Şimdi Ara

ZONGULDAK TIP YAZANLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dayıçolar, forumda 2 - 3 tane gözüme takılan BEÜ tıp yazan adam var. Çok geç ama alayım sorularınızı, yerleşirseniz detayları konuşuruz. Gelin la zongiye o kadar kötü değil bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 10 Ağustos 2024; 14:16:19 >

• Ben okul hakkında bilgilere baktığımda yarısı sınıfta kalmış diyorlardı. gerçekten o kadar kasıyorlar mı

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Hocam dönem 1 190 kişiydi, 54 civarı kaldı. Dönem 2, 180 kişiydi, 94 kişi büte kalmıştı kaçı geçti bilmiyorum ama net 80 kişi kalmıştır. Evet hocam, kasıyorlar, öttürüyorlar. Akredite olmasının bunda etkisi büyük, bayağı zorluyorlar. KTÜ' den sonra bölgedeki en zor fakülte diye dolanıyor namı.

• Xetherian kullanıcısına yanıt

amaçları ne ki bu kadar kasmalarının bir de bu kadar kasıyorlar TUS başarısı yüksek oluyor mu acaba

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Hayır TUS başarısı yüksek değil, bu kadar kasmalarının sebebi güya "akreditasyon şartlarını sağlayan bir fakülte olmak.". Bunun doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama sınavlarda çıkmış sorma oranları olsun geçme notu cart curt muhabbetleri olsun zorluyorlar. Zorlamaları bence güzel bir şey, TUS başarısı yüksek olmasa da bir şey öğrenmeden geçirmiyorlar. Bu gayet iyi bir durum bence. Bazen bayıyor beni de, zorluğundan dolayı çok yakınıyorum ama işin sonunda çalışan adam geçiyor. Ek olarak dersleri de gayet yoğun anlatıyor hocalar. Slayt sayfa sayıları bayağı fazla ve detaylı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 10 Ağustos 2024; 14:50:23 >
  • Xetherian kullanıcısına yanıt

benim anladğım akreditasyonu olan okullar daha fazla kasıyor. tıpta KTÜ için en zor okul diye duymuştum en rahatı için muğladaki okul diyorlardı. KTÜ gerçekten bu kadar dehşet mi bu arada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.