Şimdi Ara

Zopo zp998 Nasıldır. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
29.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 tl ye soket degistirdim. Bi problemi kalmadi tlfonun.
    Stock romla idare etcem custom isine dahada girmem :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar amerikadan zopo 998 getıreyım mı yoksa aynı fıyat cıvarı discovery falan mı alayım? sizlerden baska kullanan tanımıyorum. discovery de ıyı gıbı ama sızın goruslerınız ne? sahmerdan? fıyat, performans, ekran, sarj durumu nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capable_dou

Arkadaslar amerikadan zopo 998 getıreyım mı yoksa aynı fıyat cıvarı discovery falan mı alayım? sizlerden baska kullanan tanımıyorum. discovery de ıyı gıbı ama sızın goruslerınız ne? sahmerdan? fıyat, performans, ekran, sarj durumu nasıl?

Zopo 998 discoveryden cok daha iyi. Discovery eliti diyorsan onu kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasankim2001

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kullanıyorum telefon çok iyi bir kaç sorun vardı wireless ile güncellemesi geldi daha iyi oldu ayrıca 2 günde bir custom rom çıkıyor telefon için rom sorunu yok yakında 4.4 de çıkacak galiba yabancı bir kaç sitede okumuştum telefon çok stabil

Yurtdisinda wirelessi zayif diye sikayet ediliyor. Sizdede oylemiydi ve guncelleme tamamen cozdumu.

• Zopo 998 telefonumu 9 Nisandan beri kullanıyorum. Aliexpress.com’dan puanı iyi olan satıcıdan aldım. Fakat birçoğu Türkiye’ye göndermiyor. Türkiye’ye gönderen birinden almanız lazım. Gümrükten geçmesi içinde küçük bir trick yapmasını istemelisiniz. Sipariş tarihi ile teslim tarihi arası tam 1 ay sürdü. Şu anki fiyatı 281 dolar. Yani 281 USD x 2.11 TL/USD= 596 TL. 2.6 TL gümrüğe sunum vergisi ve damga vergisi ödüyorsun. Yani 600 TL anca ediyor. Bu fiyata böyle bir telefon piyasada yok.

Wifi çekiminde bir sorun yaşamadım. Eski telefonum Galaxy R'ye göre çok daha iyi H+ ve 3G çekiyor. GPS'de bir sorun var ama çözümü de var. MTKUncle Tools ile GPS'i açıp ardından GPStest programında uyduları 15 sn içinde görebilirsiniz. Bununla ilgili zopomobile.cn sitesinde açıklama var Google’da “ZOPO English Picture setting guide for speedy GPS satellites” şeklinde arama yapın. Resimli anlatım var. IGO yükledim. Evde açtım ve bulunduğum konum doğru idi. Telefondaki IGO ile henüz bir seyahat yapmadım. Zaten DARK evopad7000 var aracımda.

Antutu testi resimde görüldüğü gini Galaxy S4 ile kafa kafaya. Puanı 27242 çıktı. Arkadaşta Galaxy S4 var. O test etti ve “HTC One”'nın altında çıktı. fotoğraf kalitesi güzel. Facebook'un son güncellemesinden sonra facebookta çok sık ani facebook kapanmaları yaşanmaya başlandı. FAcebook'un bu sorunu en kısa sürede bir güncelleme ile çözeceğine inanıyorum. En çok sorulan soru garanti. 1 aydır bir sorunla karşılaşmadım. Zopo Türkiye kuruluyor diye biliyorum. Destek verirler mi bilmiyorum. ama dikkatli kullandıktan sonra sorun çıkaracak bir telefon gibi durmuyor. ilk versiyonunda "User Defined black screen operation" varmış ama şu an yok. sanırım pil harcıyor diye kaldırmışlar.
    6.64 dolara yani 14 TL ye yine Aliexpress.comdan güzel bir kılıf aldım. vakumla ekrana yapışıyor kapak. Telefonu tamamen kaplıyor kılıf. İyi koruma sağlıyor. Fotoğraf çekimi mükemmel. Videolar gerçekten süper. 600 TLye yani 281 USD ye alınacak mükemmel bir telefon. Kullanmadığın bir Nokia telefonun IMEI numarasını buna yazdım. MTKUncle Tools ile veya bir kod var onunla açılan bir menuden yazılıyor.

Zopo zp998 Nasıldır. Zopo zp998 Nasıldır. Zopo zp998 Nasıldır. Zopo zp998 Nasıldır. Zopo zp998 Nasıldır.

• Arkadaşlar aşağıdaki satıcıdan almıştım fakat bazılarının ki gümrüğe takılmış o yüzden artık Türkiyeye 11.05.2014 tarihi itibariyle satmıyor . Benim yorumu orada görebilirsiniz. Yanında türk bayrağı olup 427 MB güncelleme bilgisinde bahsedilen yorum.

http://www.aliexpress.com/item/ZOPO-ZP998-MTK6592-Octa-Core-Phone-5-5-IPS-1920x1080-2GB-32GB-Android-4-2-Smart/1657092143.html
  • Yurt dışından alıp kullanan arkadaşlar, bu telefona imei kopyalanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsahin

Yurt dışından alıp kullanan arkadaşlar, bu telefona imei kopyalanıyor mu?

Evet kardeş mtk lı telefonların hepsine imeı atılıyor buda dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: magicfriend

Zopo 998 telefonumu 9 Nisandan beri kullanıyorum. Aliexpress.com’dan puanı iyi olan satıcıdan aldım. Fakat birçoğu Türkiye’ye göndermiyor. Türkiye’ye gönderen birinden almanız lazım. Gümrükten geçmesi içinde küçük bir trick yapmasını istemelisiniz. Sipariş tarihi ile teslim tarihi arası tam 1 ay sürdü. Şu anki fiyatı 281 dolar. Yani 281 USD x 2.11 TL/USD= 596 TL. 2.6 TL gümrüğe sunum vergisi ve damga vergisi ödüyorsun. Yani 600 TL anca ediyor. Bu fiyata böyle bir telefon piyasada yok.

Wifi çekiminde bir sorun yaşamadım. Eski telefonum Galaxy R'ye göre çok daha iyi H+ ve 3G çekiyor. GPS'de bir sorun var ama çözümü de var. MTKUncle Tools ile GPS'i açıp ardından GPStest programında uyduları 15 sn içinde görebilirsiniz. Bununla ilgili zopomobile.cn sitesinde açıklama var Google’da “ZOPO English Picture setting guide for speedy GPS satellites” şeklinde arama yapın. Resimli anlatım var. IGO yükledim. Evde açtım ve bulunduğum konum doğru idi. Telefondaki IGO ile henüz bir seyahat yapmadım. Zaten DARK evopad7000 var aracımda.

Antutu testi resimde görüldüğü gini Galaxy S4 ile kafa kafaya. Puanı 27242 çıktı. Arkadaşta Galaxy S4 var. O test etti ve “HTC One”'nın altında çıktı. fotoğraf kalitesi güzel. Facebook'un son güncellemesinden sonra facebookta çok sık ani facebook kapanmaları yaşanmaya başlandı. FAcebook'un bu sorunu en kısa sürede bir güncelleme ile çözeceğine inanıyorum. En çok sorulan soru garanti. 1 aydır bir sorunla karşılaşmadım. Zopo Türkiye kuruluyor diye biliyorum. Destek verirler mi bilmiyorum. ama dikkatli kullandıktan sonra sorun çıkaracak bir telefon gibi durmuyor. ilk versiyonunda "User Defined black screen operation" varmış ama şu an yok. sanırım pil harcıyor diye kaldırmışlar.
    6.64 dolara yani 14 TL ye yine Aliexpress.comdan güzel bir kılıf aldım. vakumla ekrana yapışıyor kapak. Telefonu tamamen kaplıyor kılıf. İyi koruma sağlıyor. Fotoğraf çekimi mükemmel. Videolar gerçekten süper. 600 TLye yani 281 USD ye alınacak mükemmel bir telefon. Kullanmadığın bir Nokia telefonun IMEI numarasını buna yazdım. MTKUncle Tools ile veya bir kod var onunla açılan bir menuden yazılıyor.

Zopo zp998 Nasıldır. Zopo zp998 Nasıldır. Zopo zp998 Nasıldır. Zopo zp998 Nasıldır. Zopo zp998 Nasıldır.

sabahtan beri bu cihazı araştırıyorum. test sonuçlarına bakınca lg g2 bundan daha iyi sonuçlar almış. G2 paralel maralel 1000 tl civarına alınabilir sanırım. 998', çin'den alınca sorunsuz gelecek olsa düşünülebilir ama çoğu telefon gümrüğe takılıyormuş. riskli bir işlem. G2'den daha üstün bir tarafı da olmadığına göre G2 almak daha mantıklı ve risksiz gibi

• neden çokca 998 den bahsediliyor anlamıyorum,

990+ şu an adamların amiral gemisi az bir fiyat farkıyla,
    998deki batarya agız burun kıvırttırıyor adama...

rusyadan gelirken max 700tl alabiliyorum hepsiburada tarzı iyi garantili bir yerlerden, ama beni en çok GPS duşunduruyor,,
    MTK larda gps sıkıntısı devam mı? hiç hassas degildi benim daha onceki zopo 810 modelim.

bir de bu 8 cekirdeklinin imei kırılabiliyor mu rahat? mtk nın en buyuk avantajı buydu.
  • İmei sikintisi yok.benim icin 998 boyut olarak ideal.cinden azbycna maliyeti 540 tl oldu. Gps problemi var. Bulundugun yeri rahat buluyor basta ama yolda sapitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickersan -- 4 Haziran 2014; 19:30:02 >
  • Bu telefonda ekran görüntüsü nasıl alınıyor, bilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Arkadaşlar aşağıdaki satıcıdan almıştım fakat bazılarının ki gümrüğe takılmış o yüzden artık Türkiyeye 11.05.2014 tarihi itibariyle satmıyor . Benim yorumu orada görebilirsiniz. Yanında türk bayrağı olup 427 MB güncelleme bilgisinde bahsedilen yorum.

http://www.aliexpress.com/item/ZOPO-ZP998-MTK6592-Octa-Core-Phone-5-5-IPS-1920x1080-2GB-32GB-Android-4-2-Smart/1657092143.html

hocam GPS ile ilgili daha çok kullanım yaptınız mı?
    yani bendeki zopo da konum belirliyor ama sonrasında IGO ile pek de hassas değil, beni 10 metrwe yandaki yan yolda oldugumu sanırıyor.

aynı yerde Samsung S3 de açıktı , o buz gibi nokta atışı görüyordu beni..

Bahesilen GPS ayarlarını yaptı internette var.
    MTK işlemcilerde kronik mi bu sorun bilemedim.

IGOyu kullanarak dener misiniz abaca veya denediniz mi

• ARkadaşlar Son Zamanlarda Pandawillden VEya Etotalktan Cihaz Alan Varmı ?
    Ürünler TAkılıyormu Hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Arkadaşlar aşağıdaki satıcıdan almıştım fakat bazılarının ki gümrüğe takılmış o yüzden artık Türkiyeye 11.05.2014 tarihi itibariyle satmıyor . Benim yorumu orada görebilirsiniz. Yanında türk bayrağı olup 427 MB güncelleme bilgisinde bahsedilen yorum.

hocam GPS ile ilgili daha çok kullanım yaptınız mı?
    yani bendeki zopo da konum belirliyor ama sonrasında IGO ile pek de hassas değil, beni 10 metrwe yandaki yan yolda oldugumu sanırıyor.

aynı yerde Samsung S3 de açıktı , o buz gibi nokta atışı görüyordu beni..

Bahesilen GPS ayarlarını yaptı internette var.
    MTK işlemcilerde kronik mi bu sorun bilemedim.

IGOyu kullanarak dener misiniz abaca veya denediniz mi

igo ile tam rezalet. Telefonde gps yokmus gibi davranmak lazim.

• Z 990+'ı d..marketten taksitle alabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONIONBUD

Z 990+'ı d..marketten taksitle alabiliyormuyuz ?

Hayır hiçbir telefonu taksitle alamıyorsunuz. Evkur gibi yerler hariç.
  • Merhaba Arkadaşlar

Çift hatlı telefon ihtiyacım olduğundan internet üzerinden araştırma yaptım ve sonunda zopo 998 marka telefonu almaya karar verdim
    Türkiyede satışını Dg Elektronik firması yapıyor satışını ve satış sonrası desteğini sağlıyor Siparişini verdim sağ olsunlar hemen kargoladılar 19.06.2014 tarihinde elime ulaştı Telefonu kullanmaya başladığımda kulaklık sesinin az çıktığının ve donma sorunları olduğunun farkına vardım. Dg Elektronik iletişim hattını arayarak durumu izah ettim, fakat muhatap bulamadım sürekli beni oyaladılar, ben sürekli firmayı aramaya devam ettim, üstün çabalarım sonucu bir muhatap bulabildim ve bana telefonun fabrika ayarlarındaki kodları değiştirerek telefon kulaklık sesinin yükseltildiğini ve donma sorununla ilk defa karşılaştıklarını böyle bir şeyin olmayacağını söyleyerek mail adresime sorunun çözüleceği ses yükseltme kodu gönderdiler Mailime gönderilen kod numaralarının çıktısını alarak telefoncuya gittim sesinin yükseltilmesini talep ettim fakat Teknik servisteki arkadaş “Bu verilen kodları telefona girdikleri takdirde telefondaki kulaklık sesinin normalden daha fazla (fabrika verilerinin üstünde) çalışacağından telefona zarar verebileceğini, fabrika verilerinin harici bir işlem olduğunun bilgisini verdi” telefona hiçbir işlem yaptırmadan konuyu Dg Elektronik ile paylaşmak istedim fakat dinletemedim iletişim hattını bir bayan açıyor yetkili kimse yok diyor biz sizi aratalım diyor ne arayan var ne soran bende cayma hakkımı kullanarak telefonu yasal süresi (7 gün) içerisinde geri göndermeye karar verdim 25.06.2014 tarihinde Dg Elektronik’e kargo ile gönderdim bana telefonu geri göndermişler her hangi bir arıza yoktur diye Yani anlaşılan o ki firma T.C Kurallarını ve kimseyi tanımıyor kendi kurallarını uyguluyor zaten satış sonrası destek için muhatap bulamıyorsunuz ben tüketici hakem heyeti başkanlığında hakkımı arayacağım Dg Elektronikten alışveriş yapacak arkadaşlar dikkatli olsunlar derim
    Zopo 998 Telefona gelince bu kadar sorun yaşadıktan sonra inanın soğudum kullanmıyorum bile

Bana gönderilen ses yükseltme kodu

Ahiza Sesi Yükseltme‏

Eylemler
    info (info@digitalmarket.com.tr) Kişilere ekle 25.06.2014 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut
    Kime: xxxxxxxxxxxx@hotmail.com
    info@digitalmarket.com.tr

Sayın xxxxxx Bey,
    Telefonunuzun ahize sesini yükseltmeyle ilgili olarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

*#*#3646633#*#*
    Üstteki kod ile Enginner Mode’a giriş yapın
    Elinizi sola kaydırarak “Hardware Testing” bölümüne gelin
    Gelen menüde “Audio” seçeneğine dokunun
    En üstteki “Normal Mode” seçeneğine dokunun
    Gelen bölümde Type kısmından “SPH”yi seçin Level bölümünden “Level 6” yı seçin
    Max Vol.0-160 yazan bölüme 160 değerini girin ve yandaki “Set” butonuna dokunun Ardından
    Gelen bölümde Type kısmından “SPH2”yi seçin Level bölümünden “Level 6” yı seçin
    Max Vol.0-160 yazan bölüme 160 değerini girin ve yandaki “Set” butonuna dokunun
    Cihazınızı yeniden başlatın ve ahize sesini test edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: endexci

Merhaba Arkadaşlar

Çift hatlı telefon ihtiyacım olduğundan internet üzerinden araştırma yaptım ve sonunda zopo 998 marka telefonu almaya karar verdim
    Türkiyede satışını Dg Elektronik firması yapıyor satışını ve satış sonrası desteğini sağlıyor Siparişini verdim sağ olsunlar hemen kargoladılar 19.06.2014 tarihinde elime ulaştı Telefonu kullanmaya başladığımda kulaklık sesinin az çıktığının ve donma sorunları olduğunun farkına vardım. Dg Elektronik iletişim hattını arayarak durumu izah ettim, fakat muhatap bulamadım sürekli beni oyaladılar, ben sürekli firmayı aramaya devam ettim, üstün çabalarım sonucu bir muhatap bulabildim ve bana telefonun fabrika ayarlarındaki kodları değiştirerek telefon kulaklık sesinin yükseltildiğini ve donma sorununla ilk defa karşılaştıklarını böyle bir şeyin olmayacağını söyleyerek mail adresime sorunun çözüleceği ses yükseltme kodu gönderdiler Mailime gönderilen kod numaralarının çıktısını alarak telefoncuya gittim sesinin yükseltilmesini talep ettim fakat Teknik servisteki arkadaş “Bu verilen kodları telefona girdikleri takdirde telefondaki kulaklık sesinin normalden daha fazla (fabrika verilerinin üstünde) çalışacağından telefona zarar verebileceğini, fabrika verilerinin harici bir işlem olduğunun bilgisini verdi” telefona hiçbir işlem yaptırmadan konuyu Dg Elektronik ile paylaşmak istedim fakat dinletemedim iletişim hattını bir bayan açıyor yetkili kimse yok diyor biz sizi aratalım diyor ne arayan var ne soran bende cayma hakkımı kullanarak telefonu yasal süresi (7 gün) içerisinde geri göndermeye karar verdim 25.06.2014 tarihinde Dg Elektronik’e kargo ile gönderdim bana telefonu geri göndermişler her hangi bir arıza yoktur diye Yani anlaşılan o ki firma T.C Kurallarını ve kimseyi tanımıyor kendi kurallarını uyguluyor zaten satış sonrası destek için muhatap bulamıyorsunuz ben tüketici hakem heyeti başkanlığında hakkımı arayacağım Dg Elektronikten alışveriş yapacak arkadaşlar dikkatli olsunlar derim
    Zopo 998 Telefona gelince bu kadar sorun yaşadıktan sonra inanın soğudum kullanmıyorum bile

Bana gönderilen ses yükseltme kodu

Ahiza Sesi Yükseltme‏

Eylemler
    info (info@digitalmarket.com.tr) Kişilere ekle 25.06.2014 Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut
    Kime: xxxxxxxxxxxx@hotmail.com
    info@digitalmarket.com.tr

Sayın xxxxxx Bey,
    Telefonunuzun ahize sesini yükseltmeyle ilgili olarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

*#*#3646633#*#*
    Üstteki kod ile Enginner Mode’a giriş yapın
    Elinizi sola kaydırarak “Hardware Testing” bölümüne gelin
    Gelen menüde “Audio” seçeneğine dokunun
    En üstteki “Normal Mode” seçeneğine dokunun
    Gelen bölümde Type kısmından “SPH”yi seçin Level bölümünden “Level 6” yı seçin
    Max Vol.0-160 yazan bölüme 160 değerini girin ve yandaki “Set” butonuna dokunun Ardından
    Gelen bölümde Type kısmından “SPH2”yi seçin Level bölümünden “Level 6” yı seçin
    Max Vol.0-160 yazan bölüme 160 değerini girin ve yandaki “Set” butonuna dokunun
    Cihazınızı yeniden başlatın ve ahize sesini test edin.

Iyiki forumu okumusum. Tam almak uzereydim. Bilgilendirme icin sagol kardes. Insallah iade etmeyi basarırsın.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.