Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

bu xda forumlarında

bu zopo forumlarında

zopo forumlarında bahsi geçen iki konuyla ilgili başlıklar var.

Tesekkurler

hocam imzanızda ön kameranız 8 mp görünüyor 5 değilmiydi?

Senin mesajindan sonra yine baktim 8 gorunuyor.
    Antutu sonucundada 8 gosteriyor.

çok ilginç çünkü internette nereden bakarsam bakayım hep 5 mp görünüyor

peki ön kamerayı çalıştırıp ayarlarına girdiginizde çözünürlük en fzla kaç görünüyorr? yine 8mi?

• 8 ve gayet iyi cekim yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

8 ve gayet iyi cekim yapiyor.

teşekkür ederim bunu öğrendigim iyi oldu :) inşallah yazılım numarası degildir
  • Bahsini ettiginiz sey youtube da bulunan zopo 998 inceleme videolarinda benimde dikkatimi cekti. Antutu testlerinde 8mp olarak gorunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

Bahsini ettiginiz sey youtube da bulunan zopo 998 inceleme videolarinda benimde dikkatimi cekti. Antutu testlerinde 8mp olarak gorunuyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_88208553/mpage_16/f_//tm.htm#88743019
  • alanlar video resim filan koysun ya yok kamerası çok iyi videosu kötü demekle olmuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tace

bende bu marka model telefondan almak istiyorum ama sitesinden alsam adres türkiye göstersem gümrük e takılma felan oluyormuş vergi alıyorlarmış ... telefonu alsam adreside amerikadaki bir tanıdığımı göstersem acaba telefon ona ulaşıncada bir vergi felan ücret isterler mi. amerikada nasıldır bunu bilen var mı. türkiyeden alsam 600-700tl telefon 200tlde vergi çıkarırlar. amerikada yoksa yada en fazla 10dolar gibi bir rakamsa oraya gönderteyim.

Amerikadaki tanıdığına bunu yollatana kadar ordan kendine Nexus 5 aldırsana be güzelim 350 dolara?
    Sonra burda pasaporta kayıt yada sağlam bir telefoncuda imei gömme yaptırırsın gül gibi kullanırsın.
  • Arkadaslar herkese merhaba,

Yurtdışından ZOPO 998 almayı düşünüyorum.

Telefonun özellikleri gercekten yazdığı gibi mi? Takılma oluyor mu? Ekranı nasıl gerçekten full HD mi? Özellikle şarj konusunu merak ediyorum, 3G full acık 1 gun gıdıyor mu? Şarj cok onemli. Hoparlorleri pek begenılmemıs sanırım.

Kullanan arkadasların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: capable_dou

Arkadaslar herkese merhaba,

Telefonun özellikleri gercekten yazdığı gibi mi? Takılma oluyor mu? Ekranı nasıl gerçekten full HD mi? Özellikle şarj konusunu merak ediyorum, 3G full acık 1 gun gıdıyor mu? Şarj cok onemli. Hoparlorleri pek begenılmemıs sanırım.

Bir aydır kullanıyorum, onlarca program yükledim, FIFA oynuyorum ara sıra, takılma değil tereddüt bile görmedim henüz, deyim yerindeyse yağ gibi akıyor.

Ekranın full HD olduğunu Mobile Uncle ve Antutu söylüyor ben onların yalancısıyım, ama benim gördüğüm en güzel ekran diyebilirim yıllarca iphone kullanmış biri olarak.

3G, Bluetooth ve Wifi hep açık bende, günde yaklaşık 10 telefon görüşmesi, biraz internet ve biraz da oyunla 24-36 saat arası gidiyor şarj, gece %30-40 arası şarj kalmış oluyor, ama ben şarja takıyorum her gece.

Hoparlör sesi vasat, ama iphone ile farkını da hissedemedim, hem hangi müziksever telefon hoparlörü ile tatmin olur ki. Kulaklıkları vasat, ama idare eder, iyi bir kulaklıkla tatmin edici ses alınabiliyor. Bir ekolayzır programı kurmayı da tavsiye ederim, keyfe göre ayarlayabiliyorsunuz sesi.

