Arkadaşlar dün itibariyle windows 7 ultimate yükledim bilgisayarıma. Her şey tamam iyi de ,benim antika Zoom USB Modem 5510'un driver cdsi işe yaramıyodu. İnternetten biraz araştırdım ,driverın windows 7 versiyonunu bulamadım ama vista versiyonunu buldum kendi sitesinden. Nitekim yükledim ve yüklenmiş gibi göründü. Ama eskiden olduğu gibi (kullananlar bilir) masaüstünde dial-up ikonu çıkmadı. Ama DSLMON üçgeni yeşil ve çalışır vaziyette. Yükleme sırasında gözüme çarpan şey ise dijital imza olmadığını öne sürmesiydi windowsun. Ama yüklemeye devam etti yine de. Büyük ihtimalle sorun ondan kaynaklanıyo ve ne yapıcam bilmiyorum...Yardım edebilcek olan var mı acaba?
Aynı sorun bende de var. :( Driverında yazan herşeyi yaptım fakat masaüstünde dial-up çıkmadığı için kullanıcı adı ve şifremi girip bağlanı kuramıyorum. Sırf bunun için de modem almak istemiyorum. Bi çaresi yok mu bunun :(
Win 7 için malesef daha çok erken.Ne kadar vistadan kurtulmak istesemde driver problemleri yüzünden malesef bir türlü geçemedim.Senin sorununa gelirsek manuel aarı denedinmi?
Gerçekten birisi yardım edecek mi şu konu hakkında? Veya bir link veya yönelndirme??
bikaç topic'te sağ alttaki yeşil üçgene tıklayın demiş falan da benim o üçgen yeşil değil, kırmızı. zaten yeşil olsa ayarları yapması kolay.. her açışımda resetleyin diyor pc.yi modem için pff... yok bu arkadaşın sorusuna cevap verebilecek olan bi yetkili veya bilen birisi?
teşekkürler. kolay gelsin.
Arkadaşlar sizde yine iyi, bende "üçgen" denen birşey yok ortada!... Vista sürücüsünü kurdum, programa tıklayınca "dslmon is already running" diyor ama ortada yok.