Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zopo ZP998 sahibi oaln veya almak isteyenlerin dikkatine, telefondaki gps ve ses yetersizliği gibi oluşabilecek sorunların kaynağı rom dur. İnternette arayarak kolayca bulacağınız 998 için Thl romunu yükleyerek bu sorunları bitirebilirsiniz. Bende donma yoktu, ama gps ve ses sorunları vardı, Thl romu yükleyerek hallettim. Gereksinim duyan olursa benden de isteyebilir..
  • ZOPO TELEFONLAR DİGİTAL ELEKTRONİK FİRMASI TARAFINDAN DİSTRÜBÜTÖRLÜĞÜ ALINMIŞ OLUR TÜRKİYE YE GETİRİLİYORMUŞ, ÇİN DEN, KONYA DAN GETİRTMEYE GEREK YOK...http://zopo.com.tr/
  • arkadaşlar yeri mi emin olamadım ama 1 adet fazladan ZP998 vardır elimde haberiniz olsun. rengi beyaz, sıfır ve kutuludur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur2030 -- 9 Ağustos 2014; 1:39:20 >
  • Zevkler ve renkler tartışılır.ama zp998 gayet yeterli bir telefon.tek sorun türkiyeye gelince fiyat vergilerden dolayı biraz tuzlu hale geliyor.donma vs gibi olaylar rom kaynaklı olmakla beraber ufak tefek bilgilerle rom atmak mümkündür.smart telefon almakla iş bitmiyor.rom,root,recovery...gibi olayların ne olduğunu ögrenmeden smart telefon almayın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

Zopo ZP998 sahibi oaln veya almak isteyenlerin dikkatine, telefondaki gps ve ses yetersizliği gibi oluşabilecek sorunların kaynağı rom dur. İnternette arayarak kolayca bulacağınız 998 için Thl romunu yükleyerek bu sorunları bitirebilirsiniz. Bende donma yoktu, ama gps ve ses sorunları vardı, Thl romu yükleyerek hallettim. Gereksinim duyan olursa benden de isteyebilir..

thl rom için link verebilirisiniz? hemen bir deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

http://dosya.co/8fiurhv8b6hr/Zopo998_THL1.7.zip.html

Bu yeni sürüm, bazı hatalar ayıklanmış, ben eskisini yüklemiştim, ama herhangi bir hata görememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

http://dosya.co/8fiurhv8b6hr/Zopo998_THL1.7.zip.html

Bu yeni sürüm, bazı hatalar ayıklanmış, ben eskisini yüklemiştim, ama herhangi bir hata görememiştim.

Tesekkurler. Nasil yukleme yapildigini gosteren bir anlatim libki biliyormusunuz. Malum telefonu telefon olarak kullanmak isteyen cahilliktwyim.

• quote:

Tesekkurler. Nasil yukleme yapildigini gosteren bir anlatim libki biliyormusunuz. Malum telefonu telefon olarak kullanmak isteyen cahilliktwyim.

Rom yükleme işlerinde acemi, hatta bilgili kullanıcı için bile hata yapıp telefonu kitleme çok olasıdır, bilmeyen biri tekrar nasıl döndürüleceğini kestiremediği için gene zorluk çekecektir, iyi haber mtk işlemciler kaprisli olmadıklarından telefonun dönüşsüz bloke olması söz konusu değildir, tekrar hayata döndürülür.

Bence daha önceden hiç rom yüklememiş biri için en akıllıca iş bir bilene yaptırmak ve işlem sırasında gözleyerek not tutmaktır sonrası için, ben şahsen öyle yaptım. Bilen tanıdığınız yoksa bir servise 5-10 TL vererek de yaptırabilirsiniz.

Tabii bir ihtimal de sormuş olduğunuz gibi internette rom yükleme hakkında açıklamalar bularak işe kendiniz soyunmanız, iş içinden çıkamadığınız hale gelirse servise gitmeniz. Kitlenmiş telefonlarda servis fırsat budur diyerek çok fazla ücret isteyebilir, dikkat!.

Kolay gelsin..

• Takip

• Zopo ZP999 ayak sesleri neden duyulmuyor hala ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.