyorsunuz o zaman??..Ayrıca aldıgım ürünler ve benzerleri şuan farklı fiyatlarla satışta ve alınabilir durumda sitede...Tüketici haklarına göre yanlış fiyat girmiş olsalarda ürünleri yollamak zorundalar bu onların sorumluluğunda bizlerin değil..
    ...Şikayetimi çözmezlerse tüketici hakem heyetinde ve diğer ilgili kurumlarda hakkımı arayacağım.."

Sikayetvara yazdım sizde yazın ayrıca facebook sayfalarınada yazdım orayada yazın.
  • EMİNİM Kİ KİMSE GİDİP TÜKETİCİ HAKEM HEYETİYLE UĞRAŞMYACAKTIR. ARKADAŞLAR OTURDUĞUNUZ YERDEN BİŞEYLER YAPABİLRSİNİZ EN AZINDAN ŞÖYLE Kİ.

1) ŞİKAYETVAR.COM A ŞİKAYET OLARAK YAZINIZ. ( BAŞLIK: Zizigo.com kampanya yapıp 59 TL'ye sattığı ürünleri yollamayıp, ücretlerin iadesini yapıyor!) bu şekilde yazabilirsiniz.

2) BTK ya yani (https://www.ihbarweb.org.tr/index.html) bu siteden talep açınız.

3) BİMER e bildirin (http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx)

BTK ve BİMER e yoğunluk yapılırsa, ilgileneceklerdir ve de hesap soracaklardır siteye. Lütfen başlığa ekleyiniz. Aklınızda farklı yerler varsa yazınız.

• Arkadaşlar tüketici hakem heyeti ile birşeyler yapabilirsek İstanbul ben varım

• sıcak fırsatlar mezarcılığı konulu bir topik daha
  • Hediye çeki kullanımını kapatmasalardı hadi bi ihtimal inanırdım ama insanın inanası gelmiyor. Herşeyi ayarlamışlar amaçları sitenin hitini arttırmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabıda indirim tek numaralarda kalan tek çiftler için olur,alışveriş sepetinde son ürün ve tek numara olduğu açıkça görünen modellerin sizce hata sonucu düşük fiyatlanırılmış olması tesadüf mü?

Tüketiciyi düpedüz enayi yerine koymak,birkaç saat içinde binlerce lira sıcak para girişi sağlamak uğruna yılların itibarını tamamen yok etmek diye buna denir.Reklam mı yaptılar?Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama giden müşteri bi' daha gelmez.
  • Şikayetvar.com üzerinden oluşturduğum başlık şöyle:

Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

#sahtekarzizigo hashtagi ile de tweet attım. En azından bunları yapabilirsiniz. İade edilmesi koymaz, maksat firma kötülensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 13 Mart 2015; 12:22:38 >
  • benimde iptal olmuş işe bak mağdurum

• quote:

Orijinalden alıntı: omerbinabdulaziz

Arkadaşlar tüketici hakem heyeti ile birşeyler yapabilirsek İstanbul ben varım

Son kanunlar çerçevesinde tüketici hakem heyeti neye karar verebiliyor. Temin edilemediği için iptal kabul edilen bir gerekçe mi? bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.