Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya bi uçmuşsunuz.. tabi herkes malını fazla fiyata satıp fazla kazanmak ister. kullanılmış bir cihaz. ne diyeyim. aklımdan geçen 400 gibi bi rakamdı ikinci el için. makul ise görüşebiliriz.
  • sevgili sacit 400e bulursan haber ver 5adet alcam hemen :) uçmak diye buna denir ama neyse :) eyvallah vazgeçtim satmıyorum :)
  • siz telefonculara falan hiç uğramıyosunuz sanırım. 2 günlük 2000tlye sıfırı satılan cihazları onlarda 1200-1300 tl ye bile bulabiliyosun. kimse kimseyi aldatmıyor kardeş. ayaklarım sağlam basıyor. sen gene bildiğini yap. istediğin gibi sat. ama herşeyin bir ederi vardır beni yanlış anlıyosun. hayırlı satışlar sana... vazgeçtin ama olsun belki oltaya takılır biri::::))) ama bu forumda bulabileceğini zannetmiyorum.
  • asıl sen yanlış anladın sevgili sacit ben balık tutmuyorum kimseyide dolandırmıyorum olta muhabbeti de değil, Telefoncular gibi ölü dürtücüde değilim, telefonculara satılan telefonlar ihtiyactan dolayı satılıyo yani taksit ile al hemen paraya çevir o yüzden bu denli ucuza alabiliyorlar telefoncular, Ayrıca madem bukadar ucuz da var al diyorum bana 5adet 400den hemen parasını vereceğim:) 2.el olsun sorun yok.. ayrıca başka bi konu Telefoncular ucuza alıp aynı ucuzluktamı satıyorlar? Bunların tümünün geçtim ben bu fiyatı verdim sana uymuyosa uymuyodur sevgili kardeşim bu iletime yorum yapmaya bilirsin yada abi çok istemişsin ben 400tl ye kadar verirsen alırım vermiyosanda hayırlı satışlar dersin geçersin zihniyeti normal bi insanın bunu yapması gerekir, ben sana bu telefonu 400tl ye satim sen 2gün kullan git 200e ver . Veremiyosan eyvallah de geç git :) bidaha bişey yazmadan önce sana danısırım kaç para fiyat koyacağımı belirlersin bende ona göre ileti açarım :) egonu tatmin edim biraz :)

• Ayrıca sevgili Sacit bu forumda bulacağını sanmam (başka bireylerin adına karar vermeye yetkili) derken sen halkın hukuk bürosumusun? merak ettim sadece yanlış anlama :)
  • MTK6592 ZOPO ZP998 (Octa Core 1980*1080 2G/16G)

Telefonun ederi belli zaten.Kalkıp çin malı telefona garantisiz servissiz 1 sorunu olsa halletmek için kapı kapı dolaşacaksını
    kimse 800 tl vermez.

İnt almak daha iyi...Burada ölücülik yapıp forum işportacılığı yapmayın 1-2 mesaj lı ğyeler özellikle.Gidin 2. el forumuna..

$279.00

http://www.tmallbox.com/mobile-phone/17051-mtk6592-zopo-zp998-octa-core-19801080-2g16g.html

http://www.buyincoins.com/item/41909.html

Brand: ZOPO
    Model: ZP998
    Type: 3G Smart Phone
    Operating System: Google Android 4.2
    Sim Card: Dual SIM Card Dual Standby
    Service Provide: Unlocked
    Form Factor: Bar Phone
    Keyboard: Touch Screen
    CPU Type: Octa Core
    Processor: MTK6592, 1.7GHz
    Memory / RAM: 2GB
    Flash Memory / ROM: 16GB
    External Memory: Micro TF card slot, support max up to 64GB (NOT INCLUDED)
    Display Size: 5.5 inch
    Display Type: Corning II gorilla glass, Multi-touch capacitive screen
    Resolution: 1920 x 1080 pixels resolution
    Touch Control: Full size touch operation
    Network: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz

3G: WCDMA 850/2100MHz
    Bluetooth: Support
    GPS: Support
    Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 b/g/n network supported
    Camera: Dual cameras, front camera 5.0MP, rear camera 14.0MP
    Button: home, return, menu, power, vol +/-
    Input / Output: 1 x TF card slot
    1 x USB port
    2 x SIM Card port

