Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Orijinalden alıntı: hallac58
    Merhabalar bende telefonu uzun süredir takip ediyorum inceleme videoları fotolar inceledim ama bu telefonla ilgili birkaç sorum olacak zahmet olmazsa cevaplayabilir misiniz?
    1. beyaz renk mi yoksa siyah renk mi daha güzel canlı olarak görüdünz mü iki rengide
    2. telefonun kasası yantarafları metal mi yoksa metal görünüm mü
    3 arka kapağın deri görünüşü nasıl basit mi gerçekten kayde değer güzelliği var mı
    4. gps sinyal alımı nasıl önceki mtk telefonumda sinyal alıp yer bulmak bulunduğum yeri göstermesi sorun yaşanıyordu

1- İkisini de gördüm, ama ben siyahı tercih ettim. Böyle dedim diye siyah daha güzel anlamı çıkarmayın, beyaz da güzel, ben ekranın etrafında beyaz çerçeve olunca görüntüye odaklanmam zor oluyor diye siyahı tercih ettim, televizyonda da siyahtan başka renk almam. Kısaca sizin zevkinize kalmış, ikisi de güzel.

2- Kasa çerçevesi metal değil ileride yıpranmalar olabilir, hoş metal de olsa yıpranabilir, bir kılıf ile kullanmanızı tavsiye ederim. Görünüş olarak gayet güzel.

3-Arka kapak basit değil ve çok güzel gözüküyor, dış görünüşünde en hoşuma giden kısım.

4- FasterGPS adlı programı yükleyip kullandım GPS i, ev dışında konum bulması 1 dakika bile sürmedi, major marka bir GPS cihazı kadar güçlü olmasa da iyi seviyede sinyal şiddeti. Arabayla şehir içi adrese gittim Navigon programını kullanarak, sonuç başarılı. GPS güçlendirmek için ayrıca başka yollar da var nette, ama ben gerek duymadım.

Öncelikle Merhabalar..
    Bu gün muhtemelen çin'e doğru olan iade yolculuğuna çıkacak olan zp998'imin yerine tekrardan sipariş vermeyi düşünüyorum. Telefonun kamera performansı nasıl acaba? (Mesela s4, s3 veya İpone'na göre nasıl?)

• quote:

Orijinalden alıntı: tumayay
    Öncelikle Merhabalar..
    Bu gün muhtemelen çin'e doğru olan iade yolculuğuna çıkacak olan zp998'imin yerine tekrardan sipariş vermeyi düşünüyorum. Telefonun kamera performansı nasıl acaba? (Mesela s4, s3 veya İpone'na göre nasıl?)

Benim eski iphone 3gs ve GoClever Insagnia 5X ile kıyasladım, gece ve gündüz ayrı ayrı aynı ışıkta çektiğim aynı objelerin fotoğraflarını ekran farkı olmasın diye bilgisayara atıp masaüstünde yan yana getirerek baktım, 5X iphone dan iyi, 998 ikisinden de iyi. Renk dağılımı güzel, renkler doygun, harbi 13 Mp herhalde ne kadar büyütürsem büyüteyim netlik dağılmıyor. Benden sonra 998 alan arkadaşım S4 ve Note3 ü fotoğrafta kafaladığını söyledi, ama ben kendim görmedim, yeni oyuncağının heyecanından mı bilmem söyledikleri.

Her halükarda bana göre fotoğraf çekim kalitesi iyi, fotoğraf makinemi taşımaya gerek duymuyorum özel çekim yapacağım günler dışında. Nette bu konuda birçok kıyaslama bulabilirsiniz, mesela S4 vs ZP998 yazarak..