Özetle bana çok büyük gelmesi dışındaki her özelliğinden çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Arkadaslar herkese merhaba,

Bir aydır kullanıyorum, onlarca program yükledim, FIFA oynuyorum ara sıra, takılma değil tereddüt bile görmedim henüz, deyim yerindeyse yağ gibi akıyor.

Ekranın full HD olduğunu Mobile Uncle ve Antutu söylüyor ben onların yalancısıyım, ama benim gördüğüm en güzel ekran diyebilirim yıllarca iphone kullanmış biri olarak.

3G, Bluetooth ve Wifi hep açık bende, günde yaklaşık 10 telefon görüşmesi, biraz internet ve biraz da oyunla 24-36 saat arası gidiyor şarj, gece %30-40 arası şarj kalmış oluyor, ama ben şarja takıyorum her gece.

Hoparlör sesi vasat, ama iphone ile farkını da hissedemedim, hem hangi müziksever telefon hoparlörü ile tatmin olur ki. Kulaklıkları vasat, ama idare eder, iyi bir kulaklıkla tatmin edici ses alınabiliyor. Bir ekolayzır programı kurmayı da tavsiye ederim, keyfe göre ayarlayabiliyorsunuz sesi.

Özetle bana çok büyük gelmesi dışındaki her özelliğinden çok memnunum.

Teşekkur ederım cevabınız ıcın. Kılıf aksesuar olarak tavsıyenız var mı acaba?

• quote:

Teşekkur ederım cevabınız ıcın. Kılıf aksesuar olarak tavsıyenız var mı acaba?

Telefonu az veya çok kalınlaştırdığı için kılıf kullanmayı sevmiyorum, hatta telefonla gelen hediye kılıfı da birine hediye ettim. Bu yüzden yardımcı olamayacağıom bu konuda..
  • zp 998 imei engineer mode ile çözülebiliyor arkadaşlar telefon çok hoş ve kaliteli duruyor menü geçişleri çok hızlı herkese tavsiye ederim
  • http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=10608#aa
    bu linkte 280 dolar aynı cihaz değil mi bu.
  • Beylerhttp://www.aliexpress.com/item/In-stock-5-5inch-ZOPO-zp998-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz-Android4-2-2GB-RAM-16GB/1715396362.html

ürün fiyatı %55 indiirimli görünüyor. Sizce dolandırıcı mı? yoksa alınabilecek brişey mi?

Üstelik DHL ile ücretsiz olarak gönderiyormuş? DHL gümrük kontrolleri asıl
    ChinaPOst ile gönderimde çok kontrol yapmıyorlardı
  • yüzde 100 dolandırıcı hiç bulaşma
  • Bende cinden getirtirmeyi duaunuyorum onerirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda 30 tane oyun var asphalt8 ve fifa 14 dahil büyük oyunlar kasma donma hiç yok telefonda kamerası gayet iyi ve tatmin edici wifi çekim gücü için note 2 nin çekmediği yerde çekti 64 gb kart takılabiliyor kendi hafızasıda 16 gb imei yazmak kolay kod ile oluyor tüm sensörler sorunsuz.nfc, bluetooth gesture hepsi sorunsuz whatsup skype tüm programlar sorunsuz çalışıyor.batarya tüm androidlerin problemi ekranıda çok net bence yeterli ve ideal bir telefon 5,5 inç kullanabilenler için tavsiye ederim
  • Arkadaşlar zp998 imi satıyorum istanbul içi elden 750tl ye verebilirim Z1 geçti elime onu kullanacağım :) ilgilenenler 507 669 62 96 dan iletişime geçebilir. Resim isteyen olursa özelden yazsın :)
  • 900 e sıfır ve garantilisi varken 2. el ve garantisiz cihaza 750 cok degilmi

• Doğrudur da garantili derken? distribütör garantisi ise huawei de aynı şekildeydi kullanıcı hatası deyip 550tl para istediler 530tl lik ideos x5 e halen evde duruyor :) yani garanti bana ters hepsinde aynı olacak değil tabiki bilemem , benim gibi düşünen arkadaş varsa daha ucuza almak isteyen hedef kitlem onlardır :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.