Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tgyszgnc59

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammetcck

ciddimisin zopo tr açılırsa piyasada çok değişiklik olur neyse hayırlısı bakalım

Gayet ciddiyim amiral gemi modeli olarak da ZP998 i seçtiler

ne zaman acılacak hocam

Imza aşamasındalar şu Çin tatili bitince belli olur herşey

Zopo zp998 Türkiyeye gelirse minimum olucak fiyat 950 - 1100 tl civarında olur heralde dahada ucuza satıcaklarını düşünmüyorum.Discovery bile 650 tl iken 2 kat fazla donanımlı zopo zp998 in fiyatını gercekten merak ediyorum :)

İyi bi tahmin gücün var

Konunuzu inceliyorum şu gümrük meselesi biraz azalırsa ZTE Nubia Z5S modelide hoşuma gidiyor indirim felan yakalarsam onuda alabilirim ama bu aralar biraz sıkıntılı

Bundan sonra hep sıkıntılı olacak gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ciddimisin zopo tr açılırsa piyasada çok değişiklik olur neyse hayırlısı bakalım

ne zaman acılacak hocam

Zopo zp998 Türkiyeye gelirse minimum olucak fiyat 950 - 1100 tl civarında olur heralde dahada ucuza satıcaklarını düşünmüyorum.Discovery bile 650 tl iken 2 kat fazla donanımlı zopo zp998 in fiyatını gercekten merak ediyorum :)

İyi bi tahmin gücün var

Konunuzu inceliyorum şu gümrük meselesi biraz azalırsa ZTE Nubia Z5S modelide hoşuma gidiyor indirim felan yakalarsam onuda alabilirim ama bu aralar biraz sıkıntılı

İnşallah durum eskisine döner.Gecen senede durum aynıydı sonra normale dönmüştü yazın 3 4 tane telefon almıştım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne zaman acılacak hocam

İyi bi tahmin gücün var

İnşallah durum eskisine döner.Gecen senede durum aynıydı sonra normale dönmüştü yazın 3 4 tane telefon almıştım

Geçen sene gümrük sıkıyken 2-3 telefon almıştım hepsi geldi şimdi 2 telefonum gerisin geriye gidiyor

• Bugun yine operasyon yaptilar.. Bize ne sekilde yansir acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişlerden bi haber yokmu ne durumdalar .
  • forumdaşlarım, sipariş verenlerin eline ulaştı mı acaba telefonlar? veya satmayı düşünen var mı?
  • Zopo Turkiye sitesinin youtube videosunu gordum. Zp998 için çok yakında diyorlardı. Bakalım nasıl olacak..

• -YağmurAdam- - kullanıcısına yanıt
    hangi site hocam o? ben öyle bi site bulamamıştım araştırdığımda.
    Hocam Zopo türkiyenin linkini verebilirmisiniz ? izlediğiniz videoyu izlemek isterim.
  • kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sipariş hala ülkeye giriş yapmadı, Çinden dedem gelecek olsa bu kadar sevinmem :)) Gelirse eğer hayatta satmam bu arada :)
  • roohanian kullanıcısına yanıt
    mantıklı :) ben olsam ben de satmazdım sanırım. umarım sağ salim gelir bi an önce. gümrükte falan takılmalar artmış bu dönem, takılamazsa iyi.
  • kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    hocam kısmetse gelir, nasipte varsa gelecek.. geri dönerse tekrar yollatacağım o telefon buraya gelecek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Şimdi tekrar kontrol ettim geçen seneki maillerden. Çin tatili 1-15 şubat arası oluyor. Muhtemelen bu sene de aynı şekilde olur.

http://www.timeanddate.com/holidays/china/

Çin yeni yılı 31.01.2014 başlıyor.normal tatil 9-10 gun fakat millet 23-24 gibi ailelerin yanına gitmeye başlıyor.dönüşleride 7 şubat gibi.çok incelemekle beraber takvimlerini çözmüş değilim.çinli bir arkadaşım var o bile nasıl hesaplanıyor bikmiyor.normal miladi takvim ile fark açılmasın diye bazı gunler ekliyorlar(29subat eklememiz gibi)yani bizim ramazan,kurban bayramları gibi sürekli 11gün kaymıyor.30-35 gün gibi farklar oluşuyor miladi takvim ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filinta7 -- 28 Ocak 2014; 23:39:53 >

• Bitane zp998 de ben aldim.artik gümrügünde suyu çıktı.2 ay önce alcatel aldim geri gitti umarım bu gelir.alternatif olarak alman postası yada isvicre postasıyla gönderim isteyin.2 ay önce aldigim iki telefondan biri alman postasıyla sorunsuz gelirken,singapour postla gelen gumrukte kaldi.

• --------İptal-------

Forumdan bir arkadaş koymuş videoyu zopo ile alakası yok sanırım...

İşyerimde youtube kapalı. Arama olarak zp998 turkiye yazmıştım sanırım. Videoda pek birşey yok zaten, bekle Türkiye Zopo amiral gemisi geliyor gibi birşey vardı. 40 sn bir video.
    İçerisinde yazdığı sitehttp://www.zopoturkiye.com/ fakat yapım aşamasında diyor.

Bakalım artık fake mi değil mi 1 ay içinde netleşir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YağmurAdam- -- 7 Şubat 2014; 21:30:47 >
    Tesekkurler. Ne oldugu asagi yukari belli, bugun zopoya bi mail atacagim bu konuyla alakali gercekmidir degilmidir ogreniriz.

• Tasarımı çok iyiymiş

bana da bu bir ay içinde telefon lazım olmasa çok güzel olacaktı :)
  • benim siparişm vardı 3 parça 18 inde 2 parçayı kargoladılar şuan istambulda torbaya eklendi .998 im ayın 20 sinde kargoladılar halaa sistemde görükmüyor re....xxxxx...se ile biten takip kodu china post a mı ait .
  • sweden post ile göndermiş buyincoins
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.