• Motan kullanıcısına yanıt
    Cevabın için çok teşekkür ederim... Çok iyisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetcck

bende alsammı ki 2 dir ürünlerim kadı gümrükte geri gönderdim bide zopo ekranı aldım adamlar telefon dedi yasaktır dedi bende geri göndermek zorunda kaldım bu gümrükte neler oluyor anlamıyorum :S

Merhabalar.bende zopo zp998 sipariş vermeyi düşünüyorum.ama gümrük olayı tam olarak nasıl oluyo bilgilendirebilirseniz sevinirim.bugün ptt kargoda birisiyle görüştüm.bana söyledikleri gümrüğe takılan ürünler il gümrük müdürlüğünde kalırmış bana telefonla ulaşıp çağırırlarmış ve gümrük farkını verip alabilirmişim.fakat bu fark ne kadar bilmiyorum.almayıp geri gönderirsek ise paramızın yandığından bahsetti. 1 - 2 sene kadar önce arkadaşım ebay dan pilli samsung 3D gözlük sipariş etmişti.ilçedeki ptt kargoya geldi fakat fark aldılar.kendisi gümrük farkı sanıyor.ancak bugün ptt de görüştüğüm kişi gümrüğe takılan ürünlerin kesinlikle ilçeye gelmediğini il merkezindeki gümrük biriminde kaldığından bahsetti.durum gerçekden böylemidir.gümrük farkını ödeyip alabiliyomuyuz veya almazsak paramız yanıyomu.

• balthazar67 B kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim ürünün gümrükte takılırsa senin adrese ihbarname gönderiyorlar ihbarnamede telefon numarası yazıyor sen o numaraya ürünüm derhal geri gönderilsin diyorsun onlar geri gönderiyor sende aldıgın satıcıdan paranı geri alıyorsun. bu kadar gümrüğe kalsın falan yok eğer dersen geri gitmesin gümrüğe bagıslıyorum dersen ancak öle olur. sen yazı göndermezsen 1 aya anca gider sende paranı almazsın. dert etme para geri ödeniyor fakat bizim zamandan yana zararımız oluyor ben 11 ay aldım zopo 980 geri gitti paramı ocak 25 geri iade aldım durum böle yani
  • quote:

yok kardeşim ürünün gümrükte takılırsa senin adrese ihbarname gönderiyorlar ihbarnamede telefon numarası yazıyor sen o numaraya ürünüm derhal geri gönderilsin diyorsun onlar geri gönderiyor sende aldıgın satıcıdan paranı geri alıyorsun. bu kadar gümrüğe kalsın falan yok eğer dersen geri gitmesin gümrüğe bagıslıyorum dersen ancak öle olur. sen yazı göndermezsen 1 aya anca gider sende paranı almazsın. dert etme para geri ödeniyor fakat bizim zamandan yana zararımız oluyor ben 11 ay aldım zopo 980 geri gitti paramı ocak 25 geri iade aldım durum böle yani

teşekkür ederim.peki gümrük farkını ödesek de alamıyomuyuz.gümrük farkı 30 dolar civarıymış sanırım.
  • balthazar67 B kullanıcısına yanıt
    gümrük farkıda kabul etmiyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tumayay
    Öncelikle Merhabalar..

Benim eski iphone 3gs ve GoClever Insagnia 5X ile kıyasladım, gece ve gündüz ayrı ayrı aynı ışıkta çektiğim aynı objelerin fotoğraflarını ekran farkı olmasın diye bilgisayara atıp masaüstünde yan yana getirerek baktım, 5X iphone dan iyi, 998 ikisinden de iyi. Renk dağılımı güzel, renkler doygun, harbi 13 Mp herhalde ne kadar büyütürsem büyüteyim netlik dağılmıyor. Benden sonra 998 alan arkadaşım S4 ve Note3 ü fotoğrafta kafaladığını söyledi, ama ben kendim görmedim, yeni oyuncağının heyecanından mı bilmem söyledikleri.

Her halükarda bana göre fotoğraf çekim kalitesi iyi, fotoğraf makinemi taşımaya gerek duymuyorum özel çekim yapacağım günler dışında. Nette bu konuda birçok kıyaslama bulabilirsiniz, mesela S4 vs ZP998 yazarak..

zopo 998 in objektifi f 2.0 olduğu için daha fazla ışık alıyor ve buda telefonun kamera çekimlerinin f 2.2 objektiflere göre daha iyi bir performans sunuyor.zaten bildiğim kadarıyla zopo lensleri sony den alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: balthazar67

quote:

teşekkür ederim.peki gümrük farkını ödesek de alamıyomuyuz.gümrük farkı 30 dolar civarıymış sanırım.

