Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: giino

arka kapak deri görünümlü plastik kaydırmazlık olayı yok tek el tutuşu rahat fakat geri tusuna basarken dikkat etmek gerekir telefonu saglam tutmalı, Malzeme kalitesi (kasa) çok iyi değil çokta kötü değil , sistem olarak android ile geliyor siyah ekran uygulamaları bu sistemde yok, Aliyun OS yükleyebiliyorsunuz Zopo zp998 ile Zopo 9520 aynı telefon fakat preloaderleri uyumsuz, Ben Aliyun kullanıyorum çok hoş miui ye benziyor neredeyse tüm android uygulamalarını yükleyebiliyorsunuz. Playstore çalısıyor siyah ekran uygulamalarıda, Pil konusunda android sürümünde 1günü rahat çıkarıyor abartmazsanız , AliyunOs yükledikten sonra bugün batarya kalibrasyon yaptım şimdilik iyi duruyor. Standby da 7saat bıraktım (android) %100 den %99 a düşmedi , zopo rom konusunda zengin colorOS portlanmasını bekliyorum :) Menü geçişleri gayet iyi henüz tam stabil bir rom u yok Antutu da 26000-27000 arası sonuçlar alıyor. Ram kullanımı iyi internet hızı iyi takılma sıkılma bunalma olmuyor.Sarj soketinin olduğu kısımda kasa ince zorlamada kırılabilirlik hissi veriyor (zorlamadım :) ) Müzik kalitesi biraz düşük, iocean x7 jiayu g3 umi x2 oppo find5 ulefone p6 kullanmış biri olarak aralarındaki en kötüsü oldupğunu söyleyebilirim Rom dan mıdır bilemem gerçi AliyunOS olarakta çok iyi müzik perfonmansı alamadım, PowerAmp ile oynamalar yaparak daha iyi sonuçlar elde edilebilir.Konuşmada sesler iyi sayılır çok gürültülü ortamda olsanız bile karşıdaki kişi sizi net diger gürültüleri hiç duymuyor gibi birşey diyebilirim..Genel olarak iyi bir telefon diyebilirim fakat türkiye satış fiyatı 930-950Tl gibi fiyatlarda olması bence kötü çünkü bugün lg g2 yi 1100tl ye alabiliyorsunuz ki tek kelimelik bir telefon LG G2 , Hani bana sorarsanız zopo ya 950 vereceğime LG G2 alırım babalar gibi takılırım :) Ha unutmadan Ekran kalitesi ve ışık gayet başarılı biraz keskinliği düşük ama farkedilir değil. Baska birşey merak eden olursa deneme mi istediği haber etsin hallederiz :) saygılar..

Not : Kamerası çok çok iyi değil-Yazılımla daha iyi hale gelebilir gibi yinede çogu telefondan iyidir.. Jiayu g3 ü kamera konusunda tercih edebilirim diyebilirim..

LG G2 nerde 1100 tl link alabilir miyim? 1250 den daha düşük göremedim de.

Ayrıca telefonu yererken saydığınız telefonlar içerisinde en kötüsü demişsiniz. umi x2 den nasıl daha kötü oluyor anlamak elde değil.
    Zopo C2 platinum kullanmış biri olarak o saydığınız bütün telefonlardan daha iyi kameraya sahipti C2, ZP980+ ımda yolda 14Mp kamerası ve büyük sensörü ile. ZP998 in kamerasının kötü olduğuna inanasım gelmiyor. Tabiki bu telefonların hiç biri samsung / lg / iphone ile kıyaslanacak derecede iyi kameraya sahip değil ancak kendi sınıfında gayet iyiler.

Edit: Oppo find 5 kıyaslama dışı, mtk lı telefon değil o. Onun kamerası eminim jiayu g3 kamerasından iyidir size göre :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 28 Şubat 2014; 13:24:10 >

• lg g2 yi ikinci el 3aylık cihaz olarak sahibinden.com dan tertemiz bişekilde alabilirsiniz.. Diger telefonlardan kötü derken müzik kalitesini dedim telefon demedim ayrıca umi x2 nin malzeme kalitesi gerçekten iyi :) Zopo Zp998 erken çıkan bir telefon ilk gerçek 8 çekirdekli olabilmesi için tam olarak optimize edilmemiş rom ile piyasaya sürüldü o yüzden kamera çekimi olarak öle çok çok başarılı değil. Oppo find5 kamera olarak çok iyi tabiki jiayudan yüksek fakat fiyat olarakta yüksek :) biri 150usd iken digeri 450lilerde.. Lg g2 nin kamerası oppo find5 e oranla daha iyi donanım olarakta çok üst düzeyde. Bulabilirseniz Hongkong yapımı lg g2 f320l alır 2100Yuan a (çift sim + sd+değiştirilebilir bataryalı modeli) yani yaklaşık 350usd ye ki Zopo zp998 ile neredeyse aynı fiyata harikalar yaratırsınız..suan telefon elimde isterseniz size zp998 ile çekilmiş foto örnekleri gönderebilirim kararı siz verirsiniz :) LG g2 imei olayına gelirseniz octoplus box kullanmasını bilen bir telefon servisi işinizi görür :)

Hongkong dedim özür Kore olacak Tam hatırlamıyorum baya önce bakmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giino -- 28 Şubat 2014; 13:59:48 >

• Sonuçta LG G2 nin sıfır fiyatı 1100 tl değil, en düşük 1250 tl. Kore yapımı olan pili değiştirilebilen LG G2 nin o kadar ucuz olduğunu bilmiyordum.
    Octoplus Box a baktım çok pahalı, onu kullanan telefoncu varmı memlekette? İMEİ yi biz getirsek kaç paramızı alırlar?

