Şimdi Ara

zoom x5 (5554) çalışmıyor Pfff :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Zoom x5 adsl modem kullanıyorum. Daha önceden yaşadıgım bir sorun tekrar ortaya cıktı. Modemi açtıgımda sadece Power ısıgı yanıyor . Link ve ya herhangi bi lan lambası yanmıyor. İnternet bağlantım oldugu halde Link ısıgı sürekli sönük durumda. Fabrika ayarlarına döndürmeye calıstım ama olmadı. Servisine götürdügümde 2 dakika içerisinde modemi hazır bi şekilde geri verdiler. Acaba sorunun ne oldugu hakkında bilgisi olan varmı ? Herhangi bi program yardımıyla bişeyler bi yüklemem gerekli ? YOksa servise mi götüreyim tekrar ? Zaten garantide biti para ister şimdi onlar

• Arkadaki reset tuşundan reset yapmayı dene.
  • Reset atmayı deniyoruım ama olmuyor hiç bir tepki yok :/ sadece Power yanıyor o kadar diğer hiç bişeyde en ufak bi tepki yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cstiger

Reset atmayı deniyoruım ama olmuyor hiç bir tepki yok :/ sadece Power yanıyor o kadar diğer hiç bişeyde en ufak bi tepki yok

Modeme bağlı tüm kabloları sök.(network usb telefon)
    sadece besleme bağlı klasın.
    reset deliğine bir iğne sok/bastır.
    10sn kadar basılı tut....hareket yok mu?
  • Hiç bir tepki yoq ://
  • Servisin yolunu tut o zaman dostum.
    Ve kesin tamir edilmesini talep et....
  • zoom modemlerin kronik sorunu genelde elektrik kesintisinden veya dalgalanmasından yapar.malesef servisine gönder ama ileride aynısı olmıyacağı diye birşey düşünme.kronik sorunlarından birisi bu hata...
  • Bende de zoom X5 5554 var. Aynı sorunu ben de yaşadım. Garanti sürecinde olduğunda yaptırmıştım ama şimdi garanti dışında oldu ve yaptırmadım. Modemin link ışığı yanmıyor hat olduğu halde. Bunun nedeni ne olabilir acaba sadece link ışığı yanmıyor. Böyle bir durum yaşayıp tamir ettiren varsa ne kadar ödediğini söylebilir mi?
  • bunun yeni ifrmware i çıkmadı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.