Bu ülkede bir zamanlar "Kutlu Doğum Haftası" kutlanırdı... |
Zorlu Holding'de Ramazan krizi! - Cem Köksal hakkında 5 yıl 3 ay hapis istemiyle dava açıldı (4. sayfa)

-
-
Bilerek yapılacak bir olay değil ortada kutlama bile yok sadece müslümanlar için önemli olan bir ayın başlangıcında atılmış sıcak ve iyi niyetle özellikle kendi çalışanlarına vurgu yaptığı temenni içeren iyi niyet mesajı bunda ne var.
Diğer ceo nun yaptığı ise tam saçmalık muhtemelen kendisinin altında olan bir yöneticinin çalışanlara böyle bir jest yapmasını kaldıramadı ve bu yüzden yaptıkları nereye varır sonucu ne olur kestiremedi.
Bazıları kabul etmek istemese de burası müslüman bir ülke ve ramazan ayıda müslümanlar için kutsal bir aydır insanların bir ay boyunca aç kalıp oruç tutacağı bir ayın başlangıcında insanların dini duygularını rencide edecek genel bir açıklama yaparsan bunun sonucuna katlanırsın.
Bu olanlar buz dağının görünen tarafı birde görünmeyen tarafı var o kısım daha beter çünkü böyle yaklaşımlar mevcut iktidarın değerini halkın gözünde daha çok arttırırken en başta Chp gibi laikliği savunan partilere çok büyük değer ve itibar kaybettirir ve en kötüsü laikliğe karşı olan kesime çok büyük koz verir sonra temizle temizleyebilirsen.
-
Çok ilginç gerçekten bende benzer büyük bir holdingde çalışıyorum beyaz yaka olarak sürekli günde onlarca mail atıyorum da. Vestel Ceo'su diğer holding ve grup şirketleri CC koyarak neden mail atarki hadi o hata yaptı holding ceo'su neden tüm mail gruplarını koyup cevaplar oda ilginç olan zorlu ceosuna oldu
-
Ben uzun süredir kendimi 2 uç düşünce arasında sıkışmış hissediyorum. Burada bir ramazan mesajına tahammül edemeyenler ile buna karşı olduğunu beyan eden insana soruşturma açıp gözaltına alanlar arasındayım. Bunun ortası olmalı.
Bana 28 şubat dönemini anımsattı bu olay.
Bu ülkenin muhafazakar, dindar, mütedeyyin artık nasıl tanımlamak gerekirse toplumu ile diğer kesimin ortak bir paydada buluşması ve uzlaşması lazım. İki tarafta kendi fanatiklerini durdurmalı, tepki göstermeli. Yoksa patinaj yapıp duracağız. Bir toplumda farklı düşünen insanlar illa kötü olmak zorunda değiller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel'in suçu yok ama Zorlu Holding'in bünyesinde.
Ben de son beyaz eşya değişimlerini Vestel'den yana kullanmıştım, kurutma makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi..
bunları değiştirmek gerekirse artık Zorlu Holdinge bağlı bir şey almayacağım. Bu kadar net!
Yerli diye destek verelim diye Vestel alıyordum ama adamlar son 2 yıldır matrahsız. vergi ödemiyorlar, şaka gibi değil mi?
Ulan ben yurtdışından aldığım 700 tl'lik ürüne 400 tl vergi ödedim.
-
Bunlarin kökleri araştirildigin da kimler cikicak kim bilir
Eğer o firmada bir iş kazası olsa ve işçiler hayatını kaybetseydi dindar kesimden kimseyi göremeyecektik hiç birisi işçinin hakkını savunmak için tek kelime etmeyecekti, o işi bir avuç solcu yapacaktı
Ama şimdi şov yapıp duyar kalacakları bir konu oldu ya hepsi konuşmaya ses çıkarmaya başladı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyin göçü devam edicek diye yorumladım
Koskoca Kurumsal Şirkette dönen muhabbete bak çay demle kime ne isteyen Onu kutlar bunu kutlar yani saçma sapan birşeyden dolayı ortalık gerilmiş bence.Ülke böyle dincilerin hedefi oldu Ya Zorlu yönetimi kovcakdı adamı kısaca oda istifa etmiş.Gene birilerinin oyunları bunlar Ülke yönetimi gene kendi ayağına sıkıyor sıksınlar bakalım sen koskoca Bir Holdingin Ceosu meil attı die göz altına aldırıyorsun sonra bu Ülke ekonomisi düzelsin yalanını at bakalım.Mehmet şimşek ağzında kuşda tutsa bu Ülkeyi düzeltmesinin imkanı kalmadı artık.Bir Ülkede bir Ceo mesaj attı die sosyel medyadaki Trol ordusunun hedefiyle hareket eden bir Hükümet yetkileleri var olsun bakalım lafa geldimi biz şöyle demokratiğiz biz bôyle demokratik hukuk devleteyiz bu massallarla Dünyayı kandıramazlar öyle olmadıkları her Ülke biliyor artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ramazancılar bunu onlara zindan eder.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olabilir çünkü çalıştığı yer zorlu holding ve şimdi baktım 24 haz 2024 işe başlamış. çalıştığı yeri beğenmemiş de olabilir diyeyim. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 2 Mart 2025; 14:55:25 > -
Zorlu, TOGG'un da ortaklarından. Onu da protesto edersiniz artık :))
-
2002 yılında CFO olarak Vestel’de çalışmaya başlamış. Adam 20 küsür yıldır Holdingte C Suite yöneticilik yapıyor zaten
yerini beğenmiyor olsa çoktan bırakırdı.
Zorlu için büyük kayıp. Kendisi için ise büyük bir fırsat olabilir. Onun yerinde olsam hemen kapağı yurtdışına atardım
-
ceo görevinden bahsediyoruz. mekan aynı olup da çalıştığın insanlar değişebilir. bunun ne demek olduğunu her çalışan bilir. yani işçisi de bilir. işini ve iş yerini sevebilir. ama birlikte çalışmak zorunda olduğun kişilere aynı sabrı gösteremeyebilirsin.
-
Şirket olup yatırım yaparsan vergi ödememe durumun olabilir ama hep gelirini tüketime harcarsan hem kazanırken hemde harcarken vergi ödersin. Vestelin çalışanları da senle aynı pozisyonda onlarda vergi ödüyor . Vestel zaten çalışanın gelir vergisini, SGK pirimini vs ödüyor beyanname verirken de damga ve beyanname harçlarını ödüyor ama yatırım harcaması vs yapmışsa matrah çıkmayabilir
Tek cümle olsa "dinden bağımsız duruş " olur ama sanki cami imamı gibi yada din öğretmeni gibi uzunca mesaj atmış . Nefis terbiyesinden başlayıp Mevlana'nın mesnevisine kadar gitmiş . Oysa teknoloji şirketlerin her kesimden müşterisi olabilir her kesime mavi boncuk dağıtır bir bakıma . Bu bakımdan Christmas 'ı da kutlar yılbaşını da kurban ve ramazan bayramını da ama Hz . İsa'nın öğütlerinden, incil'in kıymetinden, incil'in barış ve hoşgörü dini olduğundan , Hz. İsa'nın yaşadığı eziyetlere rağmen insanları affetmesinden , Hz. Meryem 'in uğradığı iftiraları temel alan mesaj global şirkete uygun olmaz
Vestel ceo'sunun mesajını tabii pek çok kişi bunu beğenebilir ama hristiyan Musevi ve laik kesimin şirkete önyargı ile bakmasına neden olabilir
Değerli Ailem; Yaşamımıza birlik, beraberlik ve dostluk ile birlikte hoşgörü getiren Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsan ilişkilerini güçlendiren ve umutları canlandıran bu güzel ayın ülkemize, dünyaya ve Vestel ailesinin siz değerli üyelerine barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Hz. Mevlana'nın, Mesnevi'de dediği gibi: "Ramazan Allah tarafından, bereket, hizmet ve yaradana yakınlaşma ayı olarak bahş edilmiş bir aydır. Aynı zamanda Allah'ın insanın kendi nefsini terbiye edişinden dolayı ona eğildiği, ona mükafat verdiği tenezzül ettiği aydır." Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, aileleriniz ile birlikte huzur dolu bir Ramazan ayı diliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İkiside insan evladına benziyorda şu yorumu yazan gerici kafayı siyasal islam diye diye yemiş insanların sakalına bakarak onları aşağılayabileceğini zanneden bir zavallıya benziyor.
Bu ülkeden defolun gidin, deistim ama şu ülkenin dinamiklerine alışmayan, insanları kendisinden geri gören, kendisini üstün sanan tek yeteneği nasıl moderniz havası vermek olup kafası güzel olmadan iki dakika duramayan bu yüzdem kafası hiçbirşeye çalışmayan şu zihniyetten kurtulmak gerek artık. Tatlı su solcusudesem değil her bkolistmi desem değil.
Sanırsın bana atom mühendisi, bu edayla insanları aşağılamak senin haddine değil.
Ben Türküm, coni .otu yalıyıcı olmak ne benim ırkımın anlayışına uyar nede çoğunluğun ahlak anlayışına bunu ancak dejenareler ve batının önüne attığı 5 kuruşa tamah eden içten pazarlıklılar yapar. Haddini bil.
Ortada bir yanlış olduğu açık, bunu şakşaklayacak cüretti göstermek için yanlış ülkedesin.
BLOK.
Son edit:
Bak şöyle bir yazı var iyi oku yanlış anlama kimseyi kasteddiğim yok. Genel kültür olsun.
Milletine aidietsiz hisseden bir elemanın hikayesini anlatiyor, çeşitli nedenler olabilir, gibisinden
Eskiden alkol nezaketi vardı bunlarda oda yok, otcu hapcı yoksunluğu gibi kendinden olmayana saldır, aşağıla bu mudur? Ama nasıl en son model iphone 32 pro plus 37352gb alıyorum ammada modernm, Atam iyi görmedi bunları.
Buzamana kadar o kadar gericiyle uğraştım hiç bu kadarını görmemiştim, yani tipe bakarak siyasi eğilim belirleme skilline sahip olmaktan bahsediyorum. buna gerçekten katlanamadım, sayın forumdan ve okuyuculardan bu yüzden bu yazıya anlayış bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 2 Mart 2025; 17:42:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Global bir şirkette bir yöneticinin bu kadar detaylı bir ramazan mesajına gerek yok, biraz fazla uzatmış diyebilirsin. CEO'nun görüşü de bu yönde olabilir. Bunlara birşey diyemem, rasyonel tarafı var. Ama buna karşı çıkış şekli ve gerekçeleri biraz tartışmalı ve fazla sert. Zaten toplum olarak insanların birbirlerini birşey düşmanı ilan etmesinin çok yaygın olduğu yerde herkesin göreceği bir mesajla bunu yapmak yanlış olmuş. Bir süre bu konu üzerinden laik-dindar çatışması izleyeceğiz maalesef.
Ek olarak şunu söyleyeyim, çok yabancı insan tanımış biri olarak söyleyeyim, yukarıdaki mesajın içeriğinden bir hristiyan hatta bir yahudi rahatsız olmaz. Zira içerik hiçbir inancı rahatsız edecek ögeler barındırmıyor. Bu mesajdan sadece bizim bazı vatandaşlarımız rahatsız olur.
zamanlama manidar, olay ramazanla alakalı değil
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X