sim kartlı ürünler yasaklı ülkemizde.ister telefon olsun ister tablet.şansa kadere geliyordu önceden.şu an ise gümrükten kuş uçmuyor.son bir iki aydır tüm forumları geziyorum.sadece bir arkadaşın telefonu geçmiş.o da isveç postası ile istemiş ve belki çinden geliyor gibi gözükmediğinden gözden kaçmıştır.gümrükte kalan ürünler şu an için satıcısına iade ediliyor ve kargo parası düştükten sonra paranı iade ediyorlar.benim pek umudum yok bu aralar telefonun geçmesi gibi.kasım 2013 te alcatel hero aldım ve geri döndü.iadesini 9 şubatta aldım.14 ocakta almış olduğum zopo da gümrükte.%95 ihtimalle geri dönecek.şansını denemek isteyen deneyebilir.zopo 998 ülkemizdeki satılan birçok telefondan çok çok üstün.bizi yurt dışından telefon almaya zorlayanların Allah yüzünü güldürmesin.çünkü en dandirik single core bir telefon bile 500 tl civarında.

• İnsanin parasiyla rezil olmasi bu oluyor galiba.millet ülkeye neler getiriyor neler sokuyo biz paramizla basit bi telefonu bile alamiyoruz.illaki baskalarinin cebini doldurucaz.kaldirilsa artik su gümrük olayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki
    hocam gorerek nerden aldiniz
    tr de kimin elinde var
    malun yurt disi bu aralar sikintili

Daha önceki mesajımı okumamışsınız, telefonu Romanya'da aldım, burada Türkiye'deki sıkıntılar yok.

Bu telefonu çinden getirtmek istiyordum. gm discovary 2 ve elite modellerinin çıkış fiyatlarını bekliyorum. uygun fiyatla çıkış yapmazsa çinden zp998 getirteceğim.
    sizin yazdıklarınızla tam ikna oldum. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

aynı fikirdeyim

yalnız tek takıldıgım nokta gpu için Mali 450 MP4 yazıyor ama kırpılmış versiyonumu kaç mhzde çalısıyor. detay bilen varmı bulamadım nette.

edit : bilgiyi buldum paylaşayım..

http://www.gizbeat.com/2382/mtk6592-to-get-mali-450mp4-two-new-soc-from-mediatek/

http://www.etotalk.com/zopo-zp998-c2-ii_p4604.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 19 Şubat 2014; 22:50:07 >

• turkiyede test etme şansını bulamadık bu telefonu.şu an itibariyle kara haberi almış durumdayım.telefon geri gidecek.gümrükte kalan telefona ne oluyor diye soran arkadaşlar için ptt nin resmi yazısını paylaşmak istiyorum.
     Zopo zp998 Nasıldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zp 998 Türkiyede satışa sunulacakmış resmi olark. İnanayım mı ?
  • filinta7 kullanıcısına yanıt
    Al paranı geri, türkiyede resmi olarak satışa sunulacakmış 40 güne kadar ..gözümüz aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Al paranı geri, türkiyede resmi olarak satışa sunulacakmış 40 güne kadar ..gözümüz aydın

Kesin gelecekmi yani
  • edice1 E kullanıcısına yanıt
    Okuyun ...

http://forum.donanimhaber.com/m_88208553/tm.htm
  • quote:

Okuyun ...

http://forum.donanimhaber.com/m_88208553/tm.htm

Okudum da Orda yazan dışında bir bilgi yok, kesin resmi mi acaba
  • bcevq kullanıcısına yanıt
    imei menüden degisebilecek galiba bunu diyorsunuz. Peki normal olarak ayarlardan girip mi yapacağız bu işlemi veya recovery menüsüne girip o şekilde mi olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edice1 E kullanıcısına yanıt
    zopo türkiye.com diye ararsan ..site yapım aşamasındadır diye ikaz ediyor
  • quote:

zopo türkiye.com diye ararsan ..site yapım aşamasındadır diye ikaz ediyor

çakma olabilir, salıyı bekleyeceğiz bakalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.