Nexus 5 var 403 dolara filan alabiliyorum 16gb olanını, imei gömülürse getirmek mantıklı hale geliyor.

zp998 in fiyatı anormal değil aslında, anormal olan Türkiyede LG G2 nin satış fiyatı. Adamlar resmen çok düşük fiyattan veriyor Türk pazarında yer edinmek için.
  • Dogrudur LG fiyatları çok düşük tutuyor Durum böyleyken diğerlerinin fiyatı çok abartı görünüyor.. 8 çekirdekli bir telefona 9xx TL çok değil fakat yurtdışı satısı 700TL olunca o 2xx TL göze batıyor.. Sonucta bizim ülkede garantilerde çok garanti değil kullanıcı hatası deyip gönderiyorlar geri bi dünya uğraş dur.. Octoplus olan yerler bulmak lazım bu şekilde çok daha fazla opsiyon olur. Mutlaka vardır LG tamiri yapan servisler. Kore LG G2 En düşük 1999Yuan (yaklaşık /726TL) a kadar var. Nexus 5 iyi cihaz ama bir türlü ısınamadım LG g2 1hafta kullandım hayran kaldım ekran netliği renkleri vs harika.. Yinede Zopo yu satıp LG g2 almam, Rootlamaya bile gerek olmayan cihazı napim tembelleştirir beni o :)

Ne yazıkki bizim ülkemizde distribütörler %200 kar etsinler kanımızı emsinler diye devlet baba milyon tane yasak getiriyor..EE tabi danışıklı olunca olay , olan sana bana 700TL lik telefonları 1500TL -2000TL ye kullanabiliyoruz. Topluca boykot edip 1ay kimse telefon almasa bak bakalım kaça düserler :) Bizim tek başaramadığımız olay bu halk olarak bütünleşemiyoruz..Bi başarsak dünyaları deviririz.. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: giino

Ne yazıkki bizim ülkemizde distribütörler %200 kar etsinler kanımızı emsinler diye devlet baba milyon tane yasak getiriyor..EE tabi danışıklı olunca olay , olan sana bana 700TL lik telefonları 1500TL -2000TL ye kullanabiliyoruz. Topluca boykot edip 1ay kimse telefon almasa bak bakalım kaça düserler :) Bizim tek başaramadığımız olay bu halk olarak bütünleşemiyoruz..Bi başarsak dünyaları deviririz.. :D

olay budur....

• Lg g2 çift simli modeli çıkmadı bildigim kadarıyla.mart ayında piyasaya cıkacak fakat lg g2 mini şeklinde ve işlemcisi,camerası,pili,ekranı g2 ile dağlar kadar fark var.o yüzden ucuz.ayrıca sahibinden de satılan ikinci el ürünlerin bir çoğu sıfırlanmış pasaport kaydı varmı yokmu belli olmayan ürünlerde var.çok dikkatli olun derim.1100 vermektense 1250 ye sıfır var.fakat bu rakamlar dahi çok ucuz değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarjı çok kötü, su gibi içiyor. android sistem %92 yazıyor pil ayrıntılarında
  • telefonun kamera olan üst kısmı oyunlarda ısınıyor.
    real racıng 3 çok iyi oynatıyor. net görüntü hiç takılma kasma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 2 Mart 2014; 12:56:56 >
  • S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    Telefonun muzik kalitesinin iyi olmadigi, bir de ses veya video kaydi yaparken mikrofonun cok kisik sesle kayit yaptigi soylenmis. Sizin deneyimleriniz nasil? Batarya daha yeni oldugu icin henuz stabil yapiya kavusmamis olabilir mi acaba?

• Sesin ayrıntısından pek anlamam. evet video kaydında ses çok az geliyor. ve bu benim için önemli bir problem.
  • igo hd yükledim. güzel çalıştırdı ama uydu bulamıyor. ideos x5 bulduğu gps sinyalini bulamıyor halada arıyor.
    benmi yanlış bi şeyler yapıyorum bilmiyorum.
  • geçte olsa bağlandı. sonraki bağlanmalarda bu kadar bekletmiyor.
  • evet ses kalitesi çok iyi değil.
  • iptv mxplayerle açtım hd yayın akıcı gösteriyor.
    son olarak genel anlamda telefondan memnunum. tavsiye ederim.
    Mikrofon ses seviyesi ayarlanabiliyor takip ettigim kadariyla, fakat muzik kalitesine henuz cozum bulunmus degil gibi. Xda da zopo 998 kullanicilarinin actigi konu var goz atin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

Mikrofon ses seviyesi ayarlanabiliyor takip ettigim kadariyla, fakat muzik kalitesine henuz cozum bulunmus degil gibi. Xda da zopo 998 kullanicilarinin actigi konu var goz atin isterseniz.

Eyvallah saol LİNK atabilirmisin

bu xda forumlarında

bu zopo forumlarında

zopo forumlarında bahsi geçen iki konuyla ilgili başlıklar var.
  • quote:

bu xda forumlarında

bu zopo forumlarında

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

bu xda forumlarında

bu zopo forumlarında

Tesekkurler

hocam imzanızda ön kameranız 8 mp görünüyor 5 değilmiydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

bu xda forumlarında

bu zopo forumlarında

Tesekkurler

hocam imzanızda ön kameranız 8 mp görünüyor 5 değilmiydi?

Senin mesajindan sonra yine baktim 8 gorunuyor.
    Antutu sonucundada 8 gosteriyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.