Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zopo zp998 model telefonu almayı düşünüyorum.Dİzaynı çok hoşuma gitti.
    Sizce nasıl bir telefon?

imei konusunda sıkıntı çıkarırmı?

hangi siteden almamı önersiniz?

.Yurtdışından bir çok alışverişim oldu.Genellikle ebay ve aliexp. ten
    .
    Gümrük problemlerinden haberim var.

Getirtebilcek arkadaşlardan komisyon vermek kaydıylada alabilirim
    .

Yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Zopo zp998 Nasıldır.

• İyidir ama bekle biraz bence yazılımsal sorunları var suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goterror

İyidir ama bekle biraz bence yazılımsal sorunları var suan

Nasıl yani zopo c2 de falan pek yazılım sorunuyla karşılaşıldıgını duymamıştım
  • Yeni işlemci ve yeni model o yüzden dedim yoksa c2 de sorun yok en son yaxılımsal hataları nvardı diye biliyorum ama sana gelene kadar duzelirmi bilmem.Genel olarak 92 lerde yeni olduğu için bazı sorunlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum. Yardımın için ayrıca Teşekkür ederim.Yeni nesil işlemci kullanıldıgı için mantıken sıkıntıları olabilir
  • niye olsun ki sıkıntı sıkıntılı ürünü satmazlar. sadece talep olayını test ederler 8 cekırdek olayı ıcın.
  • Bende tam bilmediğim için yardımlarınızı almak istedim Gerçi hoşuma giden bir telefon ufak tefek sıkıntılarıda olsada okadar önemsemem.Zopo nun sıkıntılı ürün satacaınıda düşünmüyorum aslında yeni nesil çıkan telefon oldugu için ufak tefek takıntıları vardır diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    thl t6pro rom
    10 yıl önce açıldı
    Satılık Meizu 16th
    3 yıl önce açıldı
    Redmi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thl 100s mi bu mu?

alicam 1-2 gune kadar da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halkaliozan

thl 100s mi bu mu?

alicam 1-2 gune kadar da..

Yok hocam zopo zp998
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgyszgnc59

Yok hocam zopo zp998

hocam en ucuz nerden alirim sence?

bulabildigim 295$burada Tmallboxta
  • quote:

Orijinalden alıntı: halkaliozan

quote:

Orijinalden alıntı: tgyszgnc59

Yok hocam zopo zp998

hocam en ucuz nerden alirim sence?

bulabildigim 295$burada Tmallboxta

Hocam valla en ucuz yeri bulmuşssun ama o siteden alışveriş fln yapmadım.Birde satıcıyla görüşmek lazım.Malum Türkiyede gümrük sorunu var.Acaba adamlar Türkiyeye gönderiyorlarmı.Benim bulduğum fiyat 310-320 dolar arağılındaydı

• slm bu tel benimde çok hoşuma gitti bende alıcam sen neyaptın aldın mı buyingoins den alışveriş yapıyorum ben nedersin senin deiğin yer nasıl tmallbox.
  • Şuanda almadım malum bu aralar telefonlar gümrükte kaldı.Korkuyorum tekrar kalırsa diye.Buyincoins i duydum güvenilir ve pek problem cıkarmayan bir site olarak biliyorum.Eger sizde almak isterseniz beraber hareket edelim aynı yerden aynı satıcıdan.Güvendigimiz satıcı varsa ve bizim gümrük problemlerini bilen bir satıcıdan
  • bende bu ara almayı düşünüyom çin tatili başlamadan buyinden 307 dolara alıyımmı
  • 5 inch ZOPO ZP980+ MTK6592 Octa Core 1.7GHz Android 4.2 Dual SIM 3G Smartphone Unlocked GPS Camera 14MP Wifi RAM 1GB ROM 16GB bu modelde gorilla glass varmı biliyomusun bu da benim hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: esen05

5 inch ZOPO ZP980+ MTK6592 Octa Core 1.7GHz Android 4.2 Dual SIM 3G Smartphone Unlocked GPS Camera 14MP Wifi RAM 1GB ROM 16GB bu modelde gorilla glass varmı biliyomusun bu da benim hoşuma gitti

Var üstad ben de beğendim getirtiyorum. Sanalpazar üzerinden 790 taksitli alabilirsin. bugün yola çıktı.
  • quote:

5 inch ZOPO ZP980+ MTK6592 Octa Core 1.7GHz Android 4.2 Dual SIM 3G Smartphone Unlocked GPS Camera 14MP Wifi RAM 1GB ROM 16GB bu modelde gorilla glass varmı biliyomusun bu da benim hoşuma gitti

Dediğiniz telefonun ekran tipi "" LTPS FHD Cpacitive Screen,OGS technology, Corning Gorilla Glass"" olarak geçiyor.3 4 siteye baktım.Zoponun resmi sitersindede böyle geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutpeker

quote:

Var üstad ben de beğendim getirtiyorum. Sanalpazar üzerinden 790 taksitli alabilirsin. bugün yola çıktı.

Zopo Zp998 getirtiyormusunuz.Fiyatı ne kadar
  • valla iki telefon arasında kararsıızm aralarında 50 dolar fark var siz ce hangisini almalı büyük ihtimal buyingcoins ten alıcam 2 gb ram ve 5.5 ekran farkı var sadece nedersiniz değermi .
  • Biraz önce 299$'a aliexpress üzerinden sipariş verdim. Satıcı telefon stokta var, stoktan gönderiyoruz dedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.