Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera cekimi yaptim. Foto ve video kaliteli. Sanirim gercekten 14

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun.güle güle kullanın.inanın kendi cihazım gibi sevindim.paket ve kargo hakkında detaylı bilgi verebilirseniz seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balthazar67

hayırlı olsun.güle güle kullanın.inanın kendi cihazım gibi sevindim.paket ve kargo hakkında detaylı bilgi verebilirseniz seviniriz.

Paketleme cok iyi

Zopo zp998 Nasıldır.

Zopo zp998 Nasıldır.

•  Zopo zp998 Nasıldır.

Zopo zp998 Nasıldır.

• Resimler ideos X5 le cekilmistir. 3 yillik emektarim. Ayrilmak zor :)))

• S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    Tam muhasebeci telefonu, hayirli olsun

• hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullan telefonunu. Çin den mi geldi hocam telefon. Eğer öyleyse şu aşırı gümrük incelemelerinden iyi kurtarmışsın.
  • Hayırlısı olsun nihayet şu ürünü inceleme fırsatımız oldu.Biri Türkiyeye getirdi :D
  • Hayyrly Olsun Hocam
    Kamera çekim kalitesi bir samsung S4 var mı ?
    Herşeyi geçtim ben.. En önem verdiğim husus şu an tek bu !
    Lütfen detay verirmisin bir zahmet
  • Hayirli olsun cellphone tools yazmişlar enayiler ama şansına bakmamışlar.yeter artık düzelsin bu gümrük olayları

Hayırlısı olsun paketleme ile ilgili herhangi bir şey söylediniz mi? Yoksa kendileri mi yaptı?
  • bi incleme bekliyoruz artık
  • Saolun arkadaslar.
    İs yogunlugum oldugu icin telefonla hafta sonu ilgilenecegim.

• Arkadaşlar internette çok detaylı fotoğraflar var fotoğraf kalitesi icin ve kamera sensörü f 2.0 .yani s4 ayarında.bildiğim kadarıyla sonyden alıyorlar sensörleri.ama önemli olan gümrükten gecmesi.

• S4 kamerasi nasildir bilmiyorum ama bu tlfon 14mp cekimi ve hd video cekimini cok iyi yapiyor.
    Paketleme ile ilgili bisey soylemedim.
    Resmi bi kurumda calisiyorum adreside isyerini verdim. Tahminim adresi bakip gumruge ve kontrala sokmadilar. Direk adresime geldi.
    Antutu 26bin verdi sonuc. İnternet hizi cok iyi. Hd ekran ve parlikligi cok iyi. Kada kalitesi cok iyi.
    İmei olayini halledecem haftssonu.

• http://i.hizliresim.com/xAPjAv.jpg

Güle güle kullan hocam. Benim en çok merak ettiğim o arka kapağın malzemesi nedir? Rahat mı kullanırken? Yani elden falan kaymıyordur herhalde...

Tekrar güle güle kullan hocam...

• arka kapak deri görünümlü plastik kaydırmazlık olayı yok tek el tutuşu rahat fakat geri tusuna basarken dikkat etmek gerekir telefonu saglam tutmalı, Malzeme kalitesi (kasa) çok iyi değil çokta kötü değil , sistem olarak android ile geliyor siyah ekran uygulamaları bu sistemde yok, Aliyun OS yükleyebiliyorsunuz Zopo zp998 ile Zopo 9520 aynı telefon fakat preloaderleri uyumsuz, Ben Aliyun kullanıyorum çok hoş miui ye benziyor neredeyse tüm android uygulamalarını yükleyebiliyorsunuz. Playstore çalısıyor siyah ekran uygulamalarıda, Pil konusunda android sürümünde 1günü rahat çıkarıyor abartmazsanız , AliyunOs yükledikten sonra bugün batarya kalibrasyon yaptım şimdilik iyi duruyor. Standby da 7saat bıraktım (android) %100 den %99 a düşmedi , zopo rom konusunda zengin colorOS portlanmasını bekliyorum :) Menü geçişleri gayet iyi henüz tam stabil bir rom u yok Antutu da 26000-27000 arası sonuçlar alıyor. Ram kullanımı iyi internet hızı iyi takılma sıkılma bunalma olmuyor.Sarj soketinin olduğu kısımda kasa ince zorlamada kırılabilirlik hissi veriyor (zorlamadım :) ) Müzik kalitesi biraz düşük, iocean x7 jiayu g3 umi x2 oppo find5 ulefone p6 kullanmış biri olarak aralarındaki en kötüsü oldupğunu söyleyebilirim Rom dan mıdır bilemem gerçi AliyunOS olarakta çok iyi müzik perfonmansı alamadım, PowerAmp ile oynamalar yaparak daha iyi sonuçlar elde edilebilir.Konuşmada sesler iyi sayılır çok gürültülü ortamda olsanız bile karşıdaki kişi sizi net diger gürültüleri hiç duymuyor gibi birşey diyebilirim..Genel olarak iyi bir telefon diyebilirim fakat türkiye satış fiyatı 930-950Tl gibi fiyatlarda olması bence kötü çünkü bugün lg g2 yi 1100tl ye alabiliyorsunuz ki tek kelimelik bir telefon LG G2 , Hani bana sorarsanız zopo ya 950 vereceğime LG G2 alırım babalar gibi takılırım :) Ha unutmadan Ekran kalitesi ve ışık gayet başarılı biraz keskinliği düşük ama farkedilir değil. Baska birşey merak eden olursa deneme mi istediği haber etsin hallederiz :) saygılar..

Not : Kamerası çok çok iyi değil-Yazılımla daha iyi hale gelebilir gibi yinede çogu telefondan iyidir.. Jiayu g3 ü kamera konusunda tercih edebilirim diyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giino -- 28 Şubat 2014; 11:56:04 >

• Katiliyorum. 650 lira icin iyi bi telefon.
    Benim gibi fazla ayrintiya takilmayanlar icin ideal.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.