Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.forumda yeni sayılırım.bu konulardada fazla bilgim yok.sizler bilginiz dahilinde yardımcı olursanız sevinirim.daha önce ebay.com ve aliexpress.com dan alışverişlerim oldu ama ufak şeylerdi.bende bahsettiğiniz zopo zp 998 modelini ve benzer modelleri epeydir takip ediyorum ve bu modeli almayı düşünüyorum.ancak gümrük işleri hakkında bilgim yok.acaba gümrüğe takılırmı ve takılırsa sonraki işlemler ne oluyo.bize habermi veriyolar ayrıca paramız yanıyomu
  • Android olayına bulaştığımdan beri 3 ay içinde 4. telefonu aldım, ne güzel 3 yıldır iphone ile idare ediyordum, ama bu android insanı telefon manyağı yapıyor.

Romanya'da 350 dolar vererek ZOPO ZP998 aldım, bu fiyat civarında bulunuyor burada. Kullanmaya başlayınca bir tek telefona verilen 1000-1200 dolara çok acıdım. Telefon müthiş, tüm fonksiyonlar kusursuz çalışıyor, ekran renkleri, netliği harika. Söylenebilecek tek eksi nokta boyutlar. Eliniz pençe kıvamında değilse bu telefonu tek elle kullanmak imkansız, bu açıdan THL T100S daha iyi, tek elle kullanılabiliyor. İkisine de bakmıştım, Zopo'nun geniş ekranı, arka kapağın deri görüntüsü daha hoşuma gittiği için onu aldım, çift el gereği ve cebe sığmaması biraz canımı sıktı, ama kullanmaya başlayınca o his hemen geçiyor.
  • Benim zopo dispute yoluna girdi, hala TRye giris yapamadi, anlamadim gitti, bakalim neler olacak ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balthazar67
    merhaba arkadaşlar.forumda yeni sayılırım.bu konulardada fazla bilgim yok.sizler bilginiz dahilinde yardımcı olursanız sevinirim.daha önce ebay.com ve aliexpress.com dan alışverişlerim oldu ama ufak şeylerdi.bende bahsettiğiniz zopo zp 998 modelini ve benzer modelleri epeydir takip ediyorum ve bu modeli almayı düşünüyorum.ancak gümrük işleri hakkında bilgim yok.acaba gümrüğe takılırmı ve takılırsa sonraki işlemler ne oluyo.bize habermi veriyolar ayrıca paramız yanıyomu

Yazdırılan her telefondan 120 TL civarında haraç aldıkları için gümrük girişlerini özellikle Çin'den gelen mallarda çok sıkıyorlar. Telefonunuz gümrükte takılırsa talimatınızla geri gider, sağlam bir siteden aldıysanız 20 dolar kadar posta ücretini kesip parayı size iade ederler, ama tabii gelmesi, gümrükte beklemesi, geri gitmesi, paranın geri ödenmesi olayları 90-100 gün kadar zaman alır. Bence 30-40 dolar farkla piyasadan bulabilirseniz hemen alın, ben öyle yaptım, telefonu görerek, deneyerek içime sinince aldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

merhaba arkadaşlar.forumda yeni sayılırım.bu konulardada fazla bilgim yok.sizler bilginiz dahilinde yardımcı olursanız sevinirim.daha önce ebay.com ve aliexpress.com dan alışverişlerim oldu ama ufak şeylerdi.bende bahsettiğiniz zopo zp 998 modelini ve benzer modelleri epeydir takip ediyorum ve bu modeli almayı düşünüyorum.ancak gümrük işleri hakkında bilgim yok.acaba gümrüğe takılırmı ve takılırsa sonraki işlemler ne oluyo.bize habermi veriyolar ayrıca paramız yanıyomu

Yazdırılan her telefondan 120 TL civarında haraç aldıkları için gümrük girişlerini özellikle Çin'den gelen mallarda çok sıkıyorlar. Telefonunuz gümrükte takılırsa talimatınızla geri gider, sağlam bir siteden aldıysanız 20 dolar kadar posta ücretini kesip parayı size iade ederler, ama tabii gelmesi, gümrükte beklemesi, geri gitmesi, paranın geri ödenmesi olayları 90-100 gün kadar zaman alır. Bence 30-40 dolar farkla piyasadan bulabilirseniz hemen alın, ben öyle yaptım, telefonu görerek, deneyerek içime sinince aldım..