1 x 3.5mm stereo headphone jack

1 x Built-in speaker
    1 x Built-in microphone
    Video Format: 3GP/MPEG4
    Audio Format : MP3/WAV/AMR/AWB
    Image Format: JPEG/BMP/GIF/PNG
    Languages: English, Afrikaans, Bahasa Indonesia, Bahasa Mealyu, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Hrvatski, IsiZulu, Italiano, Kiswahili, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederalands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Rumantsch, Sovenscina, Slovencina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, India Urdu, Arabic, Persian, Hindi, Bengali, Thai, Korean, Japanese, Simplified/Traditional Chinese
    Battery & Power: Built-in 2400mAh Lithium battery
    Power Supply: 100~240V max
    Dimension: 15.14cm x 7.61cm x 0.91cm - 5.96inch x 2.99inch x 0.36inch
    In the Box: 1 x SmartPhone

1 x Data Cable

1 x AC Power Charger Adapter

1 x Battery

1 x Screen Protector

1 x Protective Shell

• Önce benim yazdıklarımı bi okuyun sonra kendinizinkileri ne kadar üsturupsuzca konuşmalar.
    size bravo burası ikinci el bölümü değil ama isterseniz orayada bi bakın herkes yorumunu yapar EDEPLİ olmak kaydıyla.
    size iyi günler.
  • Sacit yav he he.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili inmybed internetten alın ozaman , malum gümrük artık eskisi gibi değil,bi yönteminiz varsa hepimiz toplanalım bizde forumdaşlığınızdan faydalanalım :) siz satın bakalım kaça satacaksınız :)
  • sacit S kullanıcısına yanıt
    bak arkadaşım olay belli hoşuna gitmeyebilir anlarım fiyat sana çok gelebilir anlarım , ama bana ne yapacağımı yada ne yapmam gerektiğini sen anlatamazsın bunu anlayamam, çok basit sevgili kardeşim , burda senin oltana balık takılmaz dersen hem kendime hem burdaki tüm arkadaşlarıma hakaret sayarım burda kimse kimseyi dolandırmıyor ya da bu amacı gütmüyor, ayrıca burdaki arkadaşlar akıl özürlü değil boş konuşmayacaksın arkadaş alıyosan alırsın almıyosan dersin ustam fiyat çok be şunu 400 yaparsan düşünürüm, bende derim ki üzgünüm kardeşim o fiyat bana uymuyo eyvallah, senin konuya giriş şeklin sen uçmuşsun olunca bende sana kimin uctuğunu anlatmaya çalışırım, ..güzel kardeşim canın sıkıldıysa üzgünüm fakat dediğim gibi almıyorsan yada nereden daha ucuza alıyorsa imkanın varsa gider alırsın bende hayırlı olsun derim alala ya niye benden almadın çok ayıp ettin dersem dişlerim dökülsün abi ya nediim :)

• giino G kullanıcısına yanıt
    çocuksun sen.
    arkadaşım mı... seninle.. asla
    neyin ne olduğu belli cevap yazıp durma bana.
  • @giino
    @sacit

Bence 750 çok,ama 400 de az...

• eyvallah sevgili arkadaşım saygı duyarım..
  • http://www.tmallbox.com
    gümrükte takılırsa para iadesi yapıyormu? buyicons artık godnermıyor telefon, alternatif bi yer lazım
  • zopo zp998 de rom atılmadan türkçe dili mevcut mu arkadaşlar ? bir de mobiluncle ile imei rahat değiştirilebiliyor mu ?
  • http://zopo.com.tr/zopo-998 Arkadaşlar,türkiyeye gelmiş cıhaz...
  • arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kullanıyorum telefon çok iyi bir kaç sorun vardı wireless ile güncellemesi geldi daha iyi oldu ayrıca 2 günde bir custom rom çıkıyor telefon için rom sorunu yok yakında 4.4 de çıkacak galiba yabancı bir kaç sitede okumuştum telefon çok stabil
  • Ön kamera 8mp mi 5 mp mi ??
  • Birsey soraragim. Yuetdisindan 700 Tlye mi getiriyim. Yoksa Türkiye'de 950Tlye garantili mi aliyim. yurt disi riskli ama Tr fiyatida cok pahali geldi. Yardimci olabilecek arkadas var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada daha hic yurt disindan telefon getirtmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.