Şimdi Ara

Zorunlu hazırlık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara üniversitesinde zorunlu hazırlık okuyacağım 5 eylül'de sınavı varmış girmek zorunda mıyım? Bilen var mı?

• Up....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değilsin ama yes no diyenlerle bile aynı kura düşmüyormuşsun ( daha kötüleri varmış ) genede gir diyorlar yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MajorWindows kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman kesin girelim yani teşekkürler

• Bende zorunlu hazırlık okuycam ankara ünideyim ama sınava girmeyi düşünmüyorum hocam

• Hopelesss kullanıcısına yanıt
    Ben de düşünmüyordum hocam ama arkadaşın dediği gibi kötü kuralara düşüyormuşuz

• quote:

Orijinalden alıntı: saydamadam12

Ben de düşünmüyordum hocam ama arkadaşın dediği gibi kötü kuralara düşüyormuşuz
    En fazla ne kadar kötü düşebilirsin ki zaten hocam L1 sınıfına düşsen bile 1 ay sonra sınavı geçip L2 L3 diye atlarsın hemen ayrıca arkadaşın yazdığı yes no bilmeyenlerin ankara üniye gideceğini sanmıyorum başka bir üniversitedir o

Doğru hocam peki sınava girmek için başvuru yapmamız gerekiyor mu zorunlu hazırlıkta

• quote:

Doğru hocam peki sınava girmek için başvuru yapmamız gerekiyor mu zorunlu hazırlıkta
    Hayır hocam 5 inde sabah 9:30 yada 10 gibi başlıyo sanırsam gölbaşındaki yabancı diller fakültesine gidip hazırlık sınavı için geldim dersin alırlar onlar kaydını görüyolar zaten

Edit: eğer hazırlık okurken seviye atlamak için diyosan zaten dönem dönem hocam kur geçme sınavı var mesela L1 başladıktan 2 ay sonra herkes aynı anda giriyo geçersen bi üst kura yerleşiyosun yani bireysel değil merkezi bi sınav başvuruya gerek olmadan herkes aynı anda giriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopelesss -- 24 Ağustos 2019; 18:44:23 >
    Anladım teşekkürler hocam siz hangi bölümdesiniz?
  • quote:

Anladım teşekkürler hocam siz hangi bölümdesiniz?
    Matematik hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.