Teşekkür ederim.aliexpress den almayi düşünüyorum. Saticinin feedback puanı iyi.sizin görerek almis olmaniz iyi olmuş.acaba bu telefon için belirtilen bütün özellikler dogrumudur siz memnunmusunuz.bundan hariç s4 ve note3 taklitlerindende kardeşime almayi düşünüyorum

• quote:

Teşekkür ederim.aliexpress den almayi düşünüyorum. Saticinin feedback puanı iyi.sizin görerek almis olmaniz iyi olmuş.acaba bu telefon için belirtilen bütün özellikler dogrumudur siz memnunmusunuz.bundan hariç s4 ve note3 taklitlerindende kardeşime almayi düşünüyorum

Eski bir reklam spotu vardı "taklitlerinden sakınınız" diye, çakma telefonların ne kadar çalışacağı kısmete kalmıştır, bunların da 1-2-3 üncü kaliteleri oluyor, problem şu ki hangi kalite olduğunu nasıl anlayacaksınız? Tüm satıcılar bu 1. kalitedir diyor. Unutulmaması gereken önemli nokta çakma telefonlar asla gerçeği performansının yarısını bile gösteremez, çektiği fotoğraflar da çok kötüdür. Bir arkadaş 1. kalite diye çakma bir Note 3 aldı geçenlerde, Antutu testinde 11 bin küsür yaptı, gerçeğinin 1/3 ü yani, aman dikkat!..

Daha önce dediğim gibi çok büyük olması hariç 998 den çok çok memnunum, bendeki Antutu testinde 27240 yaptı ki S 4 ü kafalayacağını gösterir bu. Ağır oyunlardan Fifa 2014 oynadım sadece, yağ gibi akıyor. Ekran görüntüsü S 4 ü falan katlar, Note 3 e de bıyık burar. Garantisinin olmaması bir handikap tabii, ne de olsa elektronik alet, gerçi imalatçısı 1 yıl garanti veriyor, ama işler mi bilmem. Ben satıcıdan 1 ay garantili aldım.

Kısaca, belirtilen bütün özellikler doğrudur. GPS i bile kontrol ettim, gayet iyi, konum bulması bir dakika alıyor-almıyor, belki yüklediğim fasterGPS programının da faydası olmuştur. Her halükarda parasını helal ettiren bir telefon bu.

• quote:

quote:

Eski bir reklam spotu vardı "taklitlerinden sakınınız" diye, çakma telefonların ne kadar çalışacağı kısmete kalmıştır, bunların da 1-2-3 üncü kaliteleri oluyor, problem şu ki hangi kalite olduğunu nasıl anlayacaksınız? Tüm satıcılar bu 1. kalitedir diyor. Unutulmaması gereken önemli nokta çakma telefonlar asla gerçeği performansının yarısını bile gösteremez, çektiği fotoğraflar da çok kötüdür. Bir arkadaş 1. kalite diye çakma bir Note 3 aldı geçenlerde, Antutu testinde 11 bin küsür yaptı, gerçeğinin 1/3 ü yani, aman dikkat!..

Daha önce dediğim gibi çok büyük olması hariç 998 den çok çok memnunum, bendeki Antutu testinde 27240 yaptı ki S 4 ü kafalayacağını gösterir bu. Ağır oyunlardan Fifa 2014 oynadım sadece, yağ gibi akıyor. Ekran görüntüsü S 4 ü falan katlar, Note 3 e de bıyık burar. Garantisinin olmaması bir handikap tabii, ne de olsa elektronik alet, gerçi imalatçısı 1 yıl garanti veriyor, ama işler mi bilmem. Ben satıcıdan 1 ay garantili aldım.

Kısaca, belirtilen bütün özellikler doğrudur. GPS i bile kontrol ettim, gayet iyi, konum bulması bir dakika alıyor-almıyor, belki yüklediğim fasterGPS programının da faydası olmuştur. Her halükarda parasını helal ettiren bir telefon bu.

hocam gorerek nerden aldiniz
    tr de kimin elinde var
    malun yurt disi bu aralar sikintili

• quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki
    tr de kimin elinde var

Daha önceki mesajımı okumamışsınız, telefonu Romanya'da aldım, burada Türkiye'deki sıkıntılar yok.
  • quote:

quote:

tr de kimin elinde var

Daha önceki mesajımı okumamışsınız, telefonu Romanya'da aldım, burada Türkiye'deki sıkıntılar yok.

Bu telefonu çinden getirtmek istiyordum. gm discovary 2 ve elite modellerinin çıkış fiyatlarını bekliyorum. uygun fiyatla çıkış yapmazsa çinden zp998 getirteceğim.
    sizin yazdıklarınızla tam ikna oldum. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
  • quote:

quote:

tr de kimin elinde var

Hic yolun turkiyeye düşmüyor mu kardeş?bizede alsanda getirsen.3 ay önce alcatel hero aldım geri döndü.daha yeni parami geri aldim.1ay öncede zp998 aldim.buyuk ihtimal oda gumruk yoluna girdi.yani geri gidecek.en son arkadaşim ingilterede onun adresine isteyecegim galiba.bu ne sikinti anlamiş değilim.hepsi geri dönüyor.doğru dürüst kimse kalmmamiş sanalpazarda.iki hattım var.turkiyedeki çift hatlı samsung vs telefonlardan bi cacık olmaz.hala tek çekirdekli model satıyolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: filinta7
    Hic yolun turkiyeye düşmüyor mu kardeş?bizede alsanda getirsen.3 ay önce alcatel hero aldım geri döndü.daha yeni parami geri aldim.1ay öncede zp998 aldim.buyuk ihtimal oda gumruk yoluna girdi.yani geri gidecek.en son arkadaşim ingilterede onun adresine isteyecegim galiba.bu ne sikinti anlamiş değilim.hepsi geri dönüyor.doğru dürüst kimse kalmmamiş sanalpazarda.iki hattım var.turkiyedeki çift hatlı samsung vs telefonlardan bi cacık olmaz.hala tek çekirdekli model satıyolar.

Bu ay veya gelecek ay sonu geleceğim, özele mesaj atıp isteyen de oldu, yardım etmek isterim, ama nasıl olacak bilmem. Çin tatili yaklaştığından olsa gerek burada satılan telefon sayısı azaldı fiyatlar 20-30 dolar zamlandı, buradan bir arkadaşım için baktım, 370 dolardan aşağı bulamadım, onu aldık mecburen.

5,5" ekran hakikaten keyifli, ama kullanma ve taşıma zorluğu var, kışın ceket kaban ceplerine sığıyor, ama yazın ne olacak? ZP 980+ diye bir model var 5" ekranlı, tüm özellikler aynı, ama 1gb ram var, ram düşük olmasa onu alacaktım fiyatları aynı olsa da..

• Bende verdim siparişi. hayırlısı bakalım ne zaman gelecek.
  • telefon iyi güzel ama gümrük sıkıntsından dolayı alıp satan yok sanırım ?
  • S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    ustam nerden sipariş verdin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetcck

ustam nerden sipariş verdin acaba

http://www.buyincoins.com/item/41909.html
    burdan indirimle 303 dolara aldım.
  • S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    bende alsammı ki 2 dir ürünlerim kadı gümrükte geri gönderdim bide zopo ekranı aldım adamlar telefon dedi yasaktır dedi bende geri göndermek zorunda kaldım bu gümrükte neler oluyor anlamıyorum :S
  • tek söyleyeceğim şey imei konusunda sıkıntı çıkmaz
  • Motan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bende telefonu uzun süredir takip ediyorum inceleme videoları fotolar inceledim ama bu telefonla ilgili birkaç sorum olacak zahmet olmazsa cevaplayabilir misiniz?
    1. beyaz renk mi yoksa siyah renk mi daha güzel canlı olarak görüdünz mü iki rengide
    2. telefonun kasası yantarafları metal mi yoksa metal görünüm mü
    3 arka kapağın deri görünüşü nasıl basit mi gerçekten kayde değer güzelliği var mı
    4. gps sinyal alımı nasıl önceki mtk telefonumda sinyal alıp yer bulmak bulunduğum yeri göstermesi sorun yaşanıyordu
  • Mesajım bulunsun.Gümrükle alakalı olumlu bir durum olursa hemen almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallac58
    Merhabalar bende telefonu uzun süredir takip ediyorum inceleme videoları fotolar inceledim ama bu telefonla ilgili birkaç sorum olacak zahmet olmazsa cevaplayabilir misiniz?
    1. beyaz renk mi yoksa siyah renk mi daha güzel canlı olarak görüdünz mü iki rengide
    2. telefonun kasası yantarafları metal mi yoksa metal görünüm mü
    3 arka kapağın deri görünüşü nasıl basit mi gerçekten kayde değer güzelliği var mı
    4. gps sinyal alımı nasıl önceki mtk telefonumda sinyal alıp yer bulmak bulunduğum yeri göstermesi sorun yaşanıyordu

1- İkisini de gördüm, ama ben siyahı tercih ettim. Böyle dedim diye siyah daha güzel anlamı çıkarmayın, beyaz da güzel, ben ekranın etrafında beyaz çerçeve olunca görüntüye odaklanmam zor oluyor diye siyahı tercih ettim, televizyonda da siyahtan başka renk almam. Kısaca sizin zevkinize kalmış, ikisi de güzel.

2- Kasa çerçevesi metal değil ileride yıpranmalar olabilir, hoş metal de olsa yıpranabilir, bir kılıf ile kullanmanızı tavsiye ederim. Görünüş olarak gayet güzel.

3-Arka kapak basit değil ve çok güzel gözüküyor, dış görünüşünde en hoşuma giden kısım.

4- FasterGPS adlı programı yükleyip kullandım GPS i, ev dışında konum bulması 1 dakika bile sürmedi, major marka bir GPS cihazı kadar güçlü olmasa da iyi seviyede sinyal şiddeti. Arabayla şehir içi adrese gittim Navigon programını kullanarak, sonuç başarılı. GPS güçlendirmek için ayrıca başka yollar da var nette, ama ben gerek duymadım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.