Şimdi Ara

ZOR GEOMETRİ KİTAP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle tam tercih sonuçları acıklanıcakken böyle bi konu actıgım için kusura bakmayın. Daha önceki geometri kitap tavsiye konularına baktım ancak çogu kişi kolay kitap aradıgı için pek bana göre değil.

Bu sene çözdüklerim:
    Fem soru bankası (Gerçekten güzel bi kitap, sınava bunu çözmeden girmeyin )
    Birey A soru bankası (Çok gerekli oldugunu düşünmüyorum, bana çok da bi şey katmadı sanırım)
    Birey B bi kısım (ısınamadım kitaba ama hala çözüyorum)
    Karekök ygs geometri (bunu da çözüyorum ancak fazla kolay geldiği için yeni kitap arayışına girdim)

Aslında elimde lys karekök geometri var, oldukça güzel bi kitap ama ona daha geç başlamayı düşünüyorum.

Yaz tatilinin sonuna kadar geometriden bi kitap daha bitirmeyi düşünüyorum sonra ygsye kadar deneme çözerim.

Önerebilceğiniz şöyle orjinal soruları olan, "bunu çözersen tamamsın" dediğiniz kitaplar var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laughlin -- 22 Temmuz 2014; 8:32:31 >

• laughlin kullanıcısına yanıt
    palme geo-odtü geo
  • Birey c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serverut38

Birey c

Birey B bence gereksiz zor ken C nin de oyle olacagini dusunuyorum.Fen bilimleri oneririm sorulari guzel ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhn97 -- 22 Temmuz 2014; 